2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir fikrim var..hani sürekli giremeyenler yada girsede aklı bizde kalanlar için günün özeti gibi bir başlık açsakmı?
aralık annelerinde gördüm doktora gitme,hastalanma yada gün içinde yapılan aktiviteyi yazıyoruz.sadece yazıyoruz ama(sohbete dönüşürse banlarım ona göre affetmem hatta siteden atabilirimde!!!:roflol:)
orda okuduktan sonra yorumlar gene buraya yazılır.nasıl olur?hem sohbetimiz dışında girememiş olanlarda sayfaları okumaz direk oraya bakar.

bence ankete dönüşsün :roflol: yada yorum yapalım düzeni bozcak bişeyler yapalım ,internet suçu falan işleyelim :roflol: :roflol: :roflol:

süper tam benlik bi topik olur...doğru düzgün giripte bakamıyorum..mafoldumben

bence ankete dönüşsün :roflol: yada yorum yapalım düzeni bozcak bişeyler yapalım ,internet suçu falan işleyelim :roflol: :roflol: :roflol:

ne demek istiyorsunuz anlamadım!!!!!
siz beni çekemiyorsunuz,yöneticiyim diye bunu yapıyorsunuz bana!!!!!kıskanıyorsunuz hatta!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol:

şu muhabbetleri bide ben anlayabilsem:umursamaz:

ultra fransız kaldım olayakafamçokkarıştı

hımm, demekki annem, babannem ve tüm akrabalarım beni severken yanlış fiil kullanıyolardı valla öyle zenci gibi değilim de işte anadolu esmeri. gerçi iç anadoluluyuz ama.. öfff tamam tamam esmer veya kara değilim. kar gibi beyaz dudaklarım kiraz. yanaklarım amasya elması

gülşah çok iyi bi fikir bence. o renkli kürk sana yöneticilik vasfımı kazandırdı yoksa sen mi kendini yönetici sanıyosun. tehdit edemezsin bizi...heyy taksimde yürüyüşe çıkalım kızlar.....

acil not son paragrafta gülme amaçlı atışma vardır. kimse yanlış anlamasın ve taksimde beni beklemesin. otursun evde bebeğine baksın uleynn ne bu örgütlenme hevesi...)

Yerini bilmiyodum canım söylediğin iyi oldu

tabi canım direk rağğğğğğğğğğzzzı hatta :teytey:

Teşekkürler aşkum erdin mi sen??????

şehnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz neredisin sen yaaa bugun hiç giymedin a... satayım almanyaya güneş açtı bizim kanki daha dışardan girmez içeri pöfff

anam ne misafim var ne bişey zati misafirde sevmiyorum kesin bi topiğe kaçtılar bunlar he gidem bakam

Allah tan Buket her gun benım yerıme de yuruyordu.
Hakikaten ya ne günler geldi-geçti... Şükür bu günümüze.

hadi gözün aydın...kaç gündür yapmıyordu..valla bizimkine çok sıkıntı yapıyor günde 3 defa yapmazsa...
Bir ara ne güzel gidiyordu günde 2 defa yapıyordu. Sonra günde 1 defaya indi. Şimdi 3 gün olmuştu.. Bir düzene giremedik.

buket gözün aydın:) umarım bundan böyle düzenli yapmaya başlar.
Sağol canım inşallah.

nasıl gördüünnn????CADIARZU
Sana gelmişim oturmaya. Ayşinlerden biride vardı sende (hangisi hatırlamıyorum). Evlerimiz çok yakınmış yeni öğrenmişiz.. Karşı apartmandaymışsın meğer.Diyorum niye daha önceden hiç açık adres vermemişiz.??. Gün gibi güzel bir gün geçiriyoruz.Ayşin gidiyor.Ben daha ordayken sen salona süpürge tutuyorsun. Halının rengi tozdan görünmüyormuş meğer,sen süpürdükçe halı ağarıyor..vs. derken Anıl uyandırdı,rüyam yarım kaldı. Daha karpuz keseceedik yawffff kafamçokkarıştı

Olabilüüüüüürrrrrr.

anam ne misafim var ne bişey zati misafirde sevmiyorum kesin bi topiğe kaçtılar bunlar he gidem bakam
Bencede şüpheleniyorum haaa. Birden kayboldular.. Nerde buluşuyolar acep?

anladım piketimmmmm güsel rüyaymış da ben temizlik yapmam pek rüyaa işte ehueheueheueheue anıl paşamı ısırırım ben :))benim kız da huysuzlanıyo babası oynatıyor ama uyuması lazım artıkınnnn :)zira ben banyo yapacağım uyu bakam Adacııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…