• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

subat annelerınde biriin bebişinin dişi cıkmış 4.5 aylıkmış belkı senınkıde erken cıkaracaktır

selam bacılar ben geldim.komşu geldi oturdu iki saat kafamçokkarıştıpizza söyledim bişey yoktu çay yaptım pizzayıda yaktım ısıtayım derken :1ninca: süperdim bu gün hamaratlığım üstümdeydi yani :lepi:

selam millett ne ediyonuz daa ben çok yorgunum ve burası çok sıcak yawkız bugun hiç durmadı cıldırmıs gıbı onunla beraber bende çıldırdım tabi

deryacım hayırlıolsun lınk ver bakam bana nasıl bişey aldın merak ettim hehehe

suheyla hamarat hatun hoşgeldin :lepi:

buraya koyıyımmı lınkı sade bişiy zati süslemelrı bana ait olsun ıstedım :D:D yoksa ucuz oldugundan degilllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle gule kullan derya bacım valla en iyi al oyuncakları istedigini tak oynasın fiyatıda çok uygun benım aldıgıma gore benkazıklamıslar kafamçokkarıştı

ana ben bundan aldım kızıma güzel oynuyor ama oyuncaklar çok yukarda ayrıca hepsiburada.com da 28 ytl.ve bide lacivert olan pembeden daha güzel,daha renkli oyuncaklarıda daha fazla ve aynı fiyat.

kardesım aldı bu oyun halısından memnun kalmamıs. bebege gore degısır tabııkı... sıcaklarda ınce oyun halısı tercıh edın

süheyla yafffneden gec kaldın ben aldım bile:sinifsinif: renk falan aynı fotodakı gıbı mı gelıyo

dilegım senınkının yanıdna benımkı solda 0 kalırr kaydirigubbakcemile3 suheyla baz ürünler 2. el olabılıyo ondan ucuzdur mavisi ben bakıyorum bulamadım

böcüqüm gerılmesın anam bırak ıyılıkten maraz dogarmış tabıkı aynı kişiden bahsedıyosakşakkıdı

yok be deryam be bişey yok benımdınde bı maymun koymuslar okadar :roflol: oda alyaya asılıyor zaten :roflol: (maymun asılıyor alyaya :)

Back
X