2009 Haziran Anneleri!!

özgecim seninle çok yakınız bende pazartesi gittim dr. a hesaplamalara göre 5 + 4 günlük gözüküyordu dr. um 5 haftalık dedi sadece kaseyi görebildik kesede 6 mm di zaten o bile çok ufaktı 10 gün sonra çağırdı bakalım allah hayırlısını versin

Canım aynen beni de sonra çağırdı. Nası geçicek zaman kaydirigubbakcemile2

yaw ağlaya ağlaya içimiz çıktı dimi bu hamişlikten hormonlar nasıl da ele geçirdi bizi yaw 4üncü aya kadar hep böle olcaz artarak anam ben zaten balık burcuyum sulugözüm şimdi gözlerim şelale oldu:::)))))) bi sinir bi ağla bi kahkaha yaw bu duygu geçişleri ne acayipleşti dimi yawww ypksa bi tek bende mi var bu???

kızlar korkum kalp atşını duyamamak
ama dr um kanaman yoksa eger gebeliğin normal seyrinde gider dedi inşallah olmaz cünkü subatta bebeğin kalp atışı durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Amin canım,bende geçen sene şubat ayında aynı acı olayı yaşadım, ama inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek. :emir_bebek: Bebişlerimiz sağlıkla gelicekler :ecrin_bebek::nazar:

merhaba kızlar..
ben mart annesiyim.
inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıkla:Saruboceq:
bulantı bende çok çektim..
beyaz leblebi yiyin kızlar.çok iyi geliyor.
çubuk krakeri fazla kaçırmayın.tuz birikiminiz fazla olur ilerisi için iyi değil.

neden kimse bana cevap yazmadı amaa, aşkolsuunnsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar birşey soracağım. 1 kasımda kardeşimin nişanı var antalya'da. uçakla gidip gelsek sizce sakıncalı olur mu?

canım benim bu konuda hiç bi bilgim yok en iisi dr una danışmak eeee artık herşeyi onlara danışcaz dimi öncelik miniklerin::)):nazar::CüvCüv:

kızlar birşey soracağım. 1 kasımda kardeşimin nişanı var antalya'da. uçakla gidip gelsek sizce sakıncalı olur mu?

Ayy canım bilemiyorum ki, tehlikeli olur mu acaba, basınçtan dolayı? Bence kardeşin anlar durumunu, riske atmasan? :teselli:

slm arkadaşlar;
ben de haziran 2009 annesi olacağım kısmetse...
15 ekim de öğrendim minicik birşeyin içimde hayat bulduğunu...
bugün de kontrole gideceğiz. çok heyecanlıyımmmm

slm arkadaşlar;

canım hayırlı olsun yaradan hayırlı sağlıklı bi hamişlik ve evlat nasip eder inşallah , epey bi süre beraberiz kısmet olursaaa:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:a.s.

slm arkadaşlar;

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek::nazar:

evet canım
zaman gözümde büyümeye başladı bile...
bir an önce bebişimin karnımda hareket etmesini istiyorum...

Amin canım,bende geçen sene şubat ayında aynı acı olayı yaşadım, ama inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek. :emir_bebek: Bebişlerimiz sağlıkla gelicekler :ecrin_bebek::nazar:

aynen arkadaslar ben de cok korkuyorum, dün doktora gittik. Sat'a göre 5+5 günlük ve sadece keseyi gördük. Acayip canım sıkıldı...
Acaba boş gebelik mi, ya bebek oluşmazsa diye kafayı yiycem taki haftaya perşembe randevumuza gidene kadar..
Kaybetmenin acısını bildiğimizden bu gebelikte korkularımız daha baskın mı olacak hep...

yaw ağlaya ağlaya içimiz çıktı dimi bu hamişlikten hormonlar nasıl da ele geçirdi bizi yaw 4üncü aya kadar hep böle olcaz artarak anam ben zaten balık burcuyum sulugözüm şimdi gözlerim şelale oldu:::)))))) bi sinir bi ağla bi kahkaha yaw bu duygu geçişleri ne acayipleşti dimi yawww ypksa bi tek bende mi var bu???

