mama kullananlara allah güç kuvvet, bol kazanç versin valla bu tatlılar için herşeye değiyor afiyet şeker olsun...
tesekkur kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mama kullananlara allah güç kuvvet, bol kazanç versin valla bu tatlılar için herşeye değiyor afiyet şeker olsun...
biz 1 ayda tüketiuyoozz 800 grlığı sma gold kullandığımız için :)
dün yuine biraz muhallebi verdim kızıma içine az mama da koydum maaşallah iştahla yedi evelsi gün yediklerini çıkartmış yani sinidirim problemi olmamış çok şükür
aslı o nıyekı kız fark ne
Günaydın kızlar.. ben bu siteyi açınca yazı karakteri bozuk çıkıyor. Kurcaladıkça sanırım daha kötü oldu. Bu arada geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Son sayfada gördüklerime göre Alya'ya şimdiden geçmiş olsun.. Batuhan da çok tatlı olmuş maşallah..
Amin füsuncuğum neyseki ek gıdalara az kaldı benim sütüm de arttı galiba daha az mama yapıyorum artık kuzum sütü çok vseviyor zaten yawaş yawaş alıştırıyorum muhallebiye bikaç kez de meyve verdim cam rendede rendeleyip suyunu süzdü ablamız kaşığıyla verdi ben tupperware in plastik kaşık çatal takınımı almıştım Ada için çok kullanışlı tavsiye ederim indirime girdğinde ama halihazırda çok pahalı çünkü :) bir de ben yoğurt vermeyi düşünmüyorum 9 aydan önce benim süt alletjim var kızım da tölere edemiyor ben sütlü bişeyler yediğim zaman alerji oluyor
Canım sütün yetsinde mamaya gerek kalmasın işallah.Bu arada reklamlarda gördünüzmü milupanın kaşık mamalarını kutuda yok piriç unu muhallebi vs. gibi bişiler yazıyordu deneyen var mı???
sordum msj yazdım ama cvp gelmedı..yiğit'e masallah.. Bende ali tuna'yı genelde boyle ters yatırıyorum
he işte ben onu kullanıyom milıupa sütlü pirinçli muhallebi süt dediysem devam formülü ve süt tozu var içinde tadı çok güzel artanını ben yiyom delikafaduldendelikafadulden
Canım sütün yetsinde mamaya gerek kalmasın işallah.Bu arada reklamlarda gördünüzmü milupanın kaşık mamalarını kutuda yok piriç unu muhallebi vs. gibi bişiler yazıyordu deneyen var mı???
hem nasıl düştü bayıldı keşke takın yaptırsaydın babalı oğullu giyerdik diyo body değil tabi t-şhirrtayyy esmaa çok güsell olmuş ibo nun dibi düşmüştürzemuszemus
gülşahım kolay gelsin sana ateşi çıkmaz inşallah çıksa da önemli değil kısa bir süreliğine huysuz olur sonra geçer annesi sen stres yapma
kızzz özzgee ne sporu yapıyon sen ???
sende çeksene nisanın fotolarını annesiGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Gülşahcım şimdiden geçmiş olsun.
Esmacım bende aynı yere yaptırdım babalar günü için çok tatlı :)
Taşınacak olanlara allah yardım etsin...
teşekkür ederizGünaydın kızlar.. ben bu siteyi açınca yazı karakteri bozuk çıkıyor. Kurcaladıkça sanırım daha kötü oldu. Bu arada geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Son sayfada gördüklerime göre Alya'ya şimdiden geçmiş olsun.. Batuhan da çok tatlı olmuş maşallah..
vitaminsizmi kaldın ki bebenin mamasını yiyon çok ufacık bişey sanki iyice şişecekkaydirigubbakcemile5he işte ben onu kullanıyom milıupa sütlü pirinçli muhallebi süt dediysem devam formülü ve süt tozu var içinde tadı çok güzel artanını ben yiyom delikafaduldendelikafadulden
Çorbaları ben kendım yapacagım kızlar sadece sutlu prınÇ muhallebısı alacagım ben