2009 Haziran Gülleri Buyrun Efenim :)

iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...

:lepi::lepi::lepi:

npyonusss bakalımmm kızımı uyuttum geldimmm
bu arada bende her iki topiğide okuyup yazıyorum pınar gibi bende böle devam edicem burdada ordada çok sevidiğim insanlar varr ben ayrım yapamam

arkadaşlar merhaba diğer topikte neler oldu bilmiyorum ama ben burdan devam edicem .çünkü burdakilerle hamileykende beraberdik mazimiz var yani gerçi ben çok yazamıorum ama genede burdakileri çooooooooook seviyorum.
:lepi::lepi:evet canım bizde eskiler burda toplansın diye açtık topiğimizi evet mazimiz var ama hatrımız kalmamış biz yola beraber başlamıştık ama yarı yolda bırakanlar oldu canları sağolsun
canım boşver milletin dediğini bebeğinin sağlığı yerindeyse fazla kiloyu napcan kasaba et borcunmu var derler bizde:roflol:

hg canımkaydirigubbakcemile5
:sm_cool:sen çok yaşa emi semram güzel dedin hakikatten ksaba et borcumuzmu var varsın zayıf olsun
iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...
kimsede durduk yere tartışmadı canım sende olsan aynı şeyleri yapardın sana hakaret edilse sende susmazdın bizde susmadık kim anlattı ne anllatı bilmiyorum ama yanlış anlatmış eğer doğru anlatılsaydı eminim sende hak verirdin neyse bizle yola devam edecekler etsin bizi seven bizimle gelsin gerçek dostlarımız yanımızda olsun
bebişin sağlıklı olsunda kg boşver bencede her bayan aynımı ki bebekler aynı olsun kalıbı mı var bunun .kızım 3 250 doğmuştu banada ta ozaman senin gibi bayandan bu mu doğdu demişlerdi ama dr ideal bebek dedmişti .sen genede dr a götür bakalımdr ne diycek sonuçta sağlık önemli g değil cahil cahil milletin konuştuğunu takma canım:ecrin_bebek:
evet canım saol illa tosuncuk olucak kızımın yapısı bu ne yaptıysam almadı kilo zorlamı tıkıcam ağzına yemeği anlamadım dr a soralım bakalım ne dicek

hülyaa bak bende zayıf zayıf die çıldıryodum bak hasta oldu gördüm günümüü bırak zayıf olsun sağlığı yerindemi gerisi önemli diil...
bizimkiler manken olucak zehraya maşallah diim boyu geçen ay 75cmdi uzun ince bişiii seninkide boylu gördüğüm kadarıyla o yüzden çok takılmaa

hülyaa bak bende zayıf zayıf die çıldıryodum bak hasta oldu gördüm günümüü bırak zayıf olsun sağlığı yerindemi gerisi önemli diil...
bizimkiler manken olucak zehraya maşallah diim boyu geçen ay 75cmdi uzun ince bişiii seninkide boylu gördüğüm kadarıyla o yüzden çok takılmaa
evet canım 73 cm di geçen ay da nisa bide diş çıkartacak zayıflıcak diyolar hepten psikolojimi bozdular ama hasta olmasında varsın zayıf olsun manken yapcam ben kızımı belkim nerden biliyolar:roflol::roflol:

:lepi::lepi:evet canım bizde eskiler burda toplansın diye açtık topiğimizi evet mazimiz var ama hatrımız kalmamış biz yola beraber başlamıştık ama yarı yolda bırakanlar oldu canları sağolsun

:sm_cool:sen çok yaşa emi semram güzel dedin hakikatten ksaba et borcumuzmu var varsın zayıf olsun

kimsede durduk yere tartışmadı canım sende olsan aynı şeyleri yapardın sana hakaret edilse sende susmazdın bizde susmadık kim anlattı ne anllatı bilmiyorum ama yanlış anlatmış eğer doğru anlatılsaydı eminim sende hak verirdin neyse bizle yola devam edecekler etsin bizi seven bizimle gelsin gerçek dostlarımız yanımızda olsun

evet canım saol illa tosuncuk olucak kızımın yapısı bu ne yaptıysam almadı kilo zorlamı tıkıcam ağzına yemeği anlamadım dr a soralım bakalım ne dicek

bişey savunmana gerek yok...dostluk dediğin kavram bana göre yıllara dayanır hiç yüzünü görmediğim insanlar benim dostum olamaz..kk da tanışıp reelde görüştüklerimde benim arkadaşım...ben iki topiğide okuycam ve canım istersede yazıcam ... anlatabildimmi????? arkadaşımm

