• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melekcim burasi tr gibi sicak degil hala iki kat giyiniyor disari cikarkende ince bi ceket hatta bu sabah kaloriferi yaktim ben ogleden sonra kapadim. az once kustu yine baya sonra 70cc icti anca :( simdi uyuyo hic keyfim yok keske uyansada bana bi gulucuk atsa . bebekler hasta olmasinlar ya :(

Ezgicim evet yaaa bebeklere hastalık hiç yakışmıyor.. merak etme annesi üzülme desemde tabiiki üzüleceksin biliyorum ama sen iyi oldukça kızın daha iyi olur.. onun sana çok ihtiyacı var..
Offf bir sigara içesim geldi..

selama herkeze iyi geceler oluyorum yorgunluktan yemeklı mısafır agırladım ama bittm evi topladım sanca yolcu ettım yenı oturdum sıze bakmadan gecmeyım dedim hepiniz öper ve ben kacarım ıyı gecelerrr zemuszemus

MTS Tugba hosgeldın.. ozletme kendını.. gece gece kımse yok sımdı..

Yazıcı her yerde hersey olabılıyor.. ıstısnaı durum bu..

Dılek sana da ıyı geceler.. sabah bı soru sordum ama gormedın sanırım. Halanın amelıyatı ıyı gectı sanırım..

iyi gecler nbrsiniz hatunlar

arda kaan salincaginda horluyo suan ehuehueheu

melekcigimm arda kaan da 1 haftadir gecdi 150 cc ye arada 200 cc de yiyo

selama herkeze iyi geceler oluyorum yorgunluktan yemeklı mısafır agırladım ama bittm evi topladım sanca yolcu ettım yenı oturdum sıze bakmadan gecmeyım dedim hepiniz öper ve ben kacarım ıyı gecelerrr zemuszemus

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ohh iyi olmus san yorul yorul sen sefam olsun ohh ohh sırnaşık şey

Şehnazın benım kı de yatagında ruyalara daldı.. benımde gozler kapanmak uzere..
Alı Tuna daha 150 yı hıc gecemedı yaa.. o da 1 defa oldu.. ne yapsam da yedırsem bu cocugaa ya.. bu ay cok az kılo aldı kesın..

Şehnazın benım kı de yatagında ruyalara daldı.. benımde gozler kapanmak uzere..
Alı Tuna daha 150 yı hıc gecemedı yaa.. o da 1 defa oldu.. ne yapsam da yedırsem bu cocugaa ya.. bu ay cok az kılo aldı kesın..

dr una sormuyomusn ki cnm o daha ii bilgi verr istahsiz demmki ama ali tuna da arda gibi zayif ve boya gidiyo ama sagliklilar cok sükür önmli olanda kilo degil melegim saglik bosversn kiloyu ya

Kızlar ben kacar.. gece uyanır benımkı bu sefer uykusuzluktan kalkamam.. hadı optum hepınızı.. yarın da temızlık yapacam..

Back
X