maalesef saat 16 gibi
ancak yarın haber verebilirim.
bu arada sıkıntıdan mı gebelikten mi anlamadım sabahları çok kötü kalkıyorum, tansiyonum düşüyor, hemen tuvalete düşüyorum ve tüm bağırsaklarım boşalıyor..
mide bulantısı devamlı sürüyor ama hiç çıkarmadım..
özge senin geçen seferle bu seferki hamilelik benziyo mu, benim çok farklı hayra mı şerre mi yorsam bilmiyorum
bizde kahvaltıya kızlar buyrun cay içelim beraber
Canım işin açıkçası benimki de daha farklı, İnşallah hayırdır. Benim kuzenim 4 aylık ikizlerini aynen bizim gibi kaybetmişti. İkinci hamileliğini yaşarken durumunun ve hislerinin daha farklı olduğunu söylemişti. Şimdi 1 yaşında çok güzel bi meleğin annesi. İnşallah canım, bizde sağlıkla alırız meleklerimizi kucaklarımıza.
günaydıınn.Ben çok iyiyim bugün maşallah. Karnımda oluşan korkunç gazı ve şişkinliği saymassak tabi :) Ama Allaha şükür başkaca bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar.
hay allah. peki semacım yemek yemeni engelliyo mu bulantıların..canım benim ne iyi benim bulantılarım var ama kuru kuru öğürtü gerisi yok napcaz bilmiyorum gaz ve sişkinlikte var elbette ama bulantı daha kötü aklıma ne gelse öğürüyorum
eveet bende evdeyiim, kahvaltımı yaptım gazetemi okudum geldimm. geçen hamileliğimde bende çalışıyordum, doğumdan sonra bir daha gitmedim işe.. ikinci hamileliğimde evimde olucam dedim..ohhhh herkes evde sanırım kahvaltılar, çaylar falan
ağlarım bakın zaten işe gelmek çok sinir bozucu...
bi de yan odada sigara içiyolar ta buraya koku geliyo, mide bulantım katmerlendi!!!
Hepinize günaydın arkadaşlar.Sedacım bana da dr um ilk 3 ay yasak dedi.Bizde yapmıyoruz bebişimiz daha önemli.
ayyy inşallah canım, tek sağlıkla doğsunlarda biz katlanırız....
sen de iştesin demek, tam kader arkadaşı olduk bizde:teselli:
canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin daha gitmedin mi dr.a
kızlar dr agidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah bende cumartesi ama haftaya cumartesi gidicem inşallah
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canım...
bu arada adasız benimde adım sema beyza kızımın adı
günaydın kızlar nasılsınız????
ben heyecandan çatlıycam bugün randevumuz var...
ohhhh herkes evde sanırım kahvaltılar, çaylar falan
ağlarım bakın zaten işe gelmek çok sinir bozucu...
bi de yan odada sigara içiyolar ta buraya koku geliyo, mide bulantım katmerlendi!!!
Kizlar günaydin, bugün doktora gidiyorum ,kismet bakalim kalp atislai icin ufakligin...Bugün hic kalkasim yoktu yataktan.
bitanem benim adetlerim düzensiz olduğu için testi daha dün yaptım.gideyim bari.çok teşekkür ederim.öpüyorum.:CüvCüv:
sen kalp atışlarını duymusmuydun canım ilk kontrolünmü yoksa
Kizlar bir sorum var size: En yakin arkadasinizin cocugu olmadigini düsünün ve siz hamilesiniz ,nasil söylerdiniz hamile oldugunuzu? Zor durumdayim.
hayır canım, ne bebeği gördük ne de kalp atışlarını, onun için çok korkuyorum..
ben ztb'ta belgin hanıma gidiyorum, hatırladığım kadarı ile sen serdar beye gidiyodun di mi?