- 22 Temmuz 2008
- 635
- 0
- 40
gamzeli canım ancak girebildim ....dışardaydık...
1267 çıktı hcg 4+2 yim:1hug:[/
QUOT hadi hayırlısı cnm 4 haftalık olmuş seninki bende yarın öğrenicem inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamzeli canım ancak girebildim ....dışardaydık...
1267 çıktı hcg 4+2 yim:1hug:[/
QUOT hadi hayırlısı cnm 4 haftalık olmuş seninki bende yarın öğrenicem inş
kızlar benımde adetime 4 gun kala 93 tu bı daha yaptırmadım normalmı
kızlar benımde adetime 4 gun kala 93 tu bı daha yaptırmadım normalmı
ben fark etmedim öyle bişey
acaba herkeste oluyomu cnm ben bakıyom bende yok sanki sen 4 haftalık hamişmisinolabilir etmemişindirr gamyoncuiremsu
adetin geciktimi canım ben 2 gün gecikince yaptım evde çıkmadı 4. gün yaptım ikinci silikte olsa çıktı tam testi atıyodum tek diye 2. çizgi belirdi hemen kanda baktırdım hamileyim. adetin geciktiyse 2 gün arayla yap testi inş sende sevinirsin
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için..
her ay 5-6 gün gecikiyodu ve ben hemen test yapıyordum ve malum sonuççç bugün 20.gün araya bayram girdi bu şehirde diyarbakırda yeniyim kantestini nerde yaptıracağımı bilemedim
bu arada 15 ve 17. günde iki test yaptım tek çizgiden başka bişey çıkmadı işallah hamişimdir bende ama artık umudumda kalmadı pozitif düşünemiyorum kesin bi sorun var :1no2:
Merhaba arkadaslar bende Allahim nasip ederse haziran annesi olacagim. SAT im eylul 2. Ve inanmayacaksiniz ama bebisimin muhtemel dogum tarihi benim dogum tarihim:)))
ne güzel bende hep doğum günüme denk gelmesini hayal etmiştim kısmet gelsinde bebişim zamanı fark etmez.....
tebrik ederim arkadasım benimde sat 1 eylül hayırlısı bakalım 4 ay önce bebeğim 3.5 aylık karnımda öldü o yüzden biraz tedirginim hayırlısı inşallah bidaha yasamam senin baska bebişin varmı