- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzirirp çalışan anneler bir sorum olacak. benim kızım sekiz aylık oldu sağıp süt bırakıyorum sütüm eskiye oranla azaldı. siz işyerindeyken gündüz içmesi için ne kadar süt bırakıyorsunuz. süt tamamen bitince yerine mama mı verilmesi gerekiyor.
sgumus meraba
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu/284259-mercimekli-kabak-p252resi.html
bu linkteki tarif benim icadım,tavsiye ederim,çok besleyici
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklere-ozel-menu/284259-mercimekli-kabak-p252resi.html
bu linkteki tarif benim icadım,tavsiye ederim,çok besleyici
arkadaşlar bende sizlere kızıma hazırladığım kahvaltılardan örnek vereyim
ben her sabah 1 şeftali doğruyorum, yarım yumurta sarısı, 1 kaşık üzüm pekmezi, 3 adet bebe bisküvi, iki yemek kaşığı yoğurt veya 1 kaşık labne peyniri,,,bunları güzelce blenderdan geçirip yediriyorum..
farklı tatlar olsun diye her sabah meyvesini farklı veriyorum..olgun armut / muz / kayısı / şeftali / üzüm suyu / elma suyu / havuç suyu...bunları değiştiriyorum..meyvesini tek verip kahvaltıyı sonrada yedirebilirsiniz ama meyveyle kaışınca daha lezzetli oluyor ..kızım böyle seviyor yani..
öğlenleri de hergün taze bir çorba pişiriyorum..ama en az haftada 5 gün çift çekilmiş kıymalı çorbalar ..birgünde tavuklu çorba yediriyorum..
tarhana yapıyorum..sade veya kıymalı
yayla çorbası
kabak çorbası az pirinçli (NOT: KABIZ OLUNCA ÇOK İYİ GELİYOR)
karışık sebze çorbaları
etli bulgur çorbası
BULGURUDA PİRİNCE GÖRE DAHA FAZLA TERCİH EDİN..HEM KABIZLIĞI ÖNLERSİNİZ
ve tüm çorbalarına piştikten sonra bolca zeytinyağı ilave ediyorum..
ara öğünlerde
yoğurt..sade yemezde içine meyve rendeliyorum..ama hazır meyveli yoğurtları tercih etmem.
muhallebi yapıyorum meyve suyu ile..meyve suyunu kendim sıkıyorum..tadı ekşi bir meyve ise pekmez ile tatlandırıyorum.
yine bazen sabah gibi ..yumurtasız peynirsiz bir karışım hazırlıyorum..
sabah erken ve gün aralarda emziriyorum..
yani deniyorum şansımı..obur bir bebğim yok..öyle fazla iştahlı değil..ama değişik tatlara alışsın dedi doktor..
hepimize kolay gelsinn...önce sağlıklı olsun bebişlerimiz..herşey hallolur
selam kızlar bende kızıma sabah kahvaltıda ekmek içi yada büskivi,yumurta.peynir,pekmez,devam sütü aradada içine meyve domates yada ceviz koyuyorum yiyo...öğlen 1gün tavuklu 1gün kıymalı sebze çorbası yada pişirdiğim yemeğin içine 1patates atıp onu yediriorum...akşamüstü meyve püresi şeftalikayısı büskivi ve devam sütü karışımı...akşam tekrar tarhana yayla yada yemek yiyo...gece yatarkende kaşık maması devam sütü veya pirinç unu piyalenin bebekler için olan pirinç unu var çok güzel...işte böyle arkadaşlar nasıl sizce...
afiyet olsun bebeğine,yoğurt yemiyor galiba.birde biz 8 ayda balığa başladık sendehaftada bir balık verebilirsin bence
yoğurt yiyo ama midesi mayalanıo sanırım kusuyooo...fazla vermiorum...balık ağır gelebilir yaz günü dediler nasıl veriosunn balığı...normalde dr 7.ayda başlatmıştı
kızlar benim oğluş püreye çok alıştı bazen azcık irice bişey vereyim diyorum yapışıyo boğazına..napca ben yaaa(((alttan 2diş çıktı.üsttekilerde yeni çıkıyo...çiğnemeye çalışıyo ama yapışıyo sank boğazına yutamıyo..nasıl alıştırcam??bakıyorum aynı aydaki bazı bebekler ellerindeki salatalığı ekmeği kemiriyo