2009 Haziran Anneleri!!

CAnim ya abartmayin daha 5. haftalardayiz. Ben kismetse aralik 26. da anneme Türkiye`ye ucacagim. E o zamana kismetse 3. ayin sonlarinda olacagim. Doktorlar 6. aya kadar izin veriyorlar...

canım ben de senin gibi düşünüyordum, biletlerimizi aldık zaten kıyafetim falan hazır. ama geçen gün bir tanıdığım uçaktan indikten sonra düşük yaptı. allah korusun ondan korku geldi iştee
abartmak istemiyorum ama riske atmak da istemiyorum.

canım ben de senin gibi düşünüyordum, biletlerimizi aldık zaten kıyafetim falan hazır. ama geçen gün bir tanıdığım uçaktan indikten sonra düşük yaptı. allah korusun ondan korku geldi iştee
abartmak istemiyorum ama riske atmak da istemiyorum.

Canim nasil istersen öyle yap, allah korusun birsey olursa kendimi kötü hissederim..Allah korusun.:nazar:

günaydılar ya kızlar ben çok öksürüyorum ve korkmaya başaldım bebişim için dr öksürük şurubu verdi onu içmeme rağmen kesilmiyor herşeyi denedim ama olmuyor küçük olmamız endişelndiryo beni 6+4 üz henüz salı dr randevumuz var kalp atışları için dahamı öne aldırsam acaba

bahar canım seninle aynıyız.bende 6+4üm bugün ve ben kalp atışları için bugün 16:30da gideceğim doktora.keseyi 5+2 iken karından görmüştü ve 10 gün sonra kalbi duyarız demişti. bakalım duyabilcezmi bugün?karından duyamazsa vajinal bakacak. akşam yazarım sonucu ben bugün görebilirsem, olmazsa sende erkene alırsın biraz benim sonuca göre.hımmm??

Kizlar benim anlamadigim birsey var. BEnim doktorum 3. aya kadar karindan ultrason yapilamayacagini söylüyor ve hep vajinal bakiyor.Anlamadim gitti..Bu arada ben yurt disindayim acaba buradaki doktorlar mi böyle? Siz en erken kacinci haftada karindan birsey gördünüz?

çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı

canım yaaaa sen önce bi dr a danış ama tarih çok yakın ve bebiş çok küçük eğer uçala sorun olmazsa iice öğern öyle git ama bence gitme sonuçta nişan karddeşinin ama senin olsa kardesin yeni hamiş olsa gelme dersin sanırım

yani kardeşin açısından sorun olmaz sen dr sor yinede:CüvCüv::CüvCüv::nazar:

çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı

canım yaaaa sen önce bi dr a danış ama tarih çok yakın ve bebiş çok küçük eğer uçala sorun olmazsa iice öğern öyle git ama bence gitme sonuçta nişan karddeşinin ama senin olsa kardesin yeni hamiş olsa gelme dersin sanırım

slm kızlar nasılsınız.sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı.bende dün doktora gittim.8 haftalık bebişim.doktorum karından baktı bebeği göremedi.o an çok kötüydü.rahimin ters dedi ve çok fazla gazın var dedi ondan görememiş olabilirim dedi.vajinal ultrasonda baktı rahimin ters olması dışında başka bi anormallik yok.kese ve bebek normal dedi ultrasonda 8 haftalık olduğunu doğruladı.kalp atışlarını duydum kan ve idrar testi işstedi salı günü alcam sonuçları ve doktora gösterecem.birde vitamin ve mültivitamin yazdı.netten rahim tersliğini araştırdım.bu zamana kadar cinsel ilişkilerim çok agrılı oluyodu kaç doktora gitsemde psikolojik dedi.ama agrılarımın nedeni sanırım rahim tersliği.dogumda düzelebilirmiş.insallah düzelir kızlar.

