2009 Haziran Anneleri!!

ay valla cok sevindim hepinizin adina
allahim sag saglam kucaginiza almayi nasip etsin

kızlar benimde sat 30 ağustos bugün kan tahilili sonucumla öğrendim hamiş olduğumu haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora..allaha çooooooook şükürr burdayımm

iyiakşamlar kızlar bende bugün öğrendim hamiş olduğumu kısaca anlatayım bugün regl olmam lazımdı sanki içime doğdu sabh kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ve 2.çizgi silikde olsa çıktı nese sonra onunla emin olamadım kan testi yaptırdım ve kandada hamiş olduğumu öğrendim üstelik günüm bile geçmedi henüz(reglim 3ekim) değerim 120,04 çıktı ve şuan çok mutluyum bende geldim aranıza burdan paylaşmak eminim çok güzel olur bebişlerimizi bu arada arkadaşlar sizce kaç haftalığımdır bilgisi olan var mı gittiğim yerde doktor olmadığı için soramadımda

bende acaba haziran annesimi olacam sat 29 ağustos değerim 77.35 çıktı 2 haftalık filan dedi doktor acil doktoru olduğu için çok yorum yapmadı

ben de haziran ayı annesi olacagım.sat 1 eylül.bugun kan testi yaptırdım.daha öncesinde idrarda da cıktı.insallah saglıklı bir sekılde kucagımıza da alırız.

merhaba yeni anne adayları nasılsınız bakalımmmm ilk doktor muayanesine giden var mı henüz benim için erken sanırım daha gtmedim gidenler anlatasın bizlerede neler yaşadıklarını

bende acaba haziran annesimi olacam sat 29 ağustos değerim 77.35 çıktı 2 haftalık filan dedi doktor acil doktoru olduğu için çok yorum yapmadı

senn için internetten hesaplattım evet haziran annesisin 5hafta 1 günlük gebesin bebişinin muhtemelen doğum tarihide 5haziran 2009 muş canımmmm

ben de haziran ayı annesi olacagım.sat 1 eylül.bugun kan testi yaptırdım.daha öncesinde idrarda da cıktı.insallah saglıklı bir sekılde kucagımıza da alırız.

canım seninkinide hesapladm 4 hafta 5 günlük gebesin muhtemelen doğum tarihide 8haziran 2009 muş canım senin bebişle bnm bebişin arasında 4 gün var benimki bugün 4 hafta 1 günlük güzel hamilelikler bize,hepimize

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun:1hug:
Allahım hepsini kucağımıza almayı nasip etsin..

papatya canım sagol.
ben de dr a haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum.insallah hersey güzel gider.herkese hayırlı dogumlar...

papatya canım sagol.
ben de dr a haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum.insallah hersey güzel gider.herkese hayırlı dogumlar...

merhaba haziran anneleri bende pazartesi gidicem ilk muayeneme çok heycanlıyım işallah hem keseyi hemde kalp atışlarını görebiliriz döndüğümde yazarım yine :enbuyukkk:

yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş

günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmmmm hamişlik nasıl gidioooo bu arada kimse takılmıyormu burayaaaa anlamadımmmm hiç ses seda yokk

canım anlatcak bişey yok şu an için ondan kimse gelmiyodur benim gibi herkes ilk muayenesine gitsin kesin gelirler bende dahil o zamn anlatıcak çok şey olur :CüvCüv:

bu arada yarın muayenede hem keseyi hem kalp atışlarını görebilirmiyiz sizce CADIARZU

valla canım 6 haftayla 7 hafta arasında diyorlar ama görürsün bence ya gt sen bakalaım,benim daha var sanırım gtmeme dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…