2009 Haziran Anneleri!!

aysecik inşallah duyarsın pıtpıtları bende cumartesi kontrole gidicem hayırlısı artık

kkızz uyansanızaaaaaaaaaaaaaaa ne uyuyonuz artık kalkın sıkıldım yaaaaaa

kızlar bugün keseyi ve bebeğimi gördüm 14mm imiş ve 5haftayı geçmiş bebişim,
2hafta sonra tekrar çağırdı kalbini duyacağız

canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla doğduğu günleri görmeyide nasip etsin

kızlar biz dr sormayı unuttumya

siz ilişkiye aynen devam ediyormusunuz biz korkuyoruz ve bebeği öğreneli 5gün oldu ve ogünden beri birlikte olmadık çünkü bebeğe bişey olur diye çok korkuyoruz

canım benim dr kalbini duyana kadar bekleyelim ilişki yok dedi bizde ayrı duruyozzzz

kkızz uyansanızaaaaaaaaaaaaaaa ne uyuyonuz artık kalkın sıkıldım yaaaaaa

ay canım günaydın uyandım da laptop bozuldu onla uğraşıyom sonra gene gelcem muckkkk

ayy amma sıkıldım yaaa lütfen bozulmasın zaten havada kötü içim karardı yani nasılsın arkadasım

SEDA SARI canım ilşkiden korkma bişey olmaz dr un ilişki yasak demediği sürece sorun olmaz endişelenme

Kızlar günaydın.
Sedacım biz de birlikte olmadık henüz. Ama doktor yasaklamadığı sürece bir sorun yok. Bize yasak mesala.

Ayy Ayşecik de gidicekmiş doktora. Herkes iyi haberlerle döner inşallah!!!

Ben çok iyiyim bugün maşallah. Karnımda oluşan korkunç gazı ve şişkinliği saymassak tabi :) Ama Allaha şükür başkaca bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar.

maalesef saat 16 gibi:KK43:
ancak yarın haber verebilirim.
bu arada sıkıntıdan mı gebelikten mi anlamadım sabahları çok kötü kalkıyorum, tansiyonum düşüyor, hemen tuvalete düşüyorum ve tüm bağırsaklarım boşalıyor..
mide bulantısı devamlı sürüyor ama hiç çıkarmadım..
özge senin geçen seferle bu seferki hamilelik benziyo mu, benim çok farklı hayra mı şerre mi yorsam bilmiyorum

Ben çok iyiyim bugün maşallah. Karnımda oluşan korkunç gazı ve şişkinliği saymassak tabi :) Ama Allaha şükür başkaca bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar.

canım benim ne iyi benim bulantılarım var ama kuru kuru öğürtü gerisi yok napcaz bilmiyorum gaz ve sişkinlikte var elbette ama bulantı daha kötü aklıma ne gelse öğürüyorum

ohhhh herkes evde sanırım kahvaltılar, çaylar falan:KK43:
ağlarım bakın zaten işe gelmek çok sinir bozucu...
bi de yan odada sigara içiyolar ta buraya koku geliyo, mide bulantım katmerlendi!!!

Hepinize günaydın arkadaşlar.Sedacım bana da dr um ilk 3 ay yasak dedi.Bizde yapmıyoruz bebişimiz daha önemli.

X