canım hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli hamişlikler nasip etsin inşallah doğumda da kurtulursun hastalıktan bi taş da 2 kuş olur dimikaydirigubbakcemile5:CüvCüv::nazar:

herkese hayırlı cumalar arkadaşalr.. yeni hamişler gelmiş hoş gelmişlerr... Rabbim hepimzii sağlıkla sonuna erdiri inşş.. kısmet olursa bende yarın dr a gideceğim kalp atışları için.. ilk giitğimde 5+1 dim. tahminimce yarın 6+6 olmuş olacağım.. inş kalp atışlarınmı duyarım bende.. çok heyecan var.. ne zaman bitecek bu stressler acaba??hayırlısyla onuda duysam artık baya bir rahatlıcam.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dr kontrollerinden sonra inşş amin..:))

günaydılar ya kızlar ben çok öksürüyorum ve korkmaya başaldım bebişim için dr öksürük şurubu verdi onu içmeme rağmen kesilmiyor herşeyi denedim ama olmuyor küçük olmamız endişelndiryo beni 6+4 üz henüz salı dr randevumuz var kalp atışları için dahamı öne aldırsam acaba

caınm ya dr en iisini bilir öksürük için aç karna bal yesen içine karabiber koyup bak çok ii gelir miden kaldırırsaaaa

arkadaşlar bende daha hiç bulantı ..istifra..baş dönmesi olmadı hiçbirşeyden tiksinmiyorum sadece kokulara daha hassasım..ve vitaminlerden sanırım şimdiden 2 kilo aldım ve 7 haftam bitti henüz...fazla mı rahat bidurum benim gb yaşayan var mı ..
uykularım çok bölünüyor ama bir o kadarda uyumak istiyorum..bütün gün miskin miskin yatıyım istiyorum

ahhh canım ne güzel işte herkeste aynı belirtiler olcak değil ya o kokular yokmu av köpeği gibi oldum afedersinnnn burnnumla yolumu bulabilirim artıkkk

kilo bu aralar gaz problemi çok olduğundan şişlik vardır fazla tuzlu yememeğe çalışşşş bol su iç

ağlama krizlerim çok oluyo içim çıkıyo ağlamaktan sonra hemen bişe oluyo gülüyorum bi sinirlilik halim var sık sık adamda şaşırıyo noluyo sana diyo normalleştinnnn diyo bende duygularımı 2kişilik yaşıyorum normal diyorum gülüyo daha 4hafta 5 günlük bebeiş diyo kese bileyok daha çok mini k diyo ne alakası var bende anlamazsın annelik işte diyorummm::)))sırnaşık şey:roflol:

uyku bendede öle sağa dön sola dön uyuyorum ama hep bi dönmece sabah erkenden kalkıyorum sonra akşama kadar koltukta şekerleme yapıyom ara ara allah çalışan arkadaşlarımıza sabırlar kolaylıklar versin inşallah

Kizlar benim anlamadigim birsey var. BEnim doktorum 3. aya kadar karindan ultrason yapilamayacagini söylüyor ve hep vajinal bakiyor.Anlamadim gitti..Bu arada ben yurt disindayim acaba buradaki doktorlar mi böyle? Siz en erken kacinci haftada karindan birsey gördünüz?

benim dr da 3ayın sonuna kadar vajinal ultrasonla bkacaz dedi ben de bebişe zaarlı olurmu dedim köpürdü kadın aman öle şey mi olur falan filan karından bakmıcakmış ama ist.da arkaşaım hamiş 10 haftalık ona hep karından bakıyo son ay çatı için vajinal bakıcakmışşş

bende çelişkide kaldımmm:uhm::uhm::CüvCüv::nazar:

kıslarrr bi geveze benmiyim yawwwwww kimseden ses çıkmıyo yoksa benimi sevmediniz???

çok sağol canım benim. kardeşim açısından sorun olmaz. doktorum büyük ihtimalle gidersin dedi. salı günü muayenede netleştireceğiz. ama benim de aynen içime sinmiyor. gitmeyeceğim sanırım

Selam kızlar ben de varım. Semacım seninle kolomenle hamişliğe uğraşanlar başlığında da konuşuyoduk bazen. Bende gonophane kullandım bi ara. Demek aynı zamanda nasip oldu hamişlik.

