2009 Haziran Anneleri!!

sağol canım rabbim gönlümüze göre varır inşallah:CüvCüv::Saruboceq:

ayy canım sen daha çok yeniymişşin bende 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile oldumu şimdi 6+6yımmm zaman nasıl geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyordu ama geçmiş meğerse

kızlar inşallah bende haziran annnesi olcam ya dua edelim birbirimizin için benimde son adet tarihim 17 eylüldü
bana yakın arkadaşlar var dr beni haftaya cagırdı keseyi görmek için cok heyecanlıyım ben de eşimde
hepimize rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah

allah tamamını erdirsin bakalım canım görürsün canım kