ya arkadaşlar mide bulantısı başlayanlar var mı?benim sat 27 ağustos mide bulantısından çatlayacağım..........
Merhaba arkadaslar bende Allahim nasip ederse haziran annesi olacagim. SAT im eylul 2. Ve inanmayacaksiniz ama bebisimin muhtemel dogum tarihi benim dogum tarihim:)))
canım sendemi hamişsin cok sevindim aynı zamanda doğurcaz nasip olursa
adetim gecikmeden önce de iştahım çok acılmıstı.işim gücüm yemek oldu.bilinçli yemek lazım ya ne bileyim ne bulsam yıyorum ben.zayıfım zaten su an için kilo almam sorun degıl ama ilerde cok alır da veremezsem yandım.neyse bebişe yarasında ben tombiş olmaya da razıyımm.
merhaba haziran anne adayları bende allahım izin verirse haziran anne adayıyım
inş sorunsuz bir hamilelik geçiririz geçen yıl 2,5 aylık bebeğim karnımda öldü şimdi korkuyorum ama yıldırım bir yere iki kere düşmez inş
allahım banada nasip eder inş bebeğimi kucağıma almayı
henüz dr gitmedim ben haftaya gitmeyi düşünüyorum
evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün bi tane daha yaptım o da pozitif kan testi yaptırmadım
önceki seferde yaptırmamıştım direkt dr gitmiştim öğrenir öğrenmez ama şimdi beklemek istiyorum en azından 6. haftada gideyim diyorum bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi şimdi
tebrikler normal tabiiki canım üstelik adetine 4 gün kalaykennn çok iii yanii.hem ben de tam adet olcağım gün yaptırdım 120,04 çıktı benimde.
bu arada brisling seninle bebişlerimiz aynıı doktora gtcekmisin ben kararsızım erken mi daha gibisindennn 5 buçuk yada 5 haftalıkken dayanamayıp gidevilirim ama
bu arada kızlar size bşy daha diyim bi bakın bakalım sizdede var mı göbeğimin altında böle sağ ve solda olmak üzere bilye büyüklüğü kadar böle şişkinlik var değdiğim zaman sanki oynuyor çatıı oluşurmuş gebe insanda ondanmış sanırım onu kontrol edinnn gebeliğin dahada tadına varırsınız