• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lazanya, ege-deniz+, existhunder, hayaletorka, huzur84, zakkum6644

burada olup da ses vermiyonuz mu kızzzzzz????

Herkese merhaba yavaş yavaş herkes yine anavatanına dönmeye karar vermiş gibi görünüyo. Ne oldu anlamadım ama neyse

zayıflamaya karar verdim ama trabzon dönüşü yapmam lazım ganıumca orda abartacaaam çünkü ehuehuheuheuehuhee hadi hayırlısı diyelim ehuheuheuheu

selamlar saygilar
ne ediysiniz bacilarrr
kafiyeye bak be :D bizde kiliseden geldik :roflol: guzel gecti bizimki diger bebeklere bakip bakip guldu
yaw biri hayrina bana nickimi nasil degistirecegimi soylesin opuyorum hepinizi ha bu arada kurkcu dukkanini ozlemisim zemuszemus

kız biriniz konuşun bariii sıkıldım ayollll daral geldi timsah nerde?? ehueheueheu(bu espriyi lemnacılar anlar:jeyyar:)

kızlar oglusa oyuncak alacamda dıtdırıdıtıt dıt comm diye site varya hehehe anlayan anlamıstır bu siteden alısveriş yapan varmı güvenilir bi sitemi

siz yazana kadar ben aldım bıle oyun halısnı hih kartımı ele gecırılerse sorarım ben sizeeekaydirigubbakcemile3

canım valla şükür aglamalr gectı şimdide uykuya dalması zorlastı biri bitiyo biri cıkıyo buna şükür :Saruboceq:

güle güle kullansın yiğit paşa halısını mutlu mesut oyunlar oynasın :)

rebeca yemek işini nasıl yapıyosun ????

melek dişleri erkenmi cıkacak acaba ondanmı kabarmış gecmiş olsun bu arada hasta bebelerımıze a.s.

bılmıyorum tatlım yaa doktorumuz bırde buzlu jel dıslıklerı onerdı..Cıkarmadan 2 ay once kabarmaya baslayabılırmıs.. bu ayda cıkaran bebek de cokmus.. hıc ıstemıyorum erken cıkmasını.. zaten cok zayıf :(

Back
X