• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn herkeseeee..
sibelcim çok güzel yazdığın şey tatlım bayıdlım gözlerim doldu..
aynı burasıda öyle ama biz cam açmıyoruz esmacım.ne olur ne olmaz rüzgar filanb çıkar bide diye

günaydınn herkeseeee..
sibelcim çok güzel yazdığın şey tatlım bayıdlım gözlerim doldu..
aynı burasıda öyle ama biz cam açmıyoruz esmacım.ne olur ne olmaz rüzgar filanb çıkar bide diye

açmazsak eğer uyuyamıyoruz gülşahım yerler akıyo biz üstümüzü hiç örtmüyoruz kocişle zaten cam açıkdiye batuyu örtüyorum ben

hello kızlarrr
oyy çoookkkk yorgunummmmm bayıılllaazaaammmmm
kızlar acayip yoğun işlerimm bir de denyo bülü elektirk faturasını yatırmayı unutmuş dün eve bi gittim elektirik yok haydi hurraa tüm eşyaları topladık eltime gittik ben de kızım da yer yadırgadık uyuamadım taşınacağım için eşya toplayacaktım yarına kaldı
öyle işteee bir iyi bir kötü haberim varr izmir bulşuması yapacaktım ezgiyle 22 temmuzda 22 temmuzda günübirlik istanbula geliyorum bilginize 10-14 arası toplantım var akabinde buluşabiliriz cevahir kanyon civarında olacağım toplantım maslakta

aslım öyle gezsen mart annelerinin en gezmecisi ilan ediyorum seni bebemmm

bu arada kızlar dün fundayla konuştum iyilermiş haftaya döneceklermiş hepinize çooookkk selamı varrrrr

slm kizlar, evin tamiratiyla mesgulum, bir rezil haldeyimki sormayin, deliricem valla az kaldi, garajda pisirip, bahce cesmesinde legenlerle bulasik yikiyorum, yetmiyormus gibi bir haftadir bir yagmur sel sele gidiyo, bu yagmurda garaja git gel, sicana dondum, buyuk oglumunda okul tatil, oda evde, bir icecek ister bir birseyler yemek ister, Allahim sen bana sabir verrrrrrrrrrrrr

burdayız bundan sonra yoklama alcam zaten :roflol: mesela senden başlayalı
1258 boddim
cevap:burdaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

sühoş neden 1258 ben sevmedim bu rakamı okul numaram 625di 625 boddim olsunnnzemuszemus

hello kızlarrr
oyy çoookkkk yorgunummmmm bayıılllaazaaammmmm
kızlar acayip yoğun işlerimm bir de denyo bülü elektirk faturasını yatırmayı unutmuş dün eve bi gittim elektirik yok haydi hurraa tüm eşyaları topladık eltime gittik ben de kızım da yer yadırgadık uyuamadım taşınacağım için eşya toplayacaktım yarına kaldı
öyle işteee bir iyi bir kötü haberim varr izmir bulşuması yapacaktım ezgiyle 22 temmuzda 22 temmuzda günübirlik istanbula geliyorum bilginize 10-14 arası toplantım var akabinde buluşabiliriz cevahir kanyon civarında olacağım toplantım maslakta

aaayy demee yahu... o hafta yazlıktayım 17si akşamı yazlıga gıdıyorum.1 hafta yokum. Yoksaki kesin gelirdim. Kanyon Cevahir bana 5 dk senağlama

Back