benim mikroenjeksiyon canım, 3 embriyo yerleştirildi. üçüz bile olma ihtimali var yanii
kan değerlerim epey yüksek çıktı, doktorum %51 ikiz %49 tek dedi. salı günü göreceğiz inşallahh, çok heyecanlıyım çoookkfisfisfis
Canim harika birsey, ikiz olursa bir defa da biter gider. Tabii ki daha fazla cocuk istemiyorsan.a.s.
dr'dan geldimmm..
bugün tam 5 haftalığım ve kesemizi gördüük, 11.8mm olmuşş bebişimm..
sizlerden nehaberler, bir gerçmiş sayfaları okuyayımm..
doktorumla görüştüm az önce, salı günü randevu saatimi 13:00 e aldık. ay nasıl geçecek o kadar zaman yaa:1no2:
kimse yok heralde hep sorunluyum ben hiçbişeye de tam sevinemedim hayatım boyunca rabbim inşallah bu kez beni yanıltmıcak bebişim bana tutuncak değerlerimiz hızla artacak iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimden de endişe etmemek gelmiyoooo malesef
semacım neden korkuyorsun canım sen başından kötü bir olay mı geçti bebeğinle ilgili? hcg değerin mi düşük çıkmıştı?
kusura bakma canım ya ben konudan uzak kalmışım haberim olmadı...
umarım güzel haberler alır, güzel haberler verirsin bize.. üzülmeki bebeğinde üzülmesinn.
bu arada samsun'da mı yaşıyorsun? bende orduluyum ama istanbulda yaşıyorum..
canım sakin ol benim de yarın belli olacak
merhaba kızlar ben seda ,
hamile olduğumu dün öğrendim önce ecz. test aldım çift çizgi,sonra kanda hcg 1676 ve dün adetim henüz 2gün geçmişti.
ya bu değer yüksek değilmi sizce daha 2günüm geçti .
sonucu geç aldım dr çıkmıştı bugündearadım dr 2gün geçmiş daha alttan bakarsak görürüz dedi istemediğim için dr. haftaya gel dedei
Kızlar benim henüz 3 gün geçti.Doktor alttan bakmadı beta hcg ye bakalım.Perşembe günü gel daha erken dedi.Ya baksa göremezmiydi.Çok kalabalıktı beni atlattı diye düşünüyorum.Ne dersiniz