kızlar benim biraz canım sıkkın 7+5 olmama ragmen kalp atımı henüz başlamadı 2 güne bir işyerinde nerdeyse ultrasona giriyorum ama bilmiyorum aslında 7 hafta biraz sınırdır en geç 8.haftada fetal kalp atımı başlaması gerekir bana dua edin eğer başlamazsa missed abortus yani atlanan düşük sayılacak zannediyorum bu arada sadece kalp atımını görmeniz yeterli sesini duymanız için doppler yapması gerekiyor oda ısı etkili olduğu için çok kısa sürede hemen bakılması gerekiyor yani görün yeter inşallah bende görürüm
arkadaşlar bebeğin boyu ultrason kağıdında nerede yazıyor gs 1.25 cm yazıyor o kese boyu mu
kızlar, benim de 7. hafta ya.Yarın kısmetse kontrole gideceğim.Doktora sormam gereken bir soru var mı?Tecrübesizlik var ne de olsa aklıma gelmiyor şuan.Mesela kese boyu mu,kese içindeki su miktarı mı neler olabilir?CADIARZU
Selam kızlar ben de mart annesi olucam sanırım. Açıkcası bugüne kadar yazmamamın sebebi bebeğime birşey olursa erkenden konuşmuş olmamak..nazarlardan korkuyorum miniğime bişey olursa diye.. neyse buketcim sat 24 Mayıs 2008.. hayırlısı bakalım..hepimize akıllı, nur topu gibi bebişler nasip etsin Allah'ım..:smiley-cool:
Merhaba aranıza yei katıldım.İdrar testim pozitif çıktı.Yarın doktora gideceğim.Bir aksilik olmazsa son adet günüme göre 28 Mart 2009 bebişimizin geliş tarihi.Allah izin verir inşallah...
kızlar benim biraz canım sıkkın 7+5 olmama ragmen kalp atımı henüz başlamadı 2 güne bir işyerinde nerdeyse ultrasona giriyorum ama bilmiyorum aslında 7 hafta biraz sınırdır en geç 8.haftada fetal kalp atımı başlaması gerekir bana dua edin eğer başlamazsa missed abortus yani atlanan düşük sayılacak zannediyorum bu arada sadece kalp atımını görmeniz yeterli sesini duymanız için doppler yapması gerekiyor oda ısı etkili olduğu için çok kısa sürede hemen bakılması gerekiyor yani görün yeter inşallah bende görürüm
kalp atışını duyanlara imrenerek bakıyorum.eşim küçük bir operasyon geçirdi ve 1 aydır evde yatmak zorunda onun için doktora gidemiyoruz.sadece 4 hafta 6 günlükken kesesini görmüştük.yani bebişimin kalp atışını veya kendisini göremedim.şimdi 8 haftalığım ve belki haftaya gidebilirim.o kadar merak ediyorum ki ama elimden hiç bir şey gelmiyo
şu an işteyim kızlar ve sinirim tepemde. bi an önce atlatmaya çalışıyorum bebişimi aklıma getirerek. ama çok zor. valla bazen keşke tüm hamişlik boyunca izin verseler diorum ya!
Şu ağzımdaki bozuk tat ne zaman geçecek yawffff
şişşşt neden sinirleniyorsun bakalım ne oldu öyle:1shok:bir sakinleş.Bak miniğin de korkar sonra anneme neler oluyor diye.Attığımız her adımda onları düşünmek zorundayız artık öyle değil mi yerimsenibenşu an işteyim kızlar ve sinirim tepemde. bi an önce atlatmaya çalışıyorum bebişimi aklıma getirerek. ama çok zor. valla bazen keşke tüm hamişlik boyunca izin verseler diorum ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?