Sorma canım bende de var,eşimi deli edicem die korkuyorum walla naniknanik Herşeye ağlıyorum senağlama sonra birden komik gelio başlıyorum gülmeye :roflol: Bide acayip sinirliyim yanıma yaklaşılmıo :kızgın: Ama olsunnn bebişlerimiz gelio ya inşallah boşver :icecream:

canım hayırlı olsun yaradan hayırlı sağlıklı bi hamişlik ve evlat nasip eder inşallah , epey bi süre beraberiz kısmet olursaaa:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:a.s.

semacım ben de o sticker dan istiyorum ama kullanıcı profilimde ki imza bölümünü bir türlü bulamadım....

günaydıın herkeseee..
güzel bir gün olsun inşallaahh.
benide uyutmuyor bu bebiş, çalışmıyorum artık evde hamilelik ne güzel olur uyurum hep diyodum ama sabahın 7sinde uyanıyorumm:)))
bugün saat 11de dr randevumuz var, çok heyecanlıyız. bakalım neler göreceğiz.
umarım iyi haberler veriririm sizlere..

aylincim canımm kalbin gibi güzel olur inşallah haberlerin..:nazar:

aynen arkadaslar ben de cok korkuyorum, dün doktora gittik. Sat'a göre 5+5 günlük ve sadece keseyi gördük. Acayip canım sıkıldı...
Acaba boş gebelik mi, ya bebek oluşmazsa diye kafayı yiycem taki haftaya perşembe randevumuza gidene kadar..
Kaybetmenin acısını bildiğimizden bu gebelikte korkularımız daha baskın mı olacak hep...

Canım aşkolsun, bebişini üzmek yok!!! Seninle satlarımız aynı biliyosun. Bende dün gittim doktor sadece minicik bi kese vardı allaha şükür. İçimizi rahat tutucaktık hani? Herşey yolunda gidicek inşallah :nazar: Dahaaa çokkk miniş annesi nazlanıyo şimdi. On gün sonra mutlu haberi vericez inşallah birbirimize. Sonra bi bakıcaz haziran gelmiş :sm_cool: Sağlıkla hayırlısıyla alıcak meleklerimizi kucaklarımıza, sonra gaz problemleri,uykusuzlukları,ek gıdaları derkenn.... :1hug: Herşey çok güzel olucak inşallah :Saruboceq:

canım benim bu konuda hiç bi bilgim yok en iisi dr una danışmak eeee artık herşeyi onlara danışcaz dimi öncelik miniklerin::)):nazar::CüvCüv:

doktoruma telefonda sordum büyük ihtimal gidersin dedi. salı günü randevuda netleştireceğiz. sormak istediğim doktorum git dese de , ki öyle diyecek sanırım, benim içime sinmeyecek gibi. siz olsanız ne yaparsınız diye?

doktoruma telefonda sordum büyük ihtimal gidersin dedi. salı günü randevuda netleştireceğiz. sormak istediğim doktorum git dese de , ki öyle diyecek sanırım, benim içime sinmeyecek gibi. siz olsanız ne yaparsınız diye?

Canım ben gitmezdim. CADIARZU

günaydın kıslar az sonra dr gidicem henz kalp atışlarını duymadım inş gidince duyarım
birde kşıntı var bende vajınada aranızda böyle bir şikayeti olan varmı onun için bi ilaç istiycem dr dan aslında hamilelikten önce kullandığım bişi vardı ama zararı olur belki diye danışmadan kullanmak istemedim
nese gelince anlatırım gelişmeleri by

semacım ben de o sticker dan istiyorum ama kullanıcı profilimde ki imza bölümünü bir türlü bulamadım....

canım profili düzenleye gir orada kilo-doğum takip var oraya yapıştırcan

ama bu ticker ların siteleri var ordan yapıp yülkicen

bi dene yapamazsan daha ayrıntılı anlatırım ok??:CüvCüv::nazar:

X