- 1 Haziran 2009
- 1.941
- 4
- 41
[/URL][/IMG]
maşallah inana kocaman adam olmuş bu yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/URL][/IMG]
suçun yarısı değil tamammı sizin ama hiçkimse bişi bilmiyo sende dahil ben seni karşıma alıpta adam gibi konuşmam çünkü anlamazsın tartışma bundan çıkmadı bunun önceside var ama sen bilmediğin için öle boş boş konuş burası annenin babanın resimlerinin koyulucağı topik değil dikkatini çekerim eğer eklemek istersen albümüne ekle kimse bişi demez banane be kk nın neresine koyarsan koy beni alakadar etmez sülalen ama buraya değil öle bana ona göre felan deme emir veremezsin bana tamammı haddini bil :mymeka:semacım yağmurun gözler bana benziyo iri gözlü..sevinincede açılıyo gerisini düşün işte..
sıpa gözlüm benim..
müminecim bu tpiği o şahıs açmış biz buraya gelipde konuşamazmışız saçmalığa bakarmısın..?*geçenki kavgada sırf böyle saçmalıklardan çıktı.sonra suçun yarısıda bize kaldı.şimdide tartıştık diye bu toipğe resim ekleyip yorum yazamamışızzz.
allah allahhh buranın sahibi kim??? bu site satıldıda bizim mi haberimiz yok..
ben burdan kimseyle dalaşmam ha çok canı sıkılıyosa arkadaşın yazsın benim adresime insanca ordan konuşalım ADAM gibi..hakaret etmeden.eğitimli sewiyeli insanlar olarak..bu mesajıma istediği kadar yorum yazsın birdaha böyle genelden kimseyle polemik yaşamam.o hata birkere olur.....ben buraya kızımın da anneminde babamında bütün sülalamin resmini koyarım kimsede bana tek kelime edemezzz......ona göre...bu böyle biline.......
yürütecimizde pozz veriyoruz nazlı kızım benim
tv de ne görmüşse şaşırmış kızım kuzum benimopuyorumnanaktan
maşşallah kuzuya
yürütecimizde pozz veriyoruz nazlı kızım benim
tv de ne görmüşse şaşırmış kızım kuzum benimopuyorumnanaktan
maşşallah kuzuya
ne satışması tatlım ya ben satışma flan görmüyom hiç
filiz kazen bayan değil :)
erkek
sitenin Administratorü
maaaşallah çok yakışıklı olmuş özlemcim, ara sıra koy özlemişiz oğluşunu
maşallah tüm bebişlere..yerim onları yeerrrr