1 yerde okudum cnm soğan gaz yapıyormuş ben koymuyorum belki 6. aydan sonra
tamam canım bende koymadım hiç onun için sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yerde okudum cnm soğan gaz yapıyormuş ben koymuyorum belki 6. aydan sonra
eda koyuyomuş soğan
ya ben buharda pişiriyom dolayısıyla su olmuyo gerçi daha bi kere yaptım patatesle havucu haşladım çatalla ezdim az sütümden ekledim ama genede katı oldu kabakla patatesi denicem bakalım yarın da
Günaydın bayanlar,
Bende kızıma bir kaç gündür elma ve armut püreleri vermeye çalıştım ama hiçbirşekilde kabul etmiyor. Siz nasıl yediriyorsunuz bebişlere??? Birde suyu neyle veriyorsunuz??? Bibeonlamı suluklamı yoksa kaşıklamı? Benimki hiç biberon kullanmadı avaba direk suluklamı vermem gerekecek diye düşünüyorum şimdik...
Günaydın bayanlar,
Bende kızıma bir kaç gündür elma ve armut püreleri vermeye çalıştım ama hiçbirşekilde kabul etmiyor. Siz nasıl yediriyorsunuz bebişlere??? Birde suyu neyle veriyorsunuz??? Bibeonlamı suluklamı yoksa kaşıklamı? Benimki hiç biberon kullanmadı avaba direk suluklamı vermem gerekecek diye düşünüyorum şimdik...
bu saatte kimse yok ama ben yazayım.Kızlar bugün milupanın organik kavanoz püresinden aldım.Üzerinde açıldıkatan sonra 48 saat buzdolabında muhafaza adilebilir yazıyor.Bebeğe günlük vermemiz gerekmiyor mu açınca kavanozu bi daha vermiyoruz değil mi yediği kadarını yiyor kalanını çöpe mi atcaz?kafamçokkarıştı
cnm bi de tek denesene sebzeleri. yani ilkin sadece patates ez azcık bakalım belki öyle yer?
5.ay kontrolünde dr anne sütüne devam ek gıdaya gerek yok 1 ay sonra başlayalım dedi ama bizim tosba elma püresini çok seviyor hemen hemen her gün 1 dilim elma püresi yiyiyor
günaydınlaar. benim sütüm artık tadımlık geliyo ya (
bu sabah 6 da kalktı oğluş azcık emzirdim. sağmaya hiç çıkmadı...
bende milupanın devam sütlü kaşık mamasından yaptım verdim. maş. severek yiyo onu. kavanoz meyve püresinede bayılıyo. ama sebzeyi yemiyoo(
haftaya kahvaltıya başlıcam bakalım. ama ben biraz fazlamı veriyom ne. siz az veriyomuşunuz. gerçi benim sütüm pek yok
günaydınlaar. Benim sütüm artık tadımlık geliyo ya (
bu sabah 6 da kalktı oğluş azcık emzirdim. Sağmaya hiç çıkmadı...
Bende milupanın devam sütlü kaşık mamasından yaptım verdim. Maş. Severek yiyo onu. Kavanoz meyve püresinede bayılıyo. Ama sebzeyi yemiyoo(
haftaya kahvaltıya başlıcam bakalım. Ama ben biraz fazlamı veriyom ne. Siz az veriyomuşunuz. Gerçi benim sütüm pek yok