2009 Haziran Anneleri!!

canım benden de 2 tüp kan aldılar bi tüp de idrar aç olmana gerek yok yani bana öle dediler ama sen istersen dr un sekreterini bi ara bakalım ne diyolar ya da dr u ara????
:CüvCüv:

slm canım bende senın gıbıyım bende pco hastasıyım sat 14 eylül ama dr bhcg degerım 214 cıkmıstı pazarteı baktırmıstım yarın testı tekrarlıyacam dr henuz ıkı haftalık dedı normaklde 5 olması gerekıyo ama gec döllenme olmus 1 hafta sonra kese ıcın gıdecem nasıpse.allahıma cok şükür kanamam yada lekelenmem olmadı olmasında ınsallah .ıste böyle cnaım cok ıyı anlıyorum senı...dılerım hepımız sorunsuz hamılelık gecırip meleklerımızı kucagımıza alırız...

kızlar ben 7 haftalık hamişim eşimle hamile oldugumu ögrendigimden bu yana yani 3 haftadır doktorumun tavsiyesi üzerine 2 kere birlikte olduk buraya kadar herşey normal ama düm eşim şehir dışına cıkcak diye1 hafta aradan sonra tekrar birlikte olduk ve sonrasında kan geldi cok korktum bebişimemi bişi oldu diye ama bide zor bi ilişki gecirdim odanmı diyede şüphelendim şuan bi leke yada rahatsızlıgım yok ama nolur bide size sorayım dedim bileniniz varmııı

OcerenO ben tahlilleri bugun yaptırdım.dr kalp atısını duyduktan sonra verdi tahlilleri.aksam saat 10 dan sonra hiçbir sey yeme hatta bir bardak cay bile içsen dogru sonuc alamayız dediler. sabah saat 8 de de dedikleri gibi birsey yemeden gittim.1 tüp kan ve idrar tahlili verdim.6 tane tahlil vardı.tiroit,kan sayımı,şeker,idrarda enfeksiyon, diğer 2 si ne içindi bakmadım .aklımda kalanlar bunlar.yarın sonucları alacagım.

ışıl_ufuk canım silik çıksa bile gebesin demektir.benim bir gün sonra yaptıgım tahlilde çizgi belli belirsizdi.ancak 4 gün gectikten sonra net cizgi cıktı.silik çıkması normal su anda.hayırlısı olsun canım.

orkiden valla içini karartmak istemediğimden konuşmak istemiyorum kusura bakma
umarım birşey olmaz

tamam canım sagol napalım eşim gelince doktora gitcez artık bide 1 ay sonra gitcektim ama kısmet napalım

tamam canım sagol napalım eşim gelince doktora gitcez artık bide 1 ay sonra gitcektim ama kısmet napalım

bencede kısa zamnda dr gıt canım kuzenıme dr sorun olmadıgı halde mumkunse 3 ay ılıskı yok demıstı.bır sorun yok ama ilişki ilk aylarda bebgı zorlar demıs.bende o yuzden 3 ay ılıskı yok bebgımden kıymetlı degıl yanı..sagolsun esım benden anlayıslı...

evet alhan ilkinde bilmioduk bizde zaten dr a kanamam olduktan sonra gitmiştim ondada iş işten gecmişti bunda eşim benden tedbirli hiçbişey yaptırmıo bana bırak yatagı evde soframızı bile o kaldırıyor allah raz olsun

ya benimde eşim cok sabırlı sabırlı olmasa benim 2 yıl vajinismus hastalıgından kurtulmamı beklemezdi ama nebilim işte aslında lekede cok gelmedi sadece 1 su damlası kadardı ama yinede içime sinmicek eşimgelir gelmez gideyim barii dua edin kızlar bebişime bişi olmuş olmasın nolurr

ya peki sonrasında karın agrısı sancın nebilim bidaha leke gelmesi falan olmadımı

valla benımkıde öyle es cok önemlı gözumun içine bakıyo agzımdan bısey cıksada yapsa masallah nazarım aklımda tabı.... hamılelık cok guzelmıs ya dıyorum bu hürmet banamı bebegemı dıyorum siyaset yapıyo :uhm:

Merhaba arkadaslar,

Benden bugun kahverengi akinti geldi, bende neredeyse tum gun yattim, simdi yine gidip yaticam.

Ben rica etmistim, listeyi yaparmi biri diye ama kimse bana cevap yazmamis? Mesajimi kimse okumuyor galiba.

Listeyi benim biraktigim yerden guncelleyecek kimse yok mu? Ben cok fazla takip edemiyorum, pc basinda cok oturmak istemiyorum ondan dolayi.

Bende mide bulantisi var 1 haftadir ve ayrica agzimin tadi bozuk. Bilmiyorum ne zamana kadar surcek.

ne lıstesı canım anlamadım ben :uhm:

neyse canlarım ben yatıyorum belım agrıyo mınıgımı zorlamayayım dımı?herkese ıyı geceler kızlar..bebıslerınıze ıyı bakın yarın görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…