2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gulsahim gecmis olsun emin ol doktorlar cozumunu bulur ayricA direnc gosterdigi antibiyotigi degistirmislerr en kisa surede iyilesecektir bebegim benim

gülşahcım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
acil şifalar diliyorum umarım iğneler fayda eder de değerler düşer
ama ben inanıyorum bu sefer düşecek büyüklere bile iğne faydalı oluyor

gülşahcığım canım dur bir sakin ol böyle yaparsan alyayla nasıl ilgileneceksin be3n inanıyorum iğneler iyi gelecek diğer dualarım sizinle canımmm

aslı kuzum izmirleremi gittin sen kızlara selam söyleeee bebişlerin hepsini öp benim için

mafoldumbenmafoldumben kızlarr sütüm döküldü tam sağıyordum nasıl olduysa anlamadım yaaa geçen haftada dökülmüştü 140 cc şimdide gitti sütüm yaaa yedekde olan 2 kap sütüm vardı 1 hafta arayla yedek kalmadııııı pes etmek istemiyorum sağacağım ama azaldıda zateennnnn mafoldumben

esma çokk kötü yaaa.... ne bu 2. defa. stoklar da mı bitti dedin?

aslı size iyi eğlenceler.... ama mutlaka foto istiyoruz. yayınlanmasını istemeyenler olmadan da foto çekin de bakalım izmir buluşmasına.

evet kızlar ya sadece yarına 2 tane varr başkada yok 2 tane fazladan vardı bitti gitti işde üstüm başımda ıslandııı yani sütlendiiiii

neyse ben çıkıyorum kızlar bari oğluşuma geç kalmayam tam korumadım ama keçilerim tepemde zaten bide eve gidince sarma yapılacakmış kayganayla konuştum daa bu sene ne kadar yaprak sardım say say bitmezzzz

slm kızlar nasılsınız ben kötüyüm kızım iyileşmemiş hatta daha kötü olmuş üniversiteye sevkm edildi suan serum takılı idrarını temizleyip sontalı film çekilecekmiş dr böbreklerinden korkuyorum dedi ne olur dua edin kızıma bişey olmasın
4 ünite serum yiyecek çok üzgünüm ya dr diyince dahda i
lerlemiş eğer bu antibiyotikte götürmediyse doğru üniv ya kayseriye yada malatyay yada adanaya gideceğiz çok üzgünüm çokkk

kimse yok galiba gülşah alyada hastaymış geçmiş olsu umarım ilerlemez ne zor bi durum ya

slm kızlar nasılsınız ben kötüyüm kızım iyileşmemiş hatta daha kötü olmuş üniversiteye sevkm edildi suan serum takılı idrarını temizleyip sontalı film çekilecekmiş dr böbreklerinden korkuyorum dedi ne olur dua edin kızıma bişey olmasın
lerlemiş eğer bu antibiyotikte götürmediyse doğru üniv ya kayseriye yada malatyay yada adanaya gideceğiz çok üzgünüm çokkk

Allah acil şifalar versin inş.kıyamam ya çok üzülüyor insan kuzuların hastalıklarına inş tez zamanda iyileşir.

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir allah şifa versin

Back