kızlar bende geldimm açın arada bi yer banada:roflol:
kızlar sizinlede paylasayım bi hafta önce öğrendim gebeliğimi doğal gebelik
iki gün arayla yaptıgım testlerde 148 -432-1016şimdi geldim testten ..hepimize hayırlı olsun inş:Saruboceq:
kızlar bende geldimm açın arada bi yer banada:roflol:
kızlar sizinlede paylasayım bi hafta önce öğrendim gebeliğimi doğal gebelik
iki gün arayla yaptıgım testlerde 148 -432-1016şimdi geldim testten ..hepimize hayırlı olsun inş:Saruboceq:
hayılrı olsun cicim maşallah ii tahlilerin senin bebek allah nazarlardan korusun ii gelişiyo pazartesi görürsün keseyi yoksa gördünmü ki????
salı günü gel dedi doktorum.. keseyi görürüz inş.. ben çok rahat geçiriyorumne bulantı ne kusma ne ağrı:sm_confused: şimdilik iyiyim çok şükür 5 haftalık olmak üzereyim
inşallah arkadaşlarr
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
4 kez bebeğim karnımda öldüğü için
korku içinde oluyorumm
kasık ağrıyınca korkuyor insan ister istemezz normal değilmii kesin yanii
kizlar pisirip pisirip yemege basladim, bulantim olmadigi icin, yiyorum sürekli. korkuyorum cok kilo alicam diye.,,.54 ile hamile kaldim..Napicam ben?
bende bir de ikiz olma ihtimali var, düşün halimi yaniicokacimcoook
aynen bulantı da yok, sürekli yiyorum
benim de aynen canım a.s
5+0 bugün. salı günü gidiyorum kese görmeye inşallah. aynen ne bulantı ne kusma var. bazen kasık ve bel ağrısı o kadaar
haberleşelim salı günü. kalp atışlarını da görür müyüz acaba
benim mikroenjeksiyon canım, 3 embriyo yerleştirildi. üçüz bile olma ihtimali var yaniiCAnim aynen bende de ikiz olma ihtimali var..Sülale ikiz dolu..Hay Allah kaydirigubbakcemile5
haberleşelim canım inş görürüz salı günü... benim şimdilik herşey yolunda allaha şükür..bende rahatım ama iştahım maşallahcokacimcoook