2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buket çok beğendim güle güle kullan canım..
emel canım sana değerleri bu akşam yazarım şimdi maillim açılmıyor msnimde açılmıyor.buket eklediysen kabul edemememin nedeni açamamam canım yanlış anlama..
dilek gelmedimi hala hedaye yaa?

valla aradım şimdi dedi sabahdan beri bekliyorum hala gelmedi dedi salak kız aradıişte 1 saate kadar gelçek dedi beklemediyiz hal bendede b iüffffffffffff keske subeden alsaydım çokdan elimde olurduuuu

ıyi akşamlar hatunlar iyisinizdir inşallah,bugün evde pinekledk bişi yok bizde,.
çok sıcak...kızda uyumuyo,Avm gezmek istiorum deli gbi, var mı önerisi olan?

meltemcim ankarada pek bilmiyorum yardımcı olamıyorum ondan dolayı.doğacımı gezdir ama..
diloşşşş
mesaj geldi kargomu almışınzemuszemus

gülşahcım ve deryacım inanın sizi okuyunca epey bi kötü oldum:( benim kızımındada idrar yolu enfeksiyonu var şu an şurup şeklinde antibiyotik kullanıyoruz lokosit değeri 7-8 çıktı doktoru sınır dedi birde kum var kum döküyor şimdi sizleri okuyunca çok korktumya sizin ilk anlaşıldığında lokosit değerleri kaçtı sonradanmı yükseldi antibiyotiktemi bi işe yaramıyor of çok sordum ama çok kötü oldum mafoldumben

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar. Ya bişey sorucam böyle enfeksiyonlu durumlarda herhangi bir soğukalgınlığı ilacı kullananınız var mı? Ben sütten geçer diye hiçbirşey kullanamıyorum. Sadece ağrı kesici kullanıyorum. Mutlaka bileniniz veya kullanmış olanınız vardır bana yardımcı olabilir misiniz?

huzur canım bizim sınırda hiç olmadı ama fusunun sınırda olmuştu nisan emzirerek attı şükürler olsunki:Saruboceq:
benim kızımda hep artı durumundaydı.işte geçen günki tahlilimizde çift artı olduğunu gördük ikiye katlanmış demek oldu.canım senin değerin oldukça az doktoun ne diyor..
araştırmalarıma göre ıslak mendil kullanımı kedinlikle olmamalı özellikle kız bebeklerde..her kakadan sonra durusuyla yıkama tavsiye ediliyor yada havlu peçete ıslatılarak temizlenmeli sonra gene havlu peçete ile nemi alınmalı.çünkü ıslaklık bakteri üremesi için pahabiçilmez bir alan.
burcu ben grip olduğumda süt verirken c vitamini içiyordum birde ıhlamur bal yapıyordum kendime.hem sütümden kızıma geçiyordu hemde rahatlıyordum

bocugum yıne getırmedıler karoyu bu sefer aradım dedıler 10 dakka sonra gelcek yıne tık yok tekrar aradım bu sefer eger 10dakka ıcınde gelmezse hemen şşikayet edecegim siz dedim yarım saatlık mesafe var deddım butun gun gelmedı dedım kapattım 5 dakka gecmedı hemen getırdıler a.q cılrtmadan getırseler olmuyor :olmaz:

Selam kizlarr
Ben okuyana kadar herkes gidiveriss
Hasta yigenlerime acil sifalar diliyorum
Biz bugün annemdeydik bütün gün -. alisveris - kahvalti - yemek derken iki saat önce felan eve geldim - rüyaya banyo yaptirdim ben banyo yaptim simdi oturorum...
Öptüm sizleri kucumannn...

Allahim yiyenlerime acil sifalar verr neolurrr

Bugün Esma görevini aksatmış benden olsun ilk günaydınnnnnnnnnnnn
Sağlıklı anneler sağlıklı bebişler sloganıyla başlayalım bu güne :icecream:

heyyyy yettim gariii geç geldim bugün kuzum kocişim bıraktı beni özel şöförüüüümmmm:lepi::lepi:

Back