yaw ende acaba diyip duruyodum canım ya valla öle oldu hadi hayırlısı bak yine kaşılaştıkkk sende ilaçsız kaldın dimi hamişşşş:CüvCüv::ecrin_bebek:
evet bende hiç beklemediğim bir ayda normal yoldan kaldım. O kadarki eğer bu ay olmasa aşılamaya geçecektik. Canım sende ilaçsız kalmışsın hayırlısı olsun. Sen benden daha mnce kalmışsın galiba. kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaa inanmıyorum senin sat ne zamandı semacım. Aynı galiba ikimizinde. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yok canım seninle tabloda aynı gözüküyo bende 4+5 immmm hehe keseyi gördüünmü cicim ben daha göremedim pazartesi inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım bugün 5.30 da randevum var. Doktor gel keseye bakalım normal gebelik mi dedi. Benim 3 gün önce hcg: 554 çıkmıştı şimdi 1500 falan olmuştur sanırım. Canım sence normal mi değerim ne diyosun.
canım ben şuan 7 haftalığım ve bir hafta önce eşimle 10 günlük iznimiz vardı ve izne ankaraya geldik hemde otobüsle 12 saat sürüyor ş.ıurfa ankara arası.ve iznimiz bitti sayıır yarın akşam üstü geri dönüyoruz yine 12 saat çekicez uçakı tercih etmedim çünkü hava boşluğu korkutuyor ve basınç otübüs yolculuğumda en eönde yaptımm allaha şükür kanamam faanda hiç olmadı olmasındaotobüsle gidebilirsin
allah tamamına erdirsin canımm
kızlar bende bu gebelık cızelgesınden yapmak ıstıyorum nasıl nerden bulucam acaba ?
arkadaşlar be bebek tablosunu yapmayı başaramadım ya bana yardım edin lütfeeeeennnnnnn
kızlar ılk tesı pazartesı yaptırmıstım 214 tü bugun yaptırdım 865 cıkmıs sızce nasıl bu deger?
çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı
maşallah cicim çok ii için rahat olsun allahın izniyle pazartesi görürsün keseyi vajinal ultrasonda hadi hayırlısı aynı gün görcez sanırım kısmet olursa:::)))kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek: :CüvCüv:a.s.
ahhh canım bi bilsen benim dr benim durumumu biraz riskli buldu dış gebelik olabilir dedi salı günü açık pembe akıntım oldu.bhcg pazartesi 188 çarşamba 335 tam istediği gibi artmamış bende yarın gidiyorum dr a tekrarlıcaz bhcg yi bakalım nolcak ama atlattım ben dış gebelikte çok sancı olurmuş çok şükür yok bende bakalım nolcakkk
hadi sen dr dan güzel haberlerle dönersin inşallah senin değer maşallah ii çok güzel allah nazarlardan saklasındedim ya benim tarih ort bi tarih net de değil yaniii 2 3 gün oynarrr
bende yarın ii haberlerle gelcem inşallah hayırlısıylaaaa:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
ınsallah canım yaa ama ben ayın 3 ünde yanı bır sonrakı pazartesı gıdecem dr a.vajınal ıstemıyorum ben.pzartesı gel bakayım dedı ama ben ıstemeyınce bır sonrakı hafta gel dedı.sen benden önce ögrenecen ayy ınsallah sagsalım bebıslerımızı kucaklarız...:CüvCüv:
ınsallah canım yaa ama ben ayın 3 ünde yanı bır sonrakı pazartesı gıdecem dr a.vajınal ıstemıyorum ben.pzartesı gel bakayım dedı ama ben ıstemeyınce bır sonrakı hafta gel dedı.sen benden önce ögrenecen ayy ınsallah sagsalım bebıslerımızı kucaklarız...:CüvCüv:
canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle üzülme. Değerlerin çok güzel artmış. 2 katı artıyorsa dış gebelik olamazmış şimdi okudum nette. İçimizi rahat tutalım. Acaba benim bugün görünecek mi acayip heyecanlıyım ben ya..