2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar mrb....bende bu perşembe gideceğim şimdiden çok heyecanlıyım ..çoğumuz bu hafta gidiyor sanırım...umarım hepimiz iyi haberlerle döneriz.:Saruboceq:
 
heeeeyyyy herkese nereye gitti?????????????Allahım korkuyorum yoksa burda yalnızmıyım :sm_confused:
 
tahminler kısmında herkesin tahmini var canım
aa ben tahminler kısmını göremedim.yoksa cinsiyet tahminlerimi?evet evet bende onu diyorum kimse bişey yazmıyor artık oraya.aslında ben bir yöntem biliyorum tahminle ilgili ve 2 senedir tutturamadığım kimse yok.ama malesef kendime uygulayamıyorum
 

cinsiyet tahminleri sayfasına yazsana canım.Orda paylaşalım.
 

nasıl bir yöntemmiş o canım.bana uygula istersen.
 
kizlar aslinda benim cok acil bir sorum var kafamin ici karma karisik simdi ben yurtdisindayim.9 hafta oldu hamileyim:) ama sorun suki mart ayinda dogum yapacagim icin nerde olacagina karar veremiyorum.burda yanimda esim var tabiki en onemlisi esimin yaninda olmak ama insan ailesinide istiyor.zaten annemi bundan 5 sene once kaybettigim icin bu hamilelik cok buruk gececek gibi.buradaki dr.umdan cok memnunum ama 6.aydan sonra ucaga binemeyecegim turkiyede kis olacak burda yaz( buarada ben dubaideyim)
ssk var aslinda ama karnem yok yani her ihtimale karsi turkiyede olursa eger ailelerimiz ankarada oldugu icin ordaki ozel hastane ucretlerini ogrenmem gerekiyor.
bu minik bebek icimde benim kanimla beslenirken ve bana muhtacken kafam cok karisikti en iyisi olmasi adina.tabi hayatta hicbirseyin garantisi yok.hastane ortaminda yanliz yani yetim gibi olmak istemiyorum :..( gerci zaten oyleyim ama..acikcasi kimseyide masraf yaptirip buraya cagrimak niyetinde zor durumda birakmak niyetinde de degilim.ama eger tr ye gitmeye karar verirsem de tek basima gidecegim esim ancak dogum zamani izin alip gelebilecek(tabi erken dogum gibi bi aksilik yasanmazsa esim yanimda olacak)
aslinda acilenn ankaradaki ozel hastane fiyatlari ile ilgili bilgiye ihtiyacim var ve siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz bu durumda yani tr mi gurbetmi???
 
mrb arkadaşlar bende mart annesiyim daha öncede yazmıştım ben şu an 9+2 günlük hamileyim ama benim mide bulantılatım yaklaşık 5 haftadır var ve çok şiddetli doktor normal diyor ama dayanmak hergün zorlaşıyor mide bulantısı kusma ve halsizlik beni mafediyor daha ileri gebelik haftasında olanlar sizin ne kadar sürdü ve ne şiddetteydi beilgi verir misiniz hepinize sorunsuz bir hamilelik dilerim
 
kızlar benim evi su bastı.zaten yeni taşınmıştım.kayınvalidem geldi temizlemeye çalışıyoruz.akşam görüşmek üzere.
 
kızlar ikili testin sonucunu aldım, doktor herhangi bir problemin olmadığını söyledi. risk oranını söylüyo ve o oranın doğal değerlerde olup olmadığını. üçlü testi de yapacağız ama ne zamandı o, unuttum. aman aman birincisini atlattık çok şükür. enel ne zamandır seni görmüyodum, hoşgeldinnn..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…