Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bir dikkatle bakayım buket canım.nasıl acep?
aah ahh akçaabat köftecisi forum trabzonun karşısındakine git bak benden söylemesi..
ellerini yiyeceksin bacım..
alya aşıdan geldiğimizden beri uyuyor kızlar..ateşide yok gibi![]()
merhaba ben de bir mart annesiyim,sizleri arada takip ediyorum ama genelde yazma fırsatım olmuyor,kızım pek rahat durmuyor,bütün mart bebekleri çok tatlı,inşallah çok uzun ve mutlu hayatları olur bebeklerimizin...
şehnazım hogeldin balım..nabersin..
şimdiii kızlar meltooyu 2010 mart annlerinde yakaladım zemuszemus
canım netten yaptırabilirsin belki orda ezgi hnm var çok tatlı yardımcı olur bencehosbulduk gülsahim iyim valla bende söyle bi gecmise göz attm
esma batuhan cok tali olmus ya hele o yatirdiginiz bady e bayildim rengide muhtesem güle güle giysin pöff bende istiyom yaaaa
emelim senin su sari papatyayi yirim yirim yirim popisini mopisinizemuszemus
ay canım ya kıyamam ben..
o ne zamandır zaten giremiyordu hiç aklıma ggelmedi açıkçası öteki tarafta olabileceği..
doruğa burdan geçmiş olsun diyelim.benim kont yok eşim alınca ararım..
ay demin 2010 annelerinde ne oldu biliyinizmi
dedimki siz galiba anne adayları aday adaylarısınız dedim.ve iyi niyetlerde bulundum.
herzaman gerginlik yaratan olduğunu düşündüğüm ve bildiğim biri çıktı ordan gene ters bişeyler yazdı.
hay dilimi arı soksun dedim yani..vallahi..
iyi niyet valla başa bela yani..
ay canım ya kıyamam ben..
o ne zamandır zaten giremiyordu hiç aklıma ggelmedi açıkçası öteki tarafta olabileceği..
doruğa burdan geçmiş olsun diyelim.benim kont yok eşim alınca ararım..
ay demin 2010 annelerinde ne oldu biliyinizmi
dedimki siz galiba anne adayları aday adaylarısınız dedim.ve iyi niyetlerde bulundum.
herzaman gerginlik yaratan olduğunu düşündüğüm ve bildiğim biri çıktı ordan gene ters bişeyler yazdı.
hay dilimi arı soksun dedim yani..vallahi..
iyi niyet valla başa bela yani..