• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elifcim

bizde de oldu sekerim mirza hastalanip cok kustugunda. hatta rengi biraz pembe gibiydi. bize de su kaybi dedi doktor. oglumun kankasi iyidir yani merak etme suyu çak gitsin:lepi:

bu arada ben tasinma isleriyle ugrasirken cok buyuk degisiklikler olmus. olaylari tam olarak anlamaya dinlemeye firsatim olmadi :

deniz hakkında cok cirkin msjlar okudum cok sasirdim. denizle burada benden daha cok sey paylasmis hickimse yoktur. deniz kimseye o kadar hakareti hakedecek birsey yapmıs olamaz.

hadi bunu gectim herkesin herkesle ayni sekilde samimi olmasi zaten imkansiz. benim gercek hayatta zaten dostlarim arkadaslarim var.sizin de vardır.burasi siberalem mi ki?

biz burada baska bir amac için toplanmistik. ortak noktamiz bebeklerimizdi.

konu ne zaman kimin poposu daha buyuk noktasina geldi ben hic anlamadim?

ben burada veya baska bir forumda sizinle konusmayi dertlesmeyi seviyordum. hayatimda yasadigim en ozel sey olan oglumla ilgili en sevindirici en uzucu seyleri hep sizinle paylastik cani gonulden sizin bebekleriniz agladiginda hasta oldugunda uzuldum. siz de mirza icin kendinizi parcaladiniz bunu da kalbimin en derininde hissettim.

ama simdi isin buyusu kacti. bu kadar guzel duygulari kirletmeye. bu yakalamasi cok imkansiz samimiyeti bozmaya degecek kadar buyuk olaylar olduguna inanmak gelmiyor icimden

ben cok uzuldum

umarim degmistir

oo emelim ne diyon bidenem

dilekim bitanecik pitircigimda o gzel saclarini boyatmaya gitmis oohh ne güzel olmusdr kesin

oo hayret misafirde yok gerci iclerindekileri dökmsler ya ondn yokturlar ehuehueheu

pöffff ne meraklilar ya valla okuyun okuyun sonrada gelip laf sokun anca onu biliyonuz zati ben bi acicam agzimi anlaticm her bi moku daha yzünüz kalmaz bisi yazmaya rahatsz etmeyin gidin kendi cöplügünüze hadee

ohh sükür süheylam ya uyutun yaramaz cimcimeyi ne edelim keyifler bomba valla bide birileri bizi gözetlemese ehuehueheue

gelelim öteki şahıslara öteki konulara..tamamen adım geçtiği için cevap vericem yoksa hiç biri muhattabım değil benim..şakkıdı
ben kimseye kinli değildim.aksine salak ben sarışınım ya kendi penceremden görmüşüm kendilerini.oysaki mallığım burdada ortaya çıkmış işte..:sinifsinif:
ben olay koptuğu gün o zat'a msnden yazdım olayları görüyormusun diye.evet şaşkınlık içinde okuyorum dedi..
okuması bittikten sonrada bana tek bir şey söylenmedi..
ama bu karakter meselesi kimi insan yüze söyleyemez arkadan çevirir..örneğin deniz hanımın buluşmadan sonra dileke gülşah ne kadar kiloluymuş ben daha zayıf bekliyordum demesi gibi..hihoyyyt
bazı şeyleri yüze söylemek şerefti..ben böyle bilirim!sengözlerimebaksanab
herneyseeee...
biz birilerinden bir şeyler beklerken duyduğumuz lafla kafamıza sopa yemiş gibi oluyoruz birden..benneyaptımki
nedir o laf??bileniniz varmı?ben söyleyeyim..
GİDEN GİTMİŞTİR,KALAN SAĞLAR BİZİMDİR....:delphin:
beni ölü olarak göreni bende ölü olarak görürüm..kimseye hakettiğinden fazla değer vermedim vermemde..anında sevgim nefrete dönüşür bir anda tekme yenir..
ben karşımdaki kim olursa olsun en uzak olduğum kişide olsa msnde mutlaka yazardım sıkma canını falan filan diye..ama yazılmadı..
ben birilerine bir şeyler dediysem haketmiştir lafı yiyen ondan demişimdir..bende hakediyorsam bende yiyeyim..öyle mi??öyle!
kraldan çok kralcı olanlarla işim olmaz benim..
dahada bu konuyu açmak istemiyorum..salaklığıma yanıyorum ben çünkü..salaklığıma..kaydirigubbakcemile4

1. evet o gün seninle msnde konstuk..ama ben gecmisi okumamistim o vakte kadar..
2. evet giden gitmistir kalan saglar bizimdir yazdim (hos tek yazan ben degilim ya) nasil gidenlerden bagzilari msnde kkya davet edip nerde olduklarini gösterdilerse bende bunu yazarak nerde kaldigimi gösterdim..

oo hayret misafirde yok gerci iclerindekileri dökmsler ya ondn yokturlar ehuehueheu

savunmasamiydik kendimizi..siz arkadan atip tutarken iyi biz karsilik verince kötümü

pöffff ne meraklilar ya valla okuyun okuyun sonrada gelip laf sokun anca onu biliyonuz zati ben bi acicam agzimi anlaticm her bi moku daha yzünüz kalmaz bisi yazmaya rahatsz etmeyin gidin kendi cöplügünüze hadee

bak seeeeeen

hacer gelip de ortaligi karisdirmaya jakkin yok tamm mi döktün icindekileri deol git isde dön sahalarina ne istiyon bizden huzurumuzu bozuyosunz ya ne atip tutuk atip tutanlar meydanda tamm mi her kes herseyi duydu biliyo sende üstü kapali konusma adam gibi isim ver 3 kisi gaza getirdi diyip durma ..ve sen olaylari sadece tek tarafli dinledin bizdn kime sordn ne oldu diye de gelip konusuyosn ya

hacer gelip de ortaligi karisdirmaya jakkin yok tamm mi döktün icindekileri deol git isde dön sahalarina ne istiyon bizden huzurumuzu bozuyosunz ya ne atip tutuk atip tutanlar meydanda tamm mi her kes herseyi duydu biliyo sende üstü kapali konusma adam gibi isim ver 3 kisi gaza getirdi diyip durma ..ve sen olaylari sadece tek tarafli dinledin bizdn kime sordn ne oldu diye de gelip konusuyosn ya

ben ortalik karistirmaya gelmedim..sakin ol..niye celalleniyorsun..
defol git neyin nesi oluyor .. kim kimi nerden kovuyor !!
neden o 3 kisiden birini üzeerine alindin..herkes kendini biliyordur..koca koca kadinlariz dimi

Back