bişey savunmana gerek yok...dostluk dediğin kavram bana göre yıllara dayanır hiç yüzünü görmediğim insanlar benim dostum olamaz..kk da tanışıp reelde görüştüklerimde benim arkadaşım...ben iki topiğide okuycam ve canım istersede yazıcam ... anlatabildimmi????? arkadaşımm

canım söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.böylesine kine nefrete dönüşecek hiçbirşey yok.ordakilerle de paylaştıklarım var.burdakilerle de.burası kadınlar kulubü kadınların paylaşım alanı.birilerini sevip birilerini sevmeyenler kulubu değil.
elimden geldiğince tartışma içine girmek istemiyorm ama sanki çekiliyoruz gibi geliyor.Topikteki diğer arkadaşlar gidin demediğine göre buraya da yazıyorum okuyorum da.Yazmakta okumakta kimsenin tekelinde değil böyle biline...:enbuyukkk:

bende dost derken arkdaştan bahsetmiştim zaten o zaman sen bilirsin canım ben dediğimi dedim kimse gücenmesin alınmasın benim arkadaşlarım benim yanımda olanlar onca şeyi paylaştık hiç hatrımız kalmamışsa herkes kendi bilir neyse daha fazla uzatmıcam artık gerçekten herkes kendi bilir kimseyi zorla yanımda tutama giden gider kalan sahalarda bizimdir artık

yeşimnurcum aşınız hayırlı olsun.dilerim sıkıntısız geçer günleriniz.

binnurcum eminim saçların çok yakışmıştır.Kızınında gülümseyerek ateşsiz bir güne uyanmış olmasına çok sevindim.dilerim hergün böyle olur.Kaybettiği kiloları kısa zamanda toparlayıp geri alır inşallah maviş(maşallah)

Hülya mesajında süpermiş...aşağıdaki mesajı atıp birde burda savunma yapıosun...
''bak kızım aklını başına al almim aklını sen kimsinki yaa bize laf uzatıyosun dün geldin bugün g.tün kalktı kimsin sen sen yokken biz vardık haddini bil güya yalaklık yaparak birilerinin yanında yer almaya çalışıyon ve batıyosun sizdende bi b.k olmaz kendin çapınızda eğlenin senin annen sana azcıkda insalığı öğretseymiş ama malesef o yok bizim zaten muhattabımız olamazsın sen kimsinki tükürdüğüm tü
tükürdüğüm tükürüğüm bile senden değerli buda sana son cevabım''

evet canım 73 cm di geçen ay da nisa bide diş çıkartacak zayıflıcak diyolar hepten psikolojimi bozdular ama hasta olmasında varsın zayıf olsun manken yapcam ben kızımı belkim nerden biliyolar:roflol::roflol:
banada dişi çıkınca zayıflıcak yürüken zayıflıcak npim yani almıyo kilo bende öyleymişim halada öyle bu zamana kadar hiç kilo problemim olmdadı kızımda çok şanslı bence ilerde oda zayıf olcak hem dünya obezliğe doğru gidoo bizimkiler ender ocakk
yeşimnurcum aşınız hayırlı olsun.dilerim sıkıntısız geçer günleriniz.

binnurcum eminim saçların çok yakışmıştır.Kızınında gülümseyerek ateşsiz bir güne uyanmış olmasına çok sevindim.dilerim hergün böyle olur.Kaybettiği kiloları kısa zamanda toparlayıp geri alır inşallah maviş(maşallah)

ahh canım benimm inşş canım yaa toparlasın yeterrr burayada eklerim bakarsın bakalım yakıştırcanmı

bende dost derken arkdaştan bahsetmiştim zaten o zaman sen bilirsin canım ben dediğimi dedim kimse gücenmesin alınmasın benim arkadaşlarım benim yanımda olanlar onca şeyi paylaştık hiç hatrımız kalmamışsa herkes kendi bilir neyse daha fazla uzatmıcam artık gerçekten herkes kendi bilir kimseyi zorla yanımda tutama giden gider kalan sahalarda bizimdir artık

kimse gücenmez alınmaz senden başkada kimse bişey yazmıyo zaten güzelim ... sen takıl kafana göre 24 saat nettesin zaten ben iki taraftayım ok..bi dahada bişey yazma bana haziran bülbülü...

