- 21 Aralık 2007
- 3.228
- 324
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile daha hissetmiyorum eylülcüm. Ama dün rüyamda elimi karnıma götürdüm nasıl oynuyo bebişim bir sağa bir sola kayıp duruyo çok hareketliydi. Sanki rüya değil gerçek gibiydi.İnşallah iyidir bebişim. kaydirigubbakcemile5
Ay şu iki gün geçsede bi bebişimi çok özledim. Allahım inşallah iyidir bebişim. Her dr.a gittiğimde sağlıklı olduğunu görebilmek için sabırsızlanıyorum. Allah kimseye kötü haber yaşatmasın. Hepimizin bebişleri sağlıklı ve mutlu olsunlar.
Karadeniz'in neresindensin kuzum??giderken sağda gelirken solda deme de hahahaha:içelim: ben da birazcuk Karadeniz liyimhihoyyyt
ben daha görmedim rüyada filan yaaaaa..sağlıklı olduğunu bileyimde görmesemde olur...hareketler içinde daha erken sanırım...ama kızlar benim göbeğim belli oluyor artık....biraz ayva göbeğimde vardı sanırım onunla birlikte iyice belli olmaya başladı...sizce büyürmü belli olurmu daha şimdiden.....
o zaman bağırsak hareketleridir kıpırtılar....Allah rüyanı hayra yorsun buketçim...bende hamile kalmadan önce o rüyayı görmüştüm bebek içimde kıpır kıpırdı ve sonra hamile kaldığımı öğrendim..hihoyyyt
ben daha görmedim rüyada filan yaaaaa..sağlıklı olduğunu bileyimde görmesemde olur...hareketler içinde daha erken sanırım...ama kızlar benim göbeğim belli oluyor artık....biraz ayva göbeğimde vardı sanırım onunla birlikte iyice belli olmaya başladı...sizce büyürmü belli olurmu daha şimdiden.....
Belli olur tabi yavaş yavaş bide göbeğim vardı zaten diyosun. Benimde gazman olduğum zamanlar :asigim:sanki 6 aylık gibi görünüyorum masus şişiriyorum sancaklar yawfkafamçokkarıştı
aynen:CüvCüv: benimde göbeğim vardı, gaz da olunca 6 aylık oluyorum birden. ayrıca sanki belimde kalınlaştı. bide sanırım artık göbekler içeri çekilmiyo ve kendini ele vermek istiyokaydirigubbakcemile2
kızlarrr kimsenin sesi çıkmıyor bugün...ben 7+3 oldum sanki bazen karnımın alt tarafında bir hareketlilik oluyor böyle kelebek pıtırtısı gibi çok küçük..sizdede oluyomu??bebekmiki acaba ama daha çok küçük şimdiden hissedilmez herhalde..
pantolonlar olmuyor artık bana şuan en bol olanı giymeye çalışıyorum belden sıkmaya başladılar...fazla sıkıntı vermesinide istemiyorum yavaş yavaş hamile pantolonlarına döncez sanırım....:CüvCüv:
kızlar birde biliyorsunuz önümüzdeki ay ramazan oruç tutabilirm diyen varmı aranızda... cokacimcoook
Hamile pantolonları normallerine göre pahalı oluyor. Yine kkda okumuştum öğrendiğim bişeyi paylaşayım sizlerle. Evdeki pantolonlarınızı bazı terziler hamile pantolonuna çevirebiliyolarmış. Hemde 10 ytlye maloluyormuş.