2009 Haziran Anneleri!!

ya arkadaşlar mide bulantısı başlayanlar var mı?benim sat 27 ağustos mide bulantısından çatlayacağım..........

canım benimde sat 30 ağustos benimde başladı bulantım.. doktora gittin mi sen ?

Merhaba arkadaslar bende Allahim nasip ederse haziran annesi olacagim. SAT im eylul 2. Ve inanmayacaksiniz ama bebisimin muhtemel dogum tarihi benim dogum tarihim:)))

benim oğlum da benim doğumgünümde doğacaktı ama olmadı.ben 6, oğlum 5 haziran:1rolleyes:
inşallah siz de hayırlısıyla kavuşursunz evlatlarınıza...

bu arada arkadaşlar neden 2009 haziran anneleri diye iki topic var?hep gözüme çarpıyo da sorayım dedim...

evet aslında biri kapansa ii olacak bende bir ona bir buna yazıyorum..

canım sendemi hamişsin cok sevindim aynı zamanda doğurcaz nasip olursa

evet cnm bende hamişim nihayet:teytey: inş 9 ayı hayırlısıyla geçiririz hepimiz. şimdi doktoran geldim övleden sonra tahlil sonuçlarımı alıp herşeyi net öğrenicem inş. bu arada bütün haziran annelerini tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi:Saruboceq:

slm benimde sat 1 eylül.cuma günü kan testi yaptırdıım 4 haftalık hamileyim 2 hafta sonra doktara gitmeyi düşünüyorum folıc plus kullanmaya başladım.Yeni hamile olanları kutluyorum.İnsallah hepimiz kucağımıza alırız.

benim de sat 1 eylül.daha kontrole gitmedim.cuma günü gidecegim.acaba kalp atıslarını duyabilir miyim o zaman.?bulantım falan yok şimdilik.insallah böyle devam eder.hamiş oldugumu unutuyorum bazen.kızlar neler yiyip neler içiyorsunuz.cokacimcoookşimdiden dikkat etmeye basladınız mı.?merak ediyorum.bu konularda da cok bilgim yok.:uhm:

nurcum bana doktor günde 2 bardak süt,2 bardak yoğurt ve yumurta ara öğünlerde mutlaka meyve ye dedi. bolda su içmek gerekiyormuş.

serpilcim inşallah bizde senin gibi hemen o günlere geliriz bana çok uzun geliyor..

ben fazla abarttım galiba şimdiden 3 kilo aldım .iştahım da iyi yedikçe yiyorum.bu gidişle sonum pek bi fena.

nur naptın kız ne zaman aldın maşallah diyim neyse ye yeterki bebiş beslensin:)

adetim gecikmeden önce de iştahım çok acılmıstı.işim gücüm yemek oldu.bilinçli yemek lazım ya ne bileyim ne bulsam yıyorum ben.zayıfım zaten su an için kilo almam sorun degıl ama ilerde cok alır da veremezsem yandım.neyse bebişe yarasında ben tombiş olmaya da razıyımm.

bencede cnm olsun ye bana doktor demin dediklerimi söyledi esas 24nde gidicem bakalım o ne dicek :1hug:

merhaba haziran anne adayları bende allahım izin verirse haziran anne adayıyım

inş sorunsuz bir hamilelik geçiririz geçen yıl 2,5 aylık bebeğim karnımda öldü şimdi korkuyorum ama yıldırım bir yere iki kere düşmez inş

allahım banada nasip eder inş bebeğimi kucağıma almayı

henüz dr gitmedim ben haftaya gitmeyi düşünüyorum

evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün bi tane daha yaptım o da pozitif kan testi yaptırmadım

önceki seferde yaptırmamıştım direkt dr gitmiştim öğrenir öğrenmez ama şimdi beklemek istiyorum en azından 6. haftada gideyim diyorum bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi şimdi

valla cnm seni bilmem ama ben enazından keseyi göreyim dedim gittim ilk hamişliğim meraktan duramadım

canım benim kayınpeder dr. diyor ki 7-8 haftalık bekleyelim öncesinde ultrasona girme diyor..bu sırada da iyi bir dr araştırıyoruz..biraz sabretmekte fayda var

kızlar inanılmaz mide yanmam var günde 10 kere idrara çıkıyorum gece bile uyandırıyor beni...kasıklarımda batma hissediyorum ..feci gaz yapıyor..ama henüz bulantım yok..iştahım açıldı ama hamile kalma süresi içinde başladı bu durum bende şu an 56 kiloyum..söylenene göre kilonun %20 si kadar almak gerekiyormuş ne az ne çok..ama aşırı kilodan korkuyorum..doğru beslenmek gerek...canının çektiğini yemek ama azar azar sık yemek doğru sanırım...folik asiti 3 aydır kullanıyorum 1 ay daha içicem..süt yumurta yoğurt bunlar gerekli haftada en az 2 kere balık yemeye çalışın bir de yeşil yapraklı demir içeren sebzeler ıspanak gb...

Cnm ben o bilyeleri çok önceden farkettim hatta korktum kist falanmı diye demek hamişliktenmiş :CüvCüv:

folik asite 3 ay önce mi basladı herkes.ben daha öncesinde içtim baktım bebiş olmuyor bıraktım.sonra da hiç içmedim.4-5 ay önceydi bu.şimdi öğrenir öğrenmez yine basladım.ama bu sekılde geç kalınmıs oluyormus.insallah bebişlerimiz saglıklı dogar.çok endişeliyim.zor buldum zatennn.

kızlar bugün dr gittim kan testi yapıldı yine 272.1 olmuş önceki 77.35 iyiymiş yani değer nekadarlık dedim daha minik rahime düşeli 6 gün olmuştur dedi 10 15 gün sonra ultrasonda bakılacak. vitamin verdi bide miden bulanırsa diye ilaç verdi şimdilik herşey iyi inş hep böyle olur. ben yoğurt ve b.peynir yemem günde 2 bardak süt iç dedi benden haberler bukadar.. yanlız dr sormayı unuttum bidaha kan testi yaptırsammı diye tekrarlasammı yine cuma filan

bende bugün kan testi yaptırdım 1.20 malesef hayaller başka bahara bür aya kaldı ama yarın tedaviye başlamam gerekecek 21 gün adet olmadım ve bebek yoksa kesin bi sorun var....geç bile kaldım

MERHABA HAZİRAN ANNELERİ a.s.

bugün ilk muayeneme gittim çok şükür benim hesabıma göre 6+0 dı bugün benimki mikroenjeksiyon olduğu için biraz daha küçükler evet çoğul yazdım çünkü ikizler kaydirigubbakcemile büyük olan 4+5 (boyut 14.4mm) küçük olan 4+2 (boyut11,9) miş :1hug: işte böyle bi dahaki muayene 1 hafta sonra işallah o zamnda kalp atışlarını duyarız
bu arada 8 haziran gibi doğum tarihi ama ikiz oldukları için büyük ihtimalle mayıs başında doğum gerçekleşirmiş..
allahım bütün dileyenlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun işallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amiinn..
haftaya gelişmeleri yine yazarım :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…