MERHABA HAZİRAN ANNELERİ a.s.
bugün ilk muayeneme gittim çok şükür benim hesabıma göre 6+0 dı bugün benimki mikroenjeksiyon olduğu için biraz daha küçükler evet çoğul yazdım çünkü ikizler kaydirigubbakcemile büyük olan 4+5 (boyut 14.4mm) küçük olan 4+2 (boyut11,9) miş :1hug: işte böyle bi dahaki muayene 1 hafta sonra işallah o zamnda kalp atışlarını duyarız
bu arada 8 haziran gibi doğum tarihi ama ikiz oldukları için büyük ihtimalle mayıs başında doğum gerçekleşirmiş..
allahım bütün dileyenlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun işallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amiinn..
haftaya gelişmeleri yine yazarım :enbuyukkk:
merhaba arkadaşlar a.s.
:CüvCüv: ben çiçeği burnunda bir anne adayıyım henüz çok yeni 4 haftalık şu an, kısmetse bayramdan sonra keseyi görmeye gidicez..
benim durumumda olan arkadaşlar varsa gelin burda gelişmelerimizi birlikte takip edelim ne dersiniz :ecrin_bebek:
masllah bebişlerine canımne güzel ikiz annesi olacaksın.ben de bir dr a gitseydim.heyecan dorukta.insallah keseyi görürüm.canım bu arada senın deger kactı.ikiz olduguna göre yüksektır.
merhaba cimegi bende seninle aynı durundayım 5 hafta 3 günlük bugün dayanamadım ve dr. a gittim keseyi gördük dr. fındık kadar bişey dedi o andan itibaren adı fındık kaldı sen ne yaptın gittin mi?
ay canım ınanılmaz sevındım benımde muayenem yarın 11 de cok heyecanlıyım vajınalmı ultrason karındanmı baktı
Arkadaslar bende yarin kan vericem bakalim kac haftalik oldugunu anlicaz insallah.
Kizlar neden liste yapmiyorsunuz? Bizim listemiz olmicak mi)
arkadaşlar bence de çok iyi liste yapalım.Ben yapardm ama birazdan okula gitmem gerekiyor.Bu arada ben daha doktora gitmedim.5 -6 Ay önce folik asite başlamıştım.olmayınca bıraktım.4 gündür içiyorum günde 1 tane acaba günde kaç tane içsem ki .Doktoru folıc plus öneren varmı?
Kizlar bende prenatal diye bir vitamin kullaniyorum, bu tamamen hamilelere ozel bir vitamin icinde folik asitte var yani hamile bir kadina ne gerekiyorsa hepsi yeterli dozajlarda.
sebeyza hayirli olsun ilk kontrolun.. Ben bugun kan vericem, burda isler biraz farkli isliyor, kan testinde gebelik ciktiktan sonra dr. randevusu aliniyor, o da herhalde 1 ay sonrasina verilir.