- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
ne lıstesı canım anlamadım ben :uhm:
canım benimde öle 2damla gelmişti ki biz ilişkiye girmemiştik hemen doktora gittim hafif kanama başlamış progestana başla hemen dedi 1hafta rapor verdi evde yattım şimdi iyim ama şimdide başka sorunlar çıktı 7+5 gözükmesi gerekirken 5+5 gözüktü allah herşeyin hayırlısını versinnnya benimde eşim cok sabırlı sabırlı olmasa benim 2 yıl vajinismus hastalıgından kurtulmamı beklemezdi ama nebilim işte aslında lekede cok gelmedi sadece 1 su damlası kadardı ama yinede içime sinmicek eşimgelir gelmez gideyim barii dua edin kızlar bebişime bişi olmuş olmasın nolurr
Merhaba arkadaslar,
Benden bugun kahverengi akinti geldi, bende neredeyse tum gun yattim, simdi yine gidip yaticam.
Ben rica etmistim, listeyi yaparmi biri diye ama kimse bana cevap yazmamis? Mesajimi kimse okumuyor galiba.
Listeyi benim biraktigim yerden guncelleyecek kimse yok mu? Ben cok fazla takip edemiyorum, pc basinda cok oturmak istemiyorum ondan dolayi.
Bende mide bulantisi var 1 haftadir ve ayrica agzimin tadi bozuk. Bilmiyorum ne zamana kadar surcek.
günaydıın herkeseee..
güzel bir gün olsun inşallaahh.
benide uyutmuyor bu bebiş, çalışmıyorum artık evde hamilelik ne güzel olur uyurum hep diyodum ama sabahın 7sinde uyanıyorumm:)))
bugün satta 11de dr randevumuz var, çok heyecanlıyız. bakalım neler göreceğiz.
umarım iyi haberler veriririm sizlere..
Günaydın kızlaaarrkaydirigubbakcemile3
bende de tam tersi nidacım, sabahları hiç kalkamıyorum, bugün yine servisi kaçırdım taksi ile gelmek zorunda kaldım işe.allahtan yakın dayerimseniben
salı olsa bir an önce diye bekliyorum ben de, ilk muayenem olacak inşallah, keseyi göreceğiz, kalp atışlarını da belki. çok heyecanlıyım. kalp atışlarını duyamazsam kötü bişey demek değil değil mi, erken daha?
görebiliriz demişti doktorum sanki de:bbo:
hadi ya bende evde olayım uyuyayım istiyorum hepp uyurum herhalde evde olsamkaydirigubbakcemile3
inşallahh cnm hayırlı haberlerle gell bekliyoruzz:1hug:
Meritcim,
sanirim 5. haftadasin, bu hafta da sadece doktor keseyi görebilir. Ama 6. haftanin sonu yada 7. hafta da kalp atislari görülürmüs.Hic korkma.Insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.a.s.
Kızlar benımde bugun 14:00 de drum ama bulantılar felaket en ıyı gelen yesıl elma ve cubuk kraker aklınızda olsun umarım herkes hayırlı haberlerle gerı doner
hadi ya bende evde olayım uyuyayım istiyorum hepp uyurum herhalde evde olsamkaydirigubbakcemile3
inşallahh cnm hayırlı haberlerle gell bekliyoruzz:1hug:
Meritcim,
sanirim 5. haftadasin, bu hafta da sadece doktor keseyi görebilir. Ama 6. haftanin sonu yada 7. hafta da kalp atislari görülürmüs.Hic korkma.Insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.a.s.
slm canım bende senın gıbıyım bende pco hastasıyım sat 14 eylül ama dr bhcg degerım 214 cıkmıstı pazarteı baktırmıstım yarın testı tekrarlıyacam dr henuz ıkı haftalık dedı normaklde 5 olması gerekıyo ama gec döllenme olmus 1 hafta sonra kese ıcın gıdecem nasıpse.allahıma cok şükür kanamam yada lekelenmem olmadı olmasında ınsallah .ıste böyle cnaım cok ıyı anlıyorum senı...dılerım hepımız sorunsuz hamılelık gecırip meleklerımızı kucagımıza alırız...
günaydın kıslar ya bu bulantılar beni öldürcek hiç birşey yemek istemiyorum ama hap içmek için yemek zorundayım yemek yiyince de midem çok kötü oluyo kimsede yoku mu bulantı?
Kızlar benımde bugun 14:00 de drum ama bulantılar felaket en ıyı gelen yesıl elma ve cubuk kraker aklınızda olsun umarım herkes hayırlı haberlerle gerı doner
işte uzak olan şeyler tatlı oluyor mervecim..
bende önceki hamileliğimde çalışıyordum ve yataktan sürünerek kalkıp, ofiste kafamı koyacak yer arıyordum. ama şimdi evdeyim uyuyamıyorum bu işler böyleymiş demek.
bu arada seni burada gördüğüme ve hamile olduğuna çok sevindim, umudumuz bu ayda devam ediyordan biliyordum seni. kısa bir süre bende yazmıştım oraya.
amin canım, inşallah güzel haberler getiririm size ve hepinizden güzel haberler duyarım..