• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu ne miskinlik bendeki aslım accık sendeki çalışma azminden banada kargo yapıp göndersene anacım yapam şu işleri hafta sonuna

merhaba ben de bir mart annesiyim,sizleri arada takip ediyorum ama genelde yazma fırsatım olmuyor,kızım pek rahat durmuyor,bütün mart bebekleri çok tatlı,inşallah çok uzun ve mutlu hayatları olur bebeklerimizin...

aa bir dikkatle bakayım buket canım.nasıl acep?
aah ahh akçaabat köftecisi forum trabzonun karşısındakine git bak benden söylemesi..
ellerini yiyeceksin bacım..

aa evet buket bende dikkat ettim alyaya benzıyo gülüşünü erım ben o böcüqün buaradan selam kızlarrrropuyorumnanaktan

nehir hoşgeldin anacım..
sibelim boğuyormuydu işte ben buna koparım..:roflol::roflol:
o cüssesiyle hiç şansın yok biliysin değilmi?şakkıdı

alya aşıdan geldiğimizden beri uyuyor kızlar..ateşide yok gibi:nazar:

Canım aman maşallah de

merhaba ben de bir mart annesiyim,sizleri arada takip ediyorum ama genelde yazma fırsatım olmuyor,kızım pek rahat durmuyor,bütün mart bebekleri çok tatlı,inşallah çok uzun ve mutlu hayatları olur bebeklerimizin...

Merhaba teşekkür ederiz yine bekleriz...

Aslıcım bizimki yeni doğduğu zaman mama yedi bir daha sadece anne sütü aldı drumuz izin vermiyor bende nasıl olsa herşeyden yiycek hazır varken altı ay sadece anne sütü alsın diyorum.Aferin kızıma herşeyden yesin maşallah canım

Bu arada sabah Elif_bs ile konuştum.Denizlideymiş.Orada kalmaya karar vermiş.Olaylardan haberi yok.Hatta kkdakiler beni öbür tarafta öbür taraftakilerde kkda zannediyodur dedi.Yok canım kimsenin bişey zannettiği yok dedim.Doruk rahatsızlanmış.Burun akıntısı kulağına baskı yapmış.O yüzden sürekli huzursuzmuş.İlkayda hava değişiminden huysuz zannetmiş Dr a götürünce böyle bişey çıkmış.Haberiniz ola :)

şehnazım hogeldin balım..nabersin..
şimdiii kızlar meltooyu 2010 mart annlerinde yakaladım zemuszemus

hosbulduk gülsahim iyim valla bende söyle bi gecmise göz attm

esma batuhan cok tali olmus ya hele o yatirdiginiz bady e bayildim rengide muhtesem güle güle giysin pöff bende istiyom yaaaa

emelim senin su sari papatyayi yirim yirim yirim popisini mopisinizemuszemus

ay canım ya kıyamam ben..
o ne zamandır zaten giremiyordu hiç aklıma ggelmedi açıkçası öteki tarafta olabileceği..
doruğa burdan geçmiş olsun diyelim.benim kont yok eşim alınca ararım..
ay demin 2010 annelerinde ne oldu biliyinizmi
dedimki siz galiba anne adayları aday adaylarısınız dedim.ve iyi niyetlerde bulundum.
herzaman gerginlik yaratan olduğunu düşündüğüm ve bildiğim biri çıktı ordan gene ters bişeyler yazdı.
hay dilimi arı soksun dedim yani..vallahi..
iyi niyet valla başa bela yani..

hosbulduk gülsahim iyim valla bende söyle bi gecmise göz attm

esma batuhan cok tali olmus ya hele o yatirdiginiz bady e bayildim rengide muhtesem güle güle giysin pöff bende istiyom yaaaa

emelim senin su sari papatyayi yirim yirim yirim popisini mopisinizemuszemus
canım netten yaptırabilirsin belki orda ezgi hnm var çok tatlı yardımcı olur bence
o ne zamandır zaten giremiyordu hiç aklıma ggelmedi açıkçası öteki tarafta olabileceği..
dedimki siz galiba anne adayları aday adaylarısınız dedim.ve iyi niyetlerde bulundum.
herzaman gerginlik yaratan olduğunu düşündüğüm ve bildiğim biri çıktı ordan gene ters bişeyler yazdı.

sana katılıyorummmm

kaydirigubbakcemile3 abartmışlar olayı ne dedinki sen dimi bende sasırdımmmmmmmm:umursamaz:

Füsunum saol Elif bs den getırdıfın haberler ıcın.. Doruk'a da gecmıs olsun.Insallah kısa donemde atlatır. Onlar hastalanınca bızde de moral falan kalmıyor.

Kızlar doktorum Alı Tuna'nın dıs etlerı kabardıgında rahatlaması ıcın DELTINOX dıye bır jel yazdı haberınız olsun.

melek dişleri erkenmi cıkacak acaba ondanmı kabarmış gecmiş olsun bu arada hasta bebelerımıze a.s.

Back
X