Oh valla yemek yiyenlere özeniyorum.iştahin varken ye kiymetini bil.ben pek yiyemiyorum midem kötü.biraz yemek yesem oh iyi yedim diyorum 10 dakika sonra başliyor rahatsiz etmeye.çubuk krakerle çok iyi dost olduk.kizlar dr a sordum 12. Haftaya kadar minumum düzeyde ilişki.birde 26. Haftadan sonra.allah ogünleri göstermeyi nasip etsin inşallah
iyi aksamlar kizlar bebislerle araniz nasil ?
merhaba kızlar ya su tabloyu bir türlü yapamıyorum
Kizlar bana doktor tehlike var demedi ama benimmi sormam gerekiyordu.yarinda denize giricem.biraz mantarda olmuşum gibi inşallah enfeksiyon kapmam.1 aydir denize girmiyordum.doktor gir ama suyun dibine dalma demişti.birde temiz bir yerde gir dedi.
İyi akşamlar,takvimi mi yapmaya karar verdim korktum bugüne kadar iki ayı geçtik artık bişey olmaz bebişkoma diye düşünüyorum..Bu bir çizelge denemesidir...:))) bakalım olmuş mu..?
iyi akşamlar,valla benimki ya bana küsya da çok düşünceli a.s. ağrı,sızı,bulantı,kusma...hiçbir şey yok." ben burdayım" demiyor. salı günkü kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum.
kuşburnu çayı içindekiler : kuşburnu, bamya çiçeği. sanırım 1 bardaktan bişi olmaz :)
kızlar günaydın herkese.
güne kötü başladım ben,kanamam tekrar başladı birazda ağrım var.inşallah bişey olmaz.artarsa doktor hemen gel dedi.dua edin kızlar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?