2009 Haziran Anneleri!!

hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bize güzel haberler ver inşallah canım :Saruboceq:a.s.

merit arkadaşım bencede gitme istersen dinlen tabi genede sen bilirsin.,
sonuyok hadi inşallahh dualarımız seninlee ...

slm kızlar nasılsınız.sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı.bende dün doktora gittim.8 haftalık bebişim.doktorum karından baktı bebeği göremedi.o an çok kötüydü.rahimin ters dedi ve çok fazla gazın var dedi ondan görememiş olabilirim dedi.vajinal ultrasonda baktı rahimin ters olması dışında başka bi anormallik yok.kese ve bebek normal dedi ultrasonda 8 haftalık olduğunu doğruladı.kalp atışlarını duydum kan ve idrar testi işstedi salı günü alcam sonuçları ve doktora gösterecem.birde vitamin ve mültivitamin yazdı.netten rahim tersliğini araştırdım.bu zamana kadar cinsel ilişkilerim çok agrılı oluyodu kaç doktora gitsemde psikolojik dedi.ama agrılarımın nedeni sanırım rahim tersliği.dogumda düzelebilirmiş.insallah düzelir kızlar.

merit arkadaşım bencede gitme istersen dinlen tabi genede sen bilirsin.,
sonuyok hadi inşallahh dualarımız seninlee ...

çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı

Canım hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza. İnşallah rahatsızlığın doğumla birlikte düzelir.

günaydılar ya kızlar ben çok öksürüyorum ve korkmaya başaldım bebişim için dr öksürük şurubu verdi onu içmeme rağmen kesilmiyor herşeyi denedim ama olmuyor küçük olmamız endişelndiryo beni 6+4 üz henüz salı dr randevumuz var kalp atışları için dahamı öne aldırsam acaba

ayyy inşallah canım benim...
sen ne zaman gideceksin tekrar doktora?
valla yazdıklarını okurken işyerinde olmasam evde olsam hüngür hüngür ağlardım.O kadar doluyum ki anlatamam (hamilelikten sanırım:a015:)umarım o günleri görürüz, tabi benim kalbim dayanırsa-tatlicadiarzu-

canım dün bir dr konuşmuştu tv de rahim tersliği hakkında doğumda yada bebek için endie edilecek bişey olmaz dedi...düzeltilebilirmiş eğer istenirse.

Canım on gün sonra tekrar çağırdı,ama ben sekiz haftayı beklicem inşallah dayanbilirsem :1rolleyes: Günler çabucak geçicek inşallah :teytey:

CAnim hic korkma, ayni durum bende de var..Benim adetlerim cok sancili olurdu ,iliski de sorunum yoktu. Ama hamilelikle birlikte rahim normal halini mutlaka aliyormus. Hic korkma ,bak ben kafama takmiyorum bu durumu bile...Hersey güzel olacak insallah.a.s.

arkadaşlar bende daha hiç bulantı ..istifra..baş dönmesi olmadı hiçbirşeyden tiksinmiyorum sadece kokulara daha hassasım..ve vitaminlerden sanırım şimdiden 2 kilo aldım ve 7 haftam bitti henüz...fazla mı rahat bidurum benim gb yaşayan var mı ..
uykularım çok bölünüyor ama bir o kadarda uyumak istiyorum..bütün gün miskin miskin yatıyım istiyorum

Kızlar ben çıkıyorum biraz. Hiç çalışmadım sabahtan beri!!! hehe :)

geçmiş olsun cnm benimde öksürüğüm başladı umarım devam etmez

cnm aynıları bendede var uykum kaçıyo ayakta uyukluyom beulantı başa dönmesi yok bende vitaminden tiksindim

çok sağol canım benim. kafam o kadar karışık ki. bir gideyim diye karar veriyorum bir gitmeyeyim diyekafamçokkarıştı

CAnim ya abartmayin daha 5. haftalardayiz. Ben kismetse aralik 26. da anneme Türkiye`ye ucacagim. E o zamana kismetse 3. ayin sonlarinda olacagim. Doktorlar 6. aya kadar izin veriyorlar...

günaydın kıslar ya bu bulantılar beni öldürcek hiç birşey yemek istemiyorum ama hap içmek için yemek zorundayım yemek yiyince de midem çok kötü oluyo kimsede yoku mu bulantı?

ah ahh olmazmı,bende ed 3 gündür acayip bulantı var.özellikle sabahları kalktığımda canım çok kötü oluyorum yaklaşık yarım saat.sonra yavaş yavaş azalıyo ve zorla bişiyler yiyorum sonrada geçiyor. Ama gün içinde de çok rahatsız etmesede hafif bi bulantım oluyo hep.ilk 3 ay katlancaz ne yapalım.bende leblebi, elma ve muz yiyorum biraz bastırıyo sanki.

sağol canım biraz rahatladım.adet sancim çok az olurdu benim ama ilişkide sancım çok oluyodu.umarım doğumda gecer.hersey gönlümüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…