İstanbuldaki kızlar siz kontrol için hangi hastaneye gidiyosunuz memnun musunuz?

kızlar birşey soracağım. 1 kasımda kardeşimin nişanı var antalya'da. uçakla gidip gelsek sizce sakıncalı olur mu?
canım ben şuan 7 haftalığım ve bir hafta önce eşimle 10 günlük iznimiz vardı ve izne ankaraya geldik hemde otobüsle 12 saat sürüyor ş.ıurfa ankara arası.ve iznimiz bitti sayıır yarın akşam üstü geri dönüyoruz yine 12 saat çekicez uçakı tercih etmedim çünkü hava boşluğu korkutuyor ve basınç otübüs yolculuğumda en eönde yaptımm allaha şükür kanamam faanda hiç olmadı olmasında :nazar: otobüsle gidebilirsin
slm arkadaşlar;
ben de haziran 2009 annesi olacağım kısmetse...
15 ekim de öğrendim minicik birşeyin içimde hayat bulduğunu...
bugün de kontrole gideceğiz. çok heyecanlıyımmmm
allah tamamına erdirsin canımm

Selam kızlar ben de varım. Semacım seninle kolomenle hamişliğe uğraşanlar başlığında da konuşuyoduk bazen. Bende gonophane kullandım bi ara. Demek aynı zamanda nasip oldu hamişlik.

yaw ende acaba diyip duruyodum canım ya valla öle oldu hadi hayırlısı bak yine kaşılaştıkkk sende ilaçsız kaldın dimi hamişşşş:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek::nazar:

ahhh canım ne güzel işte herkeste aynı belirtiler olcak değil ya o kokular yokmu av köpeği gibi oldum afedersinnnn burnnumla yolumu bulabilirim artıkkk

kilo bu aralar gaz problemi çok olduğundan şişlik vardır fazla tuzlu yememeğe çalışşşş bol su iç

ağlama krizlerim çok oluyo içim çıkıyo ağlamaktan sonra hemen bişe oluyo gülüyorum bi sinirlilik halim var sık sık adamda şaşırıyo noluyo sana diyo normalleştinnnn diyo bende duygularımı 2kişilik yaşıyorum normal diyorum gülüyo daha 4hafta 5 günlük bebeiş diyo kese bileyok daha çok mini k diyo ne alakası var bende anlamazsın annelik işte diyorummm::)))sırnaşık şey:roflol:

uyku bendede öle sağa dön sola dön uyuyorum ama hep bi dönmece sabah erkenden kalkıyorum sonra akşama kadar koltukta şekerleme yapıyom ara ara allah çalışan arkadaşlarımıza sabırlar kolaylıklar versin inşallah

alınganlık bende de var canım ama genel yapıma ters olarak bir sakinlik çöktü daha bir ilgisizim etrafa karşı şapşal gb oldum..çalışıyordum ben geçen gün ayrıldım..çok stresliydi işim ve araba üstünde çok zaman geçirmek zorunda kalıyordum...hamileliğimde dinlenmek istedim..gerçekten çalışan arkadaşları takdir ediyorum :uhm:

slm kızlar ben yokken epey kaynatılmıs sankı.aman ıyı olunda gerısı bos.bu arada sızınde mıdenız kaznıyomu cok?bırde bende akıntı cok normalmı sızce?

slm kızlar ben yokken epey kaynatılmıs sankı.aman ıyı olunda gerısı bos.bu arada sızınde mıdenız kaznıyomu cok?bırde bende akıntı cok normalmı sızce?

ay evet ya sürakli atıştırasım geliyo tatlılara ilgim arttı nedendir bilmem hı bi de süttt valla 4 bardak içiyom güündeee.. akıntı bende de arttı bugün normal canım o kokulu kaşıntılı olmazsa sorun yok ben hep iç çamaşırlarımı ütülerim bol buharla günlük pedde kullanıyorum artık ii oluyokaydirigubbakcemile5:CüvCüv::nazar:

X