2009 Haziran Anneleri!!

Canım benim ben sadece şu çift çizginin çıktığı kan testi ve idrar testi yaptırdım.İkisi de çift çizgi çıktı.Beta hcg bilmiyodum.Bugün onu da yaptırdım.Yarın 11 de alıcam hayırlısı olsunHoşbulduk güzelim.Hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize inşallah

Kızlar benim henüz 3 gün geçti.Doktor alttan bakmadı beta hcg ye bakalım.Perşembe günü gel daha erken dedi.Ya baksa göremezmiydi.Çok kalabalıktı beni atlattı diye düşünüyorum.Ne dersiniz

canım benim 2gün geçti hemen değer 1676 çıktı ve vajinal ultrasonla görebiliriz dedi,

beta hcg yaptırdınmı şimdi peki sonuç kaç

peki senin ne kadardı değerin canım ve ultrasonla görebildinmi şuanda
kaç haftalıksın
öff ammada sordum :)

yok canım göremedim son bhcg 335 beniim bebişim henüz çok küçükkkkkk çok erken yakaladım ben pko lu olduğum için belli değilll 4+5im ortalama daha göremedim inşallah pazartesi görmeyi umut ediyorummm işte böleeee

Yaptırdım yarın alıcam güzelim.İnşallah sonuçlar iyidir.3 gün önce test yapmıştım pozitifti bugünde yaptım daha koyu çıktı.İnşallah 1500 ü geçmiştir.Rabbim hayırlısını versin inşallah

semacım benim yumurtam 6sında çatladı ve ogece hamile kaldım diye düşünüyorum yani ogünden beri 17 gün olmuş ve 17.gün 1676 ikiz felan olmasın sakın

olabilirmi

inşallah canım ama bana dr. dediki alttan görebilirsin ama ben tavsiye etmiyorum,%1 ihtimalde olsa risk almayalım dedi 1hafta beklicem ultrason için

hakkımızda hayırlısı bakalım

Canım zaten test sonucunu al ve bir hafta sonra gel dedi doktor bana.Vajinalin riski var diye sanırım böyle dedi.

hepinize iyi aksamlar arkadaşlar.Menzil gülü listeyi başkası alabilir mi diye sormuştu?Ben çalıştığım için takip edemem herzaman .Arkadaşlar menzil gülü tekrar devam etmek isteyene kadar birisi alsaydı ya ne dersiniz?Liste olursa gelişmeleri daha güzel takip ederiz.

kızlar ben biraz kaçıyorum belim ağrıdı oturmaktan azıcık uzanayım sonra uğrarım herkese ii akşamlar bana dua edin nolur

RABBİM meleklerimizi korusunnn AMİN

kızlar yumurtam 6sında çatladı ve ogece hamile kaldım diye düşünüyorum
eğer öyleyse yani ogünden beri 17 gün olmuş ve 17.gün 1676 ikiz felan olmasın sakın

olabilirmi

slm kızlar ii aksamlar olsun dünkü yazımı okuyan varsa leke gelmişti demiştim doktorumla görüştüm şükürler olsun sorun yok uzun süre ilişkiye girmediysen ve zorlama olduysa dogal dedi sevincimi sizlerle paylasayım istedim

Canim endise etmenin ne sana ne bebegine faydasi var. Daha ortada birsey yokken, neden olumsuz dusunuyoruz hemen. Allah buyuk, o ne yazdiysa onun disinda birsey olmicak. Bendende dunden beridir kahverengi akinti geliyor ama diyorumki Allahim dunyaya gelmesini yazdiysa, ne olsa bebegim yasayacak. Lutfen pozitif ol, pc basinda cok durma ve bol bol dua et. Yani pc basinda acabalarla dertlenecegin yere, lutfen Ayetel Kursi oku bol bol, inan hem icin rahatlayacak, hemde kotu dusuncelerinden kurtulacaksin bak gor.

Anacim eger biri yapmazsa ipin ucu hepten kacacak, hatta su anda bile bayagi bir kacti gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…