ya kızlar yoğurdu hangi sütle mayalıyosunuz şişe süt baktım ama göremedim carrefourda
evde bizim içtiğimiz uzun ömürlü sütle yapıyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar yoğurdu hangi sütle mayalıyosunuz şişe süt baktım ama göremedim carrefourda
mamadan 15-20 dak sonrao zaman bende şişe suyu kaynatıp soğurup vereyim...Mamadan sonra mı vermem lazım...
ben bugün brokolili yaptım yedi:dance:patatesi havuçla haşlamıştım ama havuç biraz sert oldu sadece patates kısmından yedirdim sempatiksalakcinni
kabakla falan deneyelim bakalım
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. bende kasım annesiyim bebeğim 10 kasımda dünyaya geldi. ek besinlere bizde başladık 2 hafta oluyor çünkü ben işe başladım. sizlere önerim hazır kaşık mamalarından kavanoz mamalarından mecbur kalmadıkça kullanmayın. içinde ne olduğunu bilmiyoruz yapılışını gözümün görmediği mamaları ben bebeğime yedirmiyorum yedirmeyeceğimde. Mutlaka sıkı denetimden geçiyordur, mutlaka sağlıklı olması için denetliyorlardır ama benim gözümün görmediği mamayı gönlüm katlanarak veremem. tabi herkesin kendi düşüncesi. kendi hazırladığım mama tariflerini burada paylaşacağım. Doktorumuz mama tarifleri listesi verdi biraz ondan biraz kendi buluşum olan mamalardan burada paylaşacağım inşallah bebişlerimiz severek yer. Bebeklerimizi olabildiğince organik beslemeye çalışalım ki. gelecekte sağlıklı bireyler olsun.
evet canım bebelac 1Bebelac 1 mi canım.Bende önce bebelac 1 verdmiştim.Dün maması bitmişti bugün aptamil 1 aldım.Tereddütte kaldım içer mi diye gelir gelmez biraz hazırlayıp verdim.İçti...Benimki ne bulursa yiycek valla Babasına çekti herhalde....kaydirigubbakcemile3
ben aldım bileeya şu yoğurt mayalama işini 1 ay daha yapsam, sonrasında babymixin sade olanında alıp versem olarmı ki?bilmiyorumkismile
ben dra sordumya kizlar inek sütü bi yasina kadar yasak deniyor.. dediginiz sütler hep inek sütü iceriyo.. kafam cok karisik.. bugün havuc hasladim.. rondodan gecirmeye calistim ama az bi miktar oldugu icin rondo pütürlü birakti.. nasil püre haline getircem havucu üc gündürde elmali melisali cay veriyorum 50ml ancak iciyo.
tımaam hacıı bi de öyle deneyelim ama daha yeni başladık yaselomm saskın seloomŞeniz
şimdi sadece anne sütü aldığı gibi kaka yapması beklenirmi yanii onu didim kaydirigubbakcemile3
bak patatesi asla tek başına verme bence mutlaka yanına birşey ekle özellikle kabak olumunekankayizsmile benim oğlumun en sevdiği püre yani çorbadan koyu yapıyorum bunu kabak-patates-havuç-soğan-pirinç ve z.yağı :lepi: böle deneyebilirsin mesela...
listeyi ve tarifleri paylaşırsan seviniriz aklinialirimsmileMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. bende kasım annesiyim bebeğim 10 kasımda dünyaya geldi. ek besinlere bizde başladık 2 hafta oluyor çünkü ben işe başladım. sizlere önerim hazır kaşık mamalarından kavanoz mamalarından mecbur kalmadıkça kullanmayın. içinde ne olduğunu bilmiyoruz yapılışını gözümün görmediği mamaları ben bebeğime yedirmiyorum yedirmeyeceğimde. Mutlaka sıkı denetimden geçiyordur, mutlaka sağlıklı olması için denetliyorlardır ama benim gözümün görmediği mamayı gönlüm katlanarak veremem. tabi herkesin kendi düşüncesi. kendi hazırladığım mama tariflerini burada paylaşacağım. Doktorumuz mama tarifleri listesi verdi biraz ondan biraz kendi buluşum olan mamalardan burada paylaşacağım inşallah bebişlerimiz severek yer. Bebeklerimizi olabildiğince organik beslemeye çalışalım ki. gelecekte sağlıklı bireyler olsun.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. bende kasım annesiyim bebeğim 10 kasımda dünyaya geldi. ek besinlere bizde başladık 2 hafta oluyor çünkü ben işe başladım. sizlere önerim hazır kaşık mamalarından kavanoz mamalarından mecbur kalmadıkça kullanmayın. içinde ne olduğunu bilmiyoruz yapılışını gözümün görmediği mamaları ben bebeğime yedirmiyorum yedirmeyeceğimde. Mutlaka sıkı denetimden geçiyordur, mutlaka sağlıklı olması için denetliyorlardır ama benim gözümün görmediği mamayı gönlüm katlanarak veremem. tabi herkesin kendi düşüncesi. kendi hazırladığım mama tariflerini burada paylaşacağım. Doktorumuz mama tarifleri listesi verdi biraz ondan biraz kendi buluşum olan mamalardan burada paylaşacağım inşallah bebişlerimiz severek yer. Bebeklerimizi olabildiğince organik beslemeye çalışalım ki. gelecekte sağlıklı bireyler olsun.
Arkadaşlar mama tarifi listesini hazırlıyorum burada yayınlayacağım. İnşallah bebişleriniz yer.
ya kizlar inek sütü bi yasina kadar yasak deniyor.. dediginiz sütler hep inek sütü iceriyo.. kafam cok karisik.. bugün havuc hasladim.. rondodan gecirmeye calistim ama az bi miktar oldugu icin rondo pütürlü birakti.. nasil püre haline getircem havucu üc gündürde elmali melisali cay veriyorum 50ml ancak iciyo.
canım rondodan geçirme ben haşladığım sebzelerin hepsini süzgecten ezerek geciriyorum sebzeleri haşladığım sudanda ekleyip çorba olarak çok sulu olmayan ama çok katıda olmayan bir püre yediriyorum