2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese..
iyi etmişin dilekcim ağzına sağlık.ayıp yani bu kadarıda olmaz..
oh esma hanım böyle iyisiniz..beni kocam sabahtan babama bıraktı.bugün babam-kayınvalidem arası mekik dokurum artık ben:)

günaydın herkese..
iyi etmişin dilekcim ağzına sağlık.ayıp yani bu kadarıda olmaz..
oh esma hanım böyle iyisiniz..beni kocam sabahtan babama bıraktı.bugün babam-kayınvalidem arası mekik dokurum artık ben:)
VALLA HEMDE ÇOK İYYİM GERÇİ SABAHLARI servisle geliyorum ama akşam erken çıktığım için otobüslerde sürünüyorum bugün öğleden sonrada alacak belkim işlerini bitireilrse çamaşır makinamız bozuldu akşam makine alacağız bugün kaygana akşam bağırıyo esma diye nolduysa dedim oğlanı emziriyordum makina bozulmuş hiç su boşaltmamış bitiş yrien gelmiş içinde suyla kayganada fark etmemiş açmış :D akşam rezil duk bide hep kot felan yıka sık ser hepsi tekrar elden geçti
oooooooo esmacım iyi tatiller şimdiden.Bizde salı sabahı gidiyoruz işallah sorunsuz gider geliriz.

sizede iyi tatiller canım sizin yolculuk nereye

canım biz önce bir memlekete giresuna gidicez bir hafta kalıcaz oradan gelip 10 gibide dikileye gidicez orada da bir hafta kalıcaz işallah

hayırlısı olsun esmacım canım..servis çağırıp neden olduğunu öğrenseydiniz ya kız?
bende birazdan kayınvalideme çıkıcam 1 gibi dönerim..

füsuna katılarak size günaydınlar diyorumm...
ben çok yorgunum. dün deli gibi çalışmışım bugun kollarım, kalçamın arkaları, bacaklarım,dizlerim ve sırtım kötü ağrıyo. neyseki evim tertemiz oldu. içime sindi herşey. tüller ,perdeler, halılar, koltuklar herşey ak pak. yerler tertemiz. elanın babasının yaptırdığı minderini de dün yıkadık. o da kuruyunca ooo ela rahat rahat yerde oynayacak...

kızlar ben eşimden ajanda istedim ela için tarifleri oraya yazıcam. dr. da bize kitapçık verdi. ek besinlere geçişle alakalı. ordaki tarifleri de sizlerle paylaşıcam ela uyuyunca.

bişey daha sorayım elanın popişinde morluk hala duruyo. şimdiye kadar olup da geçen bi bebek morluğu varmı.?

ben çok yorgunum. dün deli gibi çalışmışım bugun kollarım, kalçamın arkaları, bacaklarım,dizlerim ve sırtım kötü ağrıyo. neyseki evim tertemiz oldu. içime sindi herşey. tüller ,perdeler, halılar, koltuklar herşey ak pak. yerler tertemiz. elanın babasının yaptırdığı minderini de dün yıkadık. o da kuruyunca ooo ela rahat rahat yerde oynayacak...

kızlar ben eşimden ajanda istedim ela için tarifleri oraya yazıcam. dr. da bize kitapçık verdi. ek besinlere geçişle alakalı. ordaki tarifleri de sizlerle paylaşıcam ela uyuyunca.

bişey daha sorayım elanın popişinde morluk hala duruyo. şimdiye kadar olup da geçen bi bebek morluğu varmı.?

bizimde popişimiz mor canım sırtını çevirince görünüyor sadece

Ayşincim günaydın
Elanın babası lafına koptum kız kocan değil mi elanın babası ne demek delikafadulden

Ben morluk bilmiyorum :1shok:

huzur canım bizim sınırda hiç olmadı ama fusunun sınırda olmuştu nisan emzirerek attı şükürler olsunki:Saruboceq:
benim kızımda hep artı durumundaydı.işte geçen günki tahlilimizde çift artı olduğunu gördük ikiye katlanmış demek oldu.canım senin değerin oldukça az doktoun ne diyor..
araştırmalarıma göre ıslak mendil kullanımı kedinlikle olmamalı özellikle kız bebeklerde..her kakadan sonra durusuyla yıkama tavsiye ediliyor yada havlu peçete ıslatılarak temizlenmeli sonra gene havlu peçete ile nemi alınmalı.çünkü ıslaklık bakteri üremesi için pahabiçilmez bir alan.
burcu ben grip olduğumda süt verirken c vitamini içiyordum birde ıhlamur bal yapıyordum kendime.hem sütümden kızıma geçiyordu hemde rahatlıyordum
evet ıslak mendil izede yasaklandı
pazartesine sevk verdi doktor tıp fakultesine
amaann uyumadı yine sabaah kadar dooktor isyan ediyor galiba bukadar iğneye dedikafamçokkarıştısuruba geçtik yazıkdedi dr

benim kızımdada var poposunda morluk gibi nedendir acaba

bizimde popişimiz mor canım sırtını çevirince görünüyor sadece

hımm demeki erkeklerde de oluyo:)
kuzenimin kızında ayak bileğinde bile vardı...

Ayşincim günaydın
Elanın babası lafına koptum kız kocan değil mi elanın babası ne demek delikafadulden

Ben morluk bilmiyorum :1shok:

valla haklısın canım, ne ayıp etmişim.:utangac: 3 yıllık kocasm 4 aylık baba oldu. baba kaldı::bbo: sitede başrolde bebekler var ya belki ondan öyle demişimdir:roflol:

bilme de canım. bi araya gelirsek hususi gösteririm sanadelikafadulden
evet ıslak mendil izede yasaklandı
pazartesine sevk verdi doktor tıp fakultesine
amaann uyumadı yine sabaah kadar dooktor isyan ediyor galiba bukadar iğneye dedikafamçokkarıştısuruba geçtik yazıkdedi dr

benim kızımdada var poposunda morluk gibi nedendir acaba

canım şurup umarım iyileştirir. ama bebekleri de kobay olarak kullanmasalar yaaa....:kızgın:

canım kayınvalideme göre çok balık yediysen hamilelikte olurmuş. ben yedim ama yemeyende de oluyo. dr a sordum geçer dedi. ama geçmedi. kuzenimin kızı 1 yaşında hala var...

ya burda batıl bir inanç var eğer bebeğin poposunda morluk olursa sonraki bebek diğer cinsiyetten olurmuş kızsa erkek erkekse kız gibilerinden yalnış hatırlamıyorsam tam terside olabilir kıza kız erkeğe erkekdelikafadulden

kızlar sölemesi ayıp kocişim gelecek ona yemek ısmarlayacağım adam şöförlüğümüzü yapıyo bi yemeği hak ediyo demi yani izin alabilirsem erken çıkacağım haberiniz ola

ana kocişi aradım gelecem dedi daha geleceği yer taaa neresi bende olduğun yerde kal dedim çarşıda bulaşalım ta bu araya kadar gelme dedim yani buradayım haylaaa

merhaba kızlar ben şubat annesiyim
benim kızımın poposundada var morluk
çoğu bebekte var sanırım sonradan geçiryormuş ama şimdiye kadar pekbi azalma yok

Back