2009 Haziran Anneleri!!

MERHABA HAZİRAN ANNELERİ a.s.

bugün ilk muayeneme gittim çok şükür benim hesabıma göre 6+0 dı bugün benimki mikroenjeksiyon olduğu için biraz daha küçükler evet çoğul yazdım çünkü ikizler kaydirigubbakcemile büyük olan 4+5 (boyut 14.4mm) küçük olan 4+2 (boyut11,9) miş :1hug: işte böyle bi dahaki muayene 1 hafta sonra işallah o zamnda kalp atışlarını duyarız
bu arada 8 haziran gibi doğum tarihi ama ikiz oldukları için büyük ihtimalle mayıs başında doğum gerçekleşirmiş..
allahım bütün dileyenlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun işallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amiinn..
haftaya gelişmeleri yine yazarım :enbuyukkk:

masllah bebişlerine canım:nazar:ne güzel ikiz annesi olacaksın.ben de bir dr a gitseydim.heyecan dorukta.insallah keseyi görürüm.canım bu arada senın deger kactı.ikiz olduguna göre yüksektır.

merhaba arkadaşlar a.s.

:CüvCüv: ben çiçeği burnunda bir anne adayıyım henüz çok yeni 4 haftalık şu an, kısmetse bayramdan sonra keseyi görmeye gidicez..
benim durumumda olan arkadaşlar varsa gelin burda gelişmelerimizi birlikte takip edelim ne dersiniz :ecrin_bebek: :emir_bebek:

merhaba cimegi bende seninle aynı durundayım 5 hafta 3 günlük bugün dayanamadım ve dr. a gittim keseyi gördük dr. fındık kadar bişey dedi o andan itibaren adı fındık kaldı sen ne yaptın gittin mi?

masllah bebişlerine canım:nazar:ne güzel ikiz annesi olacaksın.ben de bir dr a gitseydim.heyecan dorukta.insallah keseyi görürüm.canım bu arada senın deger kactı.ikiz olduguna göre yüksektır.

teşekkür ederim canım a.s. benimki mikroenjeksiyondu transferin 9. günü 186 çıkmıştı tekrarlamaya gerek duymadı doktorum değer çok iyi büyük ihtimal çoğul gebelik demişti vede öyle oldu yani benim adetimin günü geçmemişti 3 gün vardı günüme hatta..sende bugünlerde gidersen keseyi görürsün büyük ihtimalle..

merhaba cimegi bende seninle aynı durundayım 5 hafta 3 günlük bugün dayanamadım ve dr. a gittim keseyi gördük dr. fındık kadar bişey dedi o andan itibaren adı fındık kaldı sen ne yaptın gittin mi?

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin..
evet bizde bugün gittik gerçektende fındık kadarlar haftaya kalp atışlarını duymak için gidicez kısmetse ikizmiş bizimki kaydirigubbakcemile

ay canım ınanılmaz sevındım benımde muayenem yarın 11 de cok heyecanlıyım vajınalmı ultrason karındanmı baktı

ay canım ınanılmaz sevındım benımde muayenem yarın 11 de cok heyecanlıyım vajınalmı ultrason karındanmı baktı

saol canım işallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin evet vajinal ultrasonla baktı doktorum çünkü daha çok küçükler

Arkadaslar bende yarin kan vericem bakalim kac haftalik oldugunu anlicaz insallah.

Kizlar neden liste yapmiyorsunuz? Bizim listemiz olmicak mi:KK66:)

kızlar hergün girebilen biri listeyi yaparsa sevinirim :)

sat 30 eylül başka ne yazalım kızlar?

eskiden regl günü listemizi yapardık şimdi doğum listesimizi yapalımm:))

bu arada arkadaşlar nasılsınız bakalım dün hiç giremedim çünkü arkadaşımın doğumuna gttim sezeryanla 38haftalık bir kız çocuğu doğurduu aman allahım çok farklı birşeymiş küçücükk bi görseniz daha gözllerini bile açamıyor allah hayırlısıyla bizlerede kucağımıza almayı nasip etsinn.bu arada ben daha doktora gtmedim gidim gitmeyimmi kararsızım erken mi acaba ne yapım kızlarr bu arada benim miğde bulantım şuan yokk ara ara halsizliğim oluyor okadar

arkadaşlar bence de çok iyi liste yapalım.Ben yapardm ama birazdan okula gitmem gerekiyor.Bu arada ben daha doktora gitmedim.5 -6 Ay önce folik asite başlamıştım.olmayınca bıraktım.4 gündür içiyorum günde 1 tane acaba günde kaç tane içsem ki .Doktoru folıc plus öneren varmı?

ben cnm gittim doktora folik plusa bir ay önce başlamıştım günde 3tane almaya devam ediyorumm.

arkadaşlar bence de çok iyi liste yapalım.Ben yapardm ama birazdan okula gitmem gerekiyor.Bu arada ben daha doktora gitmedim.5 -6 Ay önce folik asite başlamıştım.olmayınca bıraktım.4 gündür içiyorum günde 1 tane acaba günde kaç tane içsem ki .Doktoru folıc plus öneren varmı?

ben 2.5 aydır düzenli olarak hergün 1 adet olmak üzere folıc plus kullanıyorumm ben araştırmıştım en azından folıc plus kilo yapmadığını öğrenmiştim diğerine göre gerçektende yapmadııı

kızlar bende geldim cumartesi ilk kon trolüm v ar sizlerinki ne zaman

benim 6 yasında bi kızım var mayıs ayında 15 haftalık bebeğim karnımda öldü düşük yaptım şimdi cok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten allahım hepimiz için hayırlısını versin

Kizlar bende prenatal diye bir vitamin kullaniyorum, bu tamamen hamilelere ozel bir vitamin icinde folik asitte var yani hamile bir kadina ne gerekiyorsa hepsi yeterli dozajlarda.

sebeyza hayirli olsun ilk kontrolun.. Ben bugun kan vericem, burda isler biraz farkli isliyor, kan testinde gebelik ciktiktan sonra dr. randevusu aliniyor, o da herhalde 1 ay sonrasina verilir.

Kizlar bende prenatal diye bir vitamin kullaniyorum, bu tamamen hamilelere ozel bir vitamin icinde folik asitte var yani hamile bir kadina ne gerekiyorsa hepsi yeterli dozajlarda.

sebeyza hayirli olsun ilk kontrolun.. Ben bugun kan vericem, burda isler biraz farkli isliyor, kan testinde gebelik ciktiktan sonra dr. randevusu aliniyor, o da herhalde 1 ay sonrasina verilir.

sanada hayırlı olsun canım dr um cumartesi gel dedi telefonda konustuk inşallah hepimiz için hayırlısı olur

X