Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buket senin takvimi nasıl yaptın canım ya bir türlü bunu beceremedim. bende değiştirmek istiyorum da
canim dogum yapacagin tarihi yaz ben sana yaparim istersenkaydirigubbakcemile5
canım benimde dualrım seninle ve bizim durumumuzda olan herkesle çok zor benim ki daha karnımda bir kez kalp atışını duyup kaybettim seninki daha zor gerçi allahım herşeyin sabrını veriyor bnede bir görsem rahatlayacağım keseyi gördüm geçen hafta normalde bu hafta gitsek bebek gözükecek ama doktor kesin olsun diye öbür haftaya randevu vredi allahım bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
açılmış şekerim:)
ya kızlar benim sağ kasığımda sğrı deseniz ağrı deil, batma deseniz batma deil ama rahatsız edici bişey var iki gündür. yorgunluktan olabilirmi?ayakalarımı tepeye kaldıramıyorum ondan olabilirmi? sancılı ağrı olmadığı sürece telaş etmem gerekmez dimi?
bütün sorularımı sordum, şimdi benim süper hamişlerim hepsinin cevabını bilir.
tünaydın 2008 in en güzel hamişleri.
şu an çalışan arkadaşlar yemekte, bende masamda yedim ve sabahtan beri yoğunluktan giremediğim için yazılanları okudum ancak. bi sayfada bana muhacirmisin die sorulmuş ama hangi sayfaydı kimdi neyse ben cevaplıyorumyerimseniben yok diilim karadenizliyiz biz aslen. bizde biliriz pişi, katmer vs. cokacimcoook
annemler gitti..senağlama
ama 2 gün boyunca habire şımardımkaydirigubbakcemile2 zaten annemde yap bakalım bu senede, seneye seni hiç görmiycem, sıfatın sadece torunumun annesi olacak diyosırnaşık şey
ayy bi an evvel doğsunda herkes bebişimi sevsin istiyorummm:roflol:
arkadaşlar ya şu mide bulantısından dolayı hiçbirşey yiyemiyorum ya bebeğim nasıl büyücek peki :bbo:
kızlarrr kimsenin sesi çıkmıyor bugün...ben 7+3 oldum sanki bazen karnımın alt tarafında bir hareketlilik oluyor böyle kelebek pıtırtısı gibi çok küçük..sizdede oluyomu??bebekmiki acaba ama daha çok küçük şimdiden hissedilmez herhalde..