herkese meraba kızlar. canım benimde aynen dediğin gibi oluyo ara sıra böyle kalnımda pıt pıt bişeyler oluyo arada. bende bebek mi diyorum ama daha küçük
Arkadaşlar yapmayın günler zaten uzun.Aramızda benim gibi çalışanlar da var oruç tutmak da neyin nesi yazık değil mi bebişlerinize
hayır iki üyeliğim yok diğeri iptal olunca bende bunu yeni aldım önceki sheyla idi şimdiki iki a lı sheylaa :) arkadaşlar bence oruç tutmayın yazık bebişlere ayrıca şuan biz uzun bir hamilelik yolculuğuna çıktık.seferi saylırız bence :roflol:
Benim tutuyoooooooooooo.
arkadasim zaten tutmak gibi bir mecburiyeti yok kimsenin.eger beni rahatsiz ederse yada takatten dusersem zaten oruç tutmakla sevap degil gunah kazanmis olurum.ben tum ramazan olmasada aralarda tutmak istiyorum kendimi iyi hissedersem.oruç tutan bir çok gebe gordum ve hepside saglikli bebekler getirdi dunyaya.biraz bunye meselesi,birde bu sene çok geç iftar olacagi için tamamini tutmak konusunda bende guvenemem kendime.ama uslubun biraz farkli geldi bana neyin nesi derken art bir niyetle soylemedigini dusunuyorum.
ordaki neyin nesi kendinizi zorunlu hissetmeyin tarzı tatlı ciddi bir serzenişti yanlış anlaşılmasın amannnnnnnn
ben atladim ustune hemen kusura bakma,oyle oldugunu biliyordum ama soz agizdan bir kere çikar derler ya aman dikkat edelima.s.
sağol canım zahmet olacak ya sana 5 mart doğum tarihim allah kısmet ederse :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?