2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ben bi mama yiyim gelim acıktım :))) pc açık okurum amam cevap yazamam hemen dönerim ok öptüm byyyy

kızlar ben bı özel hastahanede calısmıstım ordakı kadın dogumcumuz hıcbırzaman gebelıgın ılk aylarında(gerekmedıgı sürece) vajınal tavsıye etmedıgıni söylerdı.benımde aklımda o kaldı zaten dr olmaz bakmam lazım felan derdı bır terslık olsa.ama semacım senın durumun farklı senın durumunu ögrenmen lazım kısa surede.ıcını ferah tut bence bır sorun olmayack senınde...

kızlar bende geldimm açın arada bi yer banada:roflol:
kızlar sizinlede paylasayım bi hafta önce öğrendim gebeliğimi doğal gebelik
iki gün arayla yaptıgım testlerde 148 -432-1016şimdi geldim testten ..hepimize hayırlı olsun inş:Saruboceq:

hayılrı olsun cicim maşallah ii tahlilerin senin bebek allah nazarlardan korusun ii gelişiyo pazartesi görürsün keseyi yoksa gördünmü ki????

hayırlı uğurlu olsun canımm değerin çok güzel benimde böyley di 5hafta 3 yada 4 günlükken görmüştük keseyi karından ultrsyonla haftayada kalbini dinlemeye gitcez bakalımmm :ecrin_bebek:

kızlar ben mama yedim uyştum he ilaçda içtim ya uykum geldi azıcık uzanayım dinendikten sonra gelirimmm hadi öptüm sizleri

kızlar ben bebişin kalp atısını 6+4 ken dinledim.çok güzel bir duygu.
kahverengi lekeleri takmayın.sırf bu yüzden 4-5 günüm kabus gibi geçti.dr.hiç bir sorun olmadıgını yerleşme kanaması oldugunu bu dönemlerde sıkça görülebileceğini söyledi.gecer dedi.nitekim de gecti.tahlil sonuçlarımı da bugun aldım onlarda temiz görünüyor.tahlil sonuçlarıyla birlikte saglık ocagına kayıt yaptırmak gerekiyormus.ben yaptırdım.insallah hepimizin sorunsuz gecer hamileliği.

kızlar dün eve gitiğimde kapıda sağlık ocagından bir not var evinize ziyarete geldik arayın diye hemşire not bırakmış.neyse bugün aradım ve gebe oldugumun bilgisini merkezden almışlar eğitim veriolarmış. beslenmeden tut bebek bakımına kadar..kaç yıllık evlisin ilk bebek sanrm allah hayırlı etsn dedi sora beslenmem hakkında bilgi verdi ilk 3ay düşük için son 3ayda erken doğum riski oldugundan yasaklıyorz cinsel iilişkiyi dedi..

sora miden bulanırsa neleri yemem gerektiğini saydı günde enaz 2 öğün süt ürünü dedi

sora bende hazır aramısken sormak istediğim bişi var dedim kesemin ve bebeğimin 2 hafta geri oldugunu doktorun böle söledğini söledim o da dedi ki olabilir bunlar normal şeyler her hesaplama tutmayabilir 2 hafta yumurtlamaya kadar olan süreç belli olmaz sen içini ferah tut 1 haftaya kadar duyarsın kalp atısını dedi. hemşire ebeymiş gittiğim hastaneyi biliyor doktoruna devam edersin ama istersende bized gelirsin kontrole istersen ararsın her türlü yardımcı oluruz dedi şok oldum var mıymış böyle hizmet:))

hanımlarr bişeyy sormak istiyorumm
kasık ağrısı
hamilelik belirtisi değilmi
yani normal bişiy çok şiddetli bir ağrım yok karıncalanma yada gaz sancısı gibi bir sancım var
normalmii

normal canım ben gebeliğimden önce o dediklerini yaşadım inş sende hamişsindir hayırlısı bakalım

aman ne güzel... kalp atışını duyunca tam olarak rahatlayabileceğim sanırım... umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geciririz. merakla bekliyorum, kendiminkinide, sizin haberlerinizi de...

hayılrı olsun cicim maşallah ii tahlilerin senin bebek allah nazarlardan korusun ii gelişiyo pazartesi görürsün keseyi yoksa gördünmü ki????

salı günü gel dedi doktorum.. keseyi görürüz inş.. ben çok rahat geçiriyorumne bulantı ne kusma ne ağrı:sm_confused: şimdilik iyiyim çok şükür 5 haftalık olmak üzereyim

inşallah arkadaşlarr
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
4 kez bebeğim karnımda öldüğü için
korku içinde oluyorumm
kasık ağrıyınca korkuyor insan ister istemezz normal değilmii kesin yanii

salı günü gel dedi doktorum.. keseyi görürüz inş.. ben çok rahat geçiriyorumne bulantı ne kusma ne ağrı:sm_confused: şimdilik iyiyim çok şükür 5 haftalık olmak üzereyim

benim de aynen canım a.s
5+0 bugün. salı günü gidiyorum kese görmeye inşallah. aynen ne bulantı ne kusma var. bazen kasık ve bel ağrısı o kadaar
haberleşelim salı günü. kalp atışlarını da görür müyüz acaba?

canım korkma, allah hayırlısını versin diye dua et
kasık ağrısı bende de var canım, çok normal merak etme

kizlar pisirip pisirip yemege basladim, bulantim olmadigi icin, yiyorum sürekli. korkuyorum cok kilo alicam diye.,,.54 ile hamile kaldim..Napicam ben?

kizlar pisirip pisirip yemege basladim, bulantim olmadigi icin, yiyorum sürekli. korkuyorum cok kilo alicam diye.,,.54 ile hamile kaldim..Napicam ben?

bende bir de ikiz olma ihtimali var, düşün halimi yaniicokacimcoook
aynen bulantı da yok, sürekli yiyorum

haberleşelim canım inş görürüz salı günü... benim şimdilik herşey yolunda allaha şükür..bende rahatım ama iştahım maşallahcokacimcoook

CAnim aynen bende de ikiz olma ihtimali var..Sülale ikiz dolu..Hay Allah kaydirigubbakcemile5
benim mikroenjeksiyon canım, 3 embriyo yerleştirildi. üçüz bile olma ihtimali var yanii
kan değerlerim epey yüksek çıktı, doktorum %51 ikiz %49 tek dedi. salı günü göreceğiz inşallahh, çok heyecanlıyım çoookkfisfisfis

haberleşelim canım inş görürüz salı günü... benim şimdilik herşey yolunda allaha şükür..bende rahatım ama iştahım maşallahcokacimcoook

doktorumla görüştüm az önce, salı günü randevu saatimi 13:00 e aldık. ay nasıl geçecek o kadar zaman yaa:1no2:

ayy ne güzell çok seviyorum ikizleri
normal yoldanmı yoksa aşılama ilemi kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…