2009 Haziran Anneleri!!

kızlar benımde adetime 4 gun kala 93 tu bı daha yaptırmadım normalmı

kızlar benımde adetime 4 gun kala 93 tu bı daha yaptırmadım normalmı

tebrikler normal tabiiki canım üstelik adetine 4 gün kalaykennn çok iii yanii.hem ben de tam adet olcağım gün yaptırdım 120,04 çıktı benimde.
bu arada brisling seninle bebişlerimiz aynıı doktora gtcekmisin ben kararsızım erken mi daha gibisindennn 5 buçuk yada 5 haftalıkken dayanamayıp gidevilirim ama

bu arada kızlar size bşy daha diyim bi bakın bakalım sizdede var mı göbeğimin altında böle sağ ve solda olmak üzere bilye büyüklüğü kadar böle şişkinlik var değdiğim zaman sanki oynuyor çatıı oluşurmuş gebe insanda ondanmış sanırım onu kontrol edinnn gebeliğin dahada tadına varırsınız

kızlar bişey sorucam kan testini nerede yaptırıyorsunuz hangi bölüm veya sağlık ocağında bakmıyolar değil mi?

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için..
her ay 5-6 gün gecikiyodu ve ben hemen test yapıyordum ve malum sonuççç bugün 20.gün araya bayram girdi bu şehirde diyarbakırda yeniyim kantestini nerde yaptıracağımı bilemedim
bu arada 15 ve 17. günde iki test yaptım tek çizgiden başka bişey çıkmadı işallah hamişimdir bende ama artık umudumda kalmadı pozitif düşünemiyorum kesin bi sorun var :1no2:

canım hastanede kadın doğum bölümüne gidip kanda gebelik testi istiycen bence ihmal etme çok gecikmiş bence yarın hemen git

tamam canım yarın haberleri iletirim ama belki yarın gidemem okulda bi araştırma yapıp ona göre salı giderim bi de derece ile nasıl bir ölçüm yapılıyor onu biliyor musun?

kızlar bende dr umu aradım cumartesi ilk randevuyu verdi bakalım hayırlısı inşallah heyecan dorukta

Merhaba arkadaslar bende Allahim nasip ederse haziran annesi olacagim. SAT im eylul 2. Ve inanmayacaksiniz ama bebisimin muhtemel dogum tarihi benim dogum tarihim:)))

ne güzel bende hep doğum günüme denk gelmesini hayal etmiştim kısmet gelsinde bebişim zamanı fark etmez.....

Merhaba arkadaslar bende Allahim nasip ederse haziran annesi olacagim. SAT im eylul 2. Ve inanmayacaksiniz ama bebisimin muhtemel dogum tarihi benim dogum tarihim:)))

tebrik ederim arkadasım benimde sat 1 eylül hayırlısı bakalım 4 ay önce bebeğim 3.5 aylık karnımda öldü o yüzden biraz tedirginim hayırlısı inşallah bidaha yasamam senin baska bebişin varmı

tebrik ederim arkadasım benimde sat 1 eylül hayırlısı bakalım 4 ay önce bebeğim 3.5 aylık karnımda öldü o yüzden biraz tedirginim hayırlısı inşallah bidaha yasamam senin baska bebişin varmı

Canim cok uzuldum. Insallah hayirlisi ile bebeklerimizi sag salim kucagimiza almamiz nasip olur. Acikcasi bendede korku var. Ama hep dua ediyorum.

kızlarr ilk doktor kontrolümü yaptım cumartesi günü 6,6 mmlik kesem var çok şükürr.hayırlısıyla kalp atışınıda duyarız inşallahh..başka gidenler var mı kızlar??

ya arkadaşlar mide bulantısı başlayanlar var mı?benim sat 27 ağustos mide bulantısından çatlayacağım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…