CAnim ya abartmayin daha 5. haftalardayiz. Ben kismetse aralik 26. da anneme Türkiye`ye ucacagim. E o zamana kismetse 3. ayin sonlarinda olacagim. Doktorlar 6. aya kadar izin veriyorlar...
canım ben de senin gibi düşünüyordum, biletlerimizi aldık zaten kıyafetim falan hazır. ama geçen gün bir tanıdığım uçaktan indikten sonra düşük yaptı. allah korusun ondan korku geldi iştee
abartmak istemiyorum ama riske atmak da istemiyorum.
Canim nasil istersen öyle yap, allah korusun birsey olursa kendimi kötü hissederim..Allah korusun.
günaydılar ya kızlar ben çok öksürüyorum ve korkmaya başaldım bebişim için dr öksürük şurubu verdi onu içmeme rağmen kesilmiyor herşeyi denedim ama olmuyor küçük olmamız endişelndiryo beni 6+4 üz henüz salı dr randevumuz var kalp atışları için dahamı öne aldırsam acaba
çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı
çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız.sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı.bende dün doktora gittim.8 haftalık bebişim.doktorum karından baktı bebeği göremedi.o an çok kötüydü.rahimin ters dedi ve çok fazla gazın var dedi ondan görememiş olabilirim dedi.vajinal ultrasonda baktı rahimin ters olması dışında başka bi anormallik yok.kese ve bebek normal dedi ultrasonda 8 haftalık olduğunu doğruladı.kalp atışlarını duydum kan ve idrar testi işstedi salı günü alcam sonuçları ve doktora gösterecem.birde vitamin ve mültivitamin yazdı.netten rahim tersliğini araştırdım.bu zamana kadar cinsel ilişkilerim çok agrılı oluyodu kaç doktora gitsemde psikolojik dedi.ama agrılarımın nedeni sanırım rahim tersliği.dogumda düzelebilirmiş.insallah düzelir kızlar.
günaydılar ya kızlar ben çok öksürüyorum ve korkmaya başaldım bebişim için dr öksürük şurubu verdi onu içmeme rağmen kesilmiyor herşeyi denedim ama olmuyor küçük olmamız endişelndiryo beni 6+4 üz henüz salı dr randevumuz var kalp atışları için dahamı öne aldırsam acaba
arkadaşlar bende daha hiç bulantı ..istifra..baş dönmesi olmadı hiçbirşeyden tiksinmiyorum sadece kokulara daha hassasım..ve vitaminlerden sanırım şimdiden 2 kilo aldım ve 7 haftam bitti henüz...fazla mı rahat bidurum benim gb yaşayan var mı ..
uykularım çok bölünüyor ama bir o kadarda uyumak istiyorum..bütün gün miskin miskin yatıyım istiyorum
Kizlar benim anlamadigim birsey var. BEnim doktorum 3. aya kadar karindan ultrason yapilamayacagini söylüyor ve hep vajinal bakiyor.Anlamadim gitti..Bu arada ben yurt disindayim acaba buradaki doktorlar mi böyle? Siz en erken kacinci haftada karindan birsey gördünüz?
canım yaaaa sen önce bi dr a danış ama tarih çok yakın ve bebiş çok küçük eğer uçala sorun olmazsa iice öğern öyle git ama bence gitme sonuçta nişan karddeşinin ama senin olsa kardesin yeni hamiş olsa gelme dersin sanırım
yani kardeşin açısından sorun olmaz sen dr sor yinede:CüvCüv::CüvCüv:
canım ben şuan 7 haftalığım ve bir hafta önce eşimle 10 günlük iznimiz vardı ve izne ankaraya geldik hemde otobüsle 12 saat sürüyor ş.ıurfa ankara arası.ve iznimiz bitti sayıır yarın akşam üstü geri dönüyoruz yine 12 saat çekicez uçakı tercih etmedim çünkü hava boşluğu korkutuyor ve basınç otübüs yolculuğumda en eönde yaptımm allaha şükür kanamam faanda hiç olmadı olmasındakızlar birşey soracağım. 1 kasımda kardeşimin nişanı var antalya'da. uçakla gidip gelsek sizce sakıncalı olur mu?
allah tamamına erdirsin canımmslm arkadaşlar;
ben de haziran 2009 annesi olacağım kısmetse...
15 ekim de öğrendim minicik birşeyin içimde hayat bulduğunu...
bugün de kontrole gideceğiz. çok heyecanlıyımmmm
Selam kızlar ben de varım. Semacım seninle kolomenle hamişliğe uğraşanlar başlığında da konuşuyoduk bazen. Bende gonophane kullandım bi ara. Demek aynı zamanda nasip oldu hamişlik.
ahhh canım ne güzel işte herkeste aynı belirtiler olcak değil ya o kokular yokmu av köpeği gibi oldum afedersinnnn burnnumla yolumu bulabilirim artıkkk
kilo bu aralar gaz problemi çok olduğundan şişlik vardır fazla tuzlu yememeğe çalışşşş bol su iç
ağlama krizlerim çok oluyo içim çıkıyo ağlamaktan sonra hemen bişe oluyo gülüyorum bi sinirlilik halim var sık sık adamda şaşırıyo noluyo sana diyo normalleştinnnn diyo bende duygularımı 2kişilik yaşıyorum normal diyorum gülüyo daha 4hafta 5 günlük bebeiş diyo kese bileyok daha çok mini k diyo ne alakası var bende anlamazsın annelik işte diyorummm::)))sırnaşık şey:roflol:
uyku bendede öle sağa dön sola dön uyuyorum ama hep bi dönmece sabah erkenden kalkıyorum sonra akşama kadar koltukta şekerleme yapıyom ara ara allah çalışan arkadaşlarımıza sabırlar kolaylıklar versin inşallah
slm kızlar ben yokken epey kaynatılmıs sankı.aman ıyı olunda gerısı bos.bu arada sızınde mıdenız kaznıyomu cok?bırde bende akıntı cok normalmı sızce?