2009 Haziran Anneleri!!

benim mikroenjeksiyon canım, 3 embriyo yerleştirildi. üçüz bile olma ihtimali var yanii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kan değerlerim epey yüksek çıktı, doktorum %51 ikiz %49 tek dedi. salı günü göreceğiz inşallahh, çok heyecanlıyım çoookkfisfisfis

Canim harika birsey, ikiz olursa bir defa da biter gider. Tabii ki daha fazla cocuk istemiyorsan. :emir_bebek:a.s.

dr'dan geldimmm..
bugün tam 5 haftalığım ve kesemizi gördüük, 11.8mm olmuşş bebişimm..
sizlerden nehaberler, bir gerçmiş sayfaları okuyayımm..

inşallah ikiz olur mertcim ne güzel ya iki tane birden bende çok istiyorum ama çok çok zorrrr

haftaya hemen hemen herkesin beklediği bişe var gerçi bebekler bu ara çok hızlı gelişiyolar yetişmek zor::))) :nazar:

dr'dan geldimmm..
bugün tam 5 haftalığım ve kesemizi gördüük, 11.8mm olmuşş bebişimm..
sizlerden nehaberler, bir gerçmiş sayfaları okuyayımm..

hadi hayırlı olsun canı:nazar:m inşallah tez zamanda kalp atışlarını da duyarsın​

kızlar merhaba nasılsınız artık yatmaktan hertarafım uyuştu,bulantı için zencefil iyi geliyormuş kızlar sabahları suyunu sıkıp içecekmişsiniz tv den duymuştum cerencim burda da buluştuk kendine çok iyi bak zaten zor kavuştuk di mi

doktorumla görüştüm az önce, salı günü randevu saatimi 13:00 e aldık. ay nasıl geçecek o kadar zaman yaa:1no2:

meritcim benim randevumda 13:30da senle başabaş gidiyoruzkaydirigubbakcemile5 inş keseyide görcez. doktorum kadıköyde ne zaman ne yol bitmicek benim için..hayırlısı artık:nazar:

eeeee herkes nerde yawww bi tek benmi varımmm çok korkuyorum yarın sabah dr a gidiyorum herşey yarın belli olacak dua edin bana nolurrrrr hamişlerrrrrr 11:15 de randevum 1buçuk gibi ancak belli olurrrrr

kimse yok heralde hep sorunluyum ben hiçbişeye de tam sevinemedim hayatım boyunca rabbim inşallah bu kez beni yanıltmıcak bebişim bana tutuncak değerlerimiz hızla artacak iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimden de endişe etmemek gelmiyoooo malesef

kimse yok heralde hep sorunluyum ben hiçbişeye de tam sevinemedim hayatım boyunca rabbim inşallah bu kez beni yanıltmıcak bebişim bana tutuncak değerlerimiz hızla artacak iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimden de endişe etmemek gelmiyoooo malesef

sakin ol arkadaşım herşeyi oluruna bırak böle kötü düşünerek üzme kendini... bunu söylemek basit biliyorum ama dikkat et kendine sakinleş..a.s.

semacım neden korkuyorsun canım sen başından kötü bir olay mı geçti bebeğinle ilgili? hcg değerin mi düşük çıkmıştı?
kusura bakma canım ya ben konudan uzak kalmışım haberim olmadı...
umarım güzel haberler alır, güzel haberler verirsin bize.. üzülmeki bebeğinde üzülmesinn.
bu arada samsun'da mı yaşıyorsun? bende orduluyum ama istanbulda yaşıyorum..

semacım neden korkuyorsun canım sen başından kötü bir olay mı geçti bebeğinle ilgili? hcg değerin mi düşük çıkmıştı?
kusura bakma canım ya ben konudan uzak kalmışım haberim olmadı...
umarım güzel haberler alır, güzel haberler verirsin bize.. üzülmeki bebeğinde üzülmesinn.
bu arada samsun'da mı yaşıyorsun? bende orduluyum ama istanbulda yaşıyorum..

canım ben pazartesi öğrendim hamiş olduğumu hemen dr a gittim vajinal ult. bakıldı rahim kalınlaşması normal herşey normal sonra bhcg 188 çıktı daha çok yeni ben pko lu olduğum için yumurtllama günüm belli değil sonra salı akşamüstü çok açık pembe akıntım oldu biraz da sancı ama abartılcak bişe değil regl den daha az sonra çarşamba tekrar dr a gitiim bhcg tekrarladık 335 çıktı bana göre ii ama dr um tam iki kat değil%80 üstü dedi dış gebelik olabilir dedi düşük için ilaç kullanıyorum şimdi bebişim küçük olduğu için kese de göremedik işte şimdi yarın bhcg tekrarlancak belli olcak işte ne kadar arttı normal mi değilmi nedir belli olcak pazartesi de keseyi görmeyi bekliyozz

ama işte dr dış gebelik olabilir diyince dünyam başıma yıkıldı ben 1 senedir bekliyorum buanı hiç sevinemedim sadece 1 gün çok korkuyorum ya dış gebelikse ya bebeğim beni bırakırsa diye ama paralamıyorum kendimi allah bilir en iisini​

tosbaa6 evet samsunda yaşıyorum ama istanbulluyum burada üni.de okudum evlendim kaldım burda:::)))) ordu da çok güzeldirrrr

merhaba kızlar ben seda ,
hamile olduğumu dün öğrendim önce ecz. test aldım çift çizgi,sonra kanda hcg 1676 ve dün adetim henüz 2gün geçmişti.

ya bu değer yüksek değilmi sizce daha 2günüm geçti .

sonucu geç aldım dr çıkmıştı bugündearadım dr 2gün geçmiş daha alttan bakarsak görürüz dedi istemediğim için dr. haftaya gel dedei

merhaba kızlar ben seda ,
hamile olduğumu dün öğrendim önce ecz. test aldım çift çizgi,sonra kanda hcg 1676 ve dün adetim henüz 2gün geçmişti.

ya bu değer yüksek değilmi sizce daha 2günüm geçti .

sonucu geç aldım dr çıkmıştı bugündearadım dr 2gün geçmiş daha alttan bakarsak görürüz dedi istemediğim için dr. haftaya gel dedei

canım evet vajinalle görürsün erken döllenme olabilir değer ondan yüksektir inşallah tez vakitte görürsün sende canımmmm :CüvCüv::ecrin_bebek:

Kızlar benim henüz 3 gün geçti.Doktor alttan bakmadı beta hcg ye bakalım.Perşembe günü gel daha erken dedi.Ya baksa göremezmiydi.Çok kalabalıktı beni atlattı diye düşünüyorum.Ne dersiniz

Kızlar benim henüz 3 gün geçti.Doktor alttan bakmadı beta hcg ye bakalım.Perşembe günü gel daha erken dedi.Ya baksa göremezmiydi.Çok kalabalıktı beni atlattı diye düşünüyorum.Ne dersiniz

hoşgeldin:
canım bhcg kaçtı 1500 den fazla olunca vajinalle ancak görülür kese canım dr un vardır bi bildiği hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

X