Son düzenleme:
kimse gücenmez alınmaz senden başkada kimse bişey yazmıyo zaten güzelim ... sen takıl kafana göre 24 saat nettesin zaten ben iki taraftayım ok..bi dahada bişey yazma haziran bülbülü...
ne derdin varsa gel özele ordan yaz burdan onu bunu kopyalayıp bana ahkam kesme bilmedende konuşma

ne derdin varsa gel özele ordan yaz burdan onu bunu kopyalayıp bana ahkam kesme bilmedende konuşma

Sen avukatmısın ?? ben ortaya bişey yazıyorum cakcakcak cevap yazıyosun..bana neyi nasıl yapacağımı öğretme lüksüne sahip değilsin... git bebenle ilgilen

Son düzenleme:
yeter ya sen kabadayımısın editörüm saruböceq gör artık nasıl ortam geriyorlar ya.resmen tehdit ediyor yok böyle birşey.burası kurtlar vadisine döndü.

neler olmus boyle!!!
az cok bende olanlari duydum..mesaj okumasamda.
onca paylasim vardi topigimizde..tartistikta,anlastikta ama bu topik ayirmak olmamis!
hadi ayirdiniz bari hic bulasmayanlari arada birakmayin kizlar...
cok uzgunum bende! bu duruma gelmeseydi keske..
hakaret boyutunaa ulasmamis olsaydi...cok saskin ve uzgunum..
iki tarafada yazmama karari aldim...
hepinize tum hayatiniz boyunca saglik,mutluluk,huzur diliyorum,hoscakalin

lütfen arkadaslar sevıyemızi aşağılara cekecek çirkın konusmalar yapmayalım (özelden bile olsa )
unutmayalım kı bızler anneyiz....

Sen avukatmısın ?? ben ortaya bişey yazıyorum cakcakcak cevap yazıyosun..bana neyi nasıl yapacağımı öğretme lüksüne sahip değilsin... git bebenle ilgilen
ortayamı yazıyosun çok komiksinkaydirigubbakcemile3 çünkü benim yazdıklarımı alıntı yapıp yapıp bana sölüyosun bu nasıl ortaya konuşmaksa artık ee bilmediğin şeyler hakkında birinin sana öğretmesi lazım ben zaten bebeğimle ilgileniyorum bunu sana sorucak değilim bi kaç kişiden bişiler dinliyip ön yargılı davranma tek tarafı dinle sonra gel burda bana çemkir yok öle yağma kimse sana bu hakkı vermiyo kafana göre gelipte bana laf sokuşturamazsın haddini bil!!!!!!!!!!!
yeter ya sen kabadayımısın editörüm saruböceq gör artık nasıl ortam geriyorlar ya.resmen tehdit ediyor yok böyle birşey.burası kurtlar vadisine döndü.
sen ne karışıyon yaa senindemi canın tartışmak istiyo anlamadım her yerde lap ortaya atılıysun sanki sana bişi diyen mi var herkes haddini bilecek sende haddini bil durduk yeremi yazıyorum onca şeyi bende meraklısı değilim kimseyle tartışmak istemem ama zorla tartış diyolar ben ne yapim şimdikaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook
üzülme canım herkesin yüzü çıktı ortaya bunun için sevinmelisin bile kim arkadaşmış öğrenmiş olduk bi tartışmada herkesin yüzü orataya çıktı çok güzel oldu bundan sonra adamına göre muamele:lepi:
neler olmus boyle!!!
az cok bende olanlari duydum..mesaj okumasamda.
onca paylasim vardi topigimizde..tartistikta,anlastikta ama bu topik ayirmak olmamis!
hadi ayirdiniz bari hic bulasmayanlari arada birakmayin kizlar...
cok uzgunum bende! bu duruma gelmeseydi keske..
hakaret boyutunaa ulasmamis olsaydi...cok saskin ve uzgunum..
iki tarafada yazmama karari aldim...
hepinize tum hayatiniz boyunca saglik,mutluluk,huzur diliyorum,hoscakalin
canım çok güzel demişsin hiç konun içinde olmayanlar bu konun içine giriyolar kimin aklıyla giriyolar onuda bilmiyorum biz daha tartışma olmasın kimsenin huzuru bozulmaması için ayrıdık topikleri çünkü aynı topikte olursak konu dahada uzardı ama biz böle yaptıkça inadına bişeyden haberi olmayanlar gelip burda bizi suçluyolar ne hakla en iyisini yapmışsın canım bu gidişle zaten kimseyle arkadaşlık edemicem sanırım bi kaç kişi hariç çünkü yalan insanlara canım cicim diyip arkasından konuşamam yapım değil teşekkür ediyorum canım iyi dilkerlerin içinopuyorumnanaktan
lütfen arkadaslar sevıyemızi aşağılara cekecek çirkın konusmalar yapmayalım (özelden bile olsa )
unutmayalım kı bızler anneyiz....
evet canım aynen katılıyorum sana :lepi:ama bazen bunu unutanlar var

bıraktığım yerdesiniz...
Hoşçakalın...
Ben bi daha bu tarafa uğramam arkadaşlar..

X