Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar acayip moralim bozuk 4+5 gunluk hamileyim/ kan degeri 487 cikti. doktor dusuk dedi. siizn kacti. icimden oturup aglamak geliyor. cok uzgunum.
carsamba tekrar bakacaz. duruma gore...
kizlar acayip moralim bozuk 4+5 gunluk hamileyim/ kan degeri 487 cikti. doktor dusuk dedi. siizn kacti. icimden oturup aglamak geliyor. cok uzgunum.
carsamba tekrar bakacaz. duruma gore...
arkadaşlar benimde 2 mart gösteriyo bakalım hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ALLAHIM kızlar bu arada bendede hapşırık var bide ben karın üstü yatarım hep bebeğime zararı varmıinternet hesaplayıcılarına göre 2 mart. Bende sizi bekliyodum mart anneleri.bendede hapşırık oluyo gebelikle ilgili olduğunu düşünmemiştim.bende sağıma ve karın üstü yatamıyorum rahatsız oluyorum.
bende bendeAaa canım ne tesadüf benimde 2 mart. ve arasıra benimde hapşırık oluyo.
bende çok çabul yoruluyorum inanılmaz uykum var işde uyukluyorum bazençok çabuk yoruluyorum sürekli halsizlik oluyo hiç halim yok bide çabuk açıkıyorum.sizlerin şikayetleri neler?
kizlar ya acayip uzgunum. anlatamam size. carsambayi beklemekten baska yapacak sey yok. hayirlisi ile sapasaglam alsaydim kollarima.
bu hamilelik zor gecer...
mrb canım hangi hastane isim verebilir misin bide hangi testleri yaptılar?
kese rahim içindeyse nasıl bi daha dış gebelik olabiliyorki???
arkadaşlar cuma günü gittim dr. keseyi gördük ama dış gebelik ihtimali 8 haftadan sonra bitiyo dedi 22sinde tekrar gideceğim sizin dr. böyle birşey dedilermi acaba
öncelikle aramıza hoşgeldin mart annesi :)
benim dr.um seninkinin aksine keseyi gördüğümüz için dış gebelik ihtimali ortadan kalktı dedi. şimdi haftaya kalp atışları için gideceğim sen hangi doktora gidiyorsun Kayseri de?
hüma hastanesi akif yılmaz canım sen kime gidiyorsun
melikgazi hastanesi cahit gözüakça
canım ben cahit beyden çok memnunum ve ona o kadar çok güvendim ki anlatamam ne derse çıktı valla. ben 5-6 senedir istiyordum ama 2 düşük yaptım son 1 senedirde olmuyordu. cahit beye gittim tüm tahlillerim yapıldı hiç bir şey çıkmadı. en son rahim filmi çekelim dedi. ben pek yanaşmadım korktum açıksası ama beni ikna etti. belkide filmden sonra hamile kalırsın dedi. iyikide onu dinlemişim. filmin çekildiği ay hamile kaldım. istersen bir de cahit beye git derim. insana güven veriyor.
rahim içi kese görüldüyse daha neyi bekliyorki bence gerek yok arkadaşım kese görüldüyse tamamdırarkadaşlar cuma günü gittim dr. keseyi gördük ama dış gebelik ihtimali 8 haftadan sonra bitiyo dedi 22sinde tekrar gideceğim sizin dr. böyle birşey dedilermi acaba