• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ne güzel ne şanslısınız, öyle de devam etsin inşallah. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama herhalde yanıldım bu doktor için inşallah bundan sonrası için iyi olur.
Cok sukur 🙏🏼 ben tabi ekstra da seviyorum doktorumu, once tabiki Allahin izni sonra da onun vesilesiyle hamile kaldim bir bakima🥹 umarim sizin de cok cok icinize sinen bir doktorla devam eder sureciniz, hastasiyla bir uzulen onla bir sevinen her doktora ayri saygi duyuyorum mesleki becerilerinin haricinde🙏🏼

Cok sukur 🙏🏼 ben tabi ekstra da seviyorum doktorumu, once tabiki Allahin izni sonra da onun vesilesiyle hamile kaldim bir bakima🥹 umarim sizin de cok cok icinize sinen bir doktorla devam eder sureciniz, hastasiyla bir uzulen onla bir sevinen her doktora ayri saygi duyuyorum mesleki becerilerinin haricinde🙏🏼
Çok sağolun inşallah🙏🏻

Ben öyleyim günde 3-4 defa tuvalete cıkıyorum. Ona rağmen gaz spazmı da oluyor bak zaten kasıklarım ağrıyordu akşamdan beri aralıksız bide gaz sancısı eklendi ölüp ölüp diriliyorum
Evet 3,4 kesinlikle bağırsaklarım gurul gurul hep. Hormonlar bize ne yapıyor ya 🙈 ayaklarına sıcak su torbası koy iyi gelebilir. Gaz sancı benim de mideme vuruyor

Evet 3,4 kesinlikle bağırsaklarım gurul gurul hep. Hormonlar bize ne yapıyor ya 🙈 ayaklarına sıcak su torbası goy. Gaz sancı benim de mideme vuruyor
Mideye böbreğe vuruyor vallahi kötü bi gün geçirdim hala da devam ediyor. Bu arada ishalle ilgili doktorum normal dedi bazı kadınlar kabız olurmuş bazıları ishal olurmuş. İshal de zor ama yine kabızdan daha iyi aslında

Benim doktor taktı açıkçası dün ve bugün aşırı strese girdim. 6+1 de görülmesi gerekirdi görülmedi olmadı bayram sonrası kürtaj yaparız belki bayramda kendi düşer gibi bir sürü şey söyledi. Ben de çok arada kalınca bayram öncesi bir doktora daha görüneyim dedim
Oyyyyy o doktoru bırak canım sen yaa felaket tellalı

Mideye böbreğe vuruyor vallahi kötü bi gün geçirdim hala da devam ediyor. Bu arada ishalle ilgili doktorum normal dedi bazı kadınlar kabız olurmuş bazıları ishal olurmuş. İshal de zor ama yine kabızdan daha iyi aslında
Evet kabızlık çok daha zor. Kustuğum için bari ishal olup ordan su kaybım olmasın diyorum bende. Ay sanki enfeksiyon varmış gibi vücudumuz nasıl tepkiler veriyor

Evet kabızlık çok daha zor. Kustuğum için bari ishal olup ordan su kaybım olmasın diyorum bende. Ay sanki enfeksiyon varmış gibi vücudumuz nasıl tepkiler veriyor
Yani gerçekten hiç dizilerde filmlerde göründüğü gibi bisey değil hamilelik gerçekten zor bir süreç. Bütün vücut sistemi değişiyor insan sıkıntıya giriyor. Sıkıntıya girdikçe de korku endişe oluyor. Sağlıkla doğsunlar da herşey normale dönsün ya

Kızlar merhaba dün yazmıştım kalp atışı için. Burada bazı arkadaşlar farklı bir doktora da görünmemi önermişti. Bugün farklı bir doktordan yarın sabah için randevu aldım. Yarın sabah 6+3 oluyorum bakalım bu doktor ne diyecek sizinle paylaşırım
Yarın bende gidiyorum 6+1 haberleşelim lutfeeeen

Yani gerçekten hiç dizilerde filmlerde göründüğü gibi bisey değil hamilelik gerçekten zor bir süreç. Bütün vücut sistemi değişiyor insan sıkıntıya giriyor. Sıkıntıya girdikçe de korku endişe oluyor. Sağlıkla doğsunlar da herşey normale dönsün ya
Leyla dizisini izleyen var mi bilmiyorum, orada nur diye bir karakter var hamile, hamileligine dair tek belirti karnini eline koyup oglum diye konusmasi. Onun haricinde dunku bolumde merdivenlerden bavul indiriyordu🤣 hoplama onda ziplama onda. Uyku yok bulanti yok halsizlik yok

Kızlar genetik sonucumu bulamadim dr istemisti 😢 yaptirdiğim hastaneden mi tekrar gidip almam lazim acaba ?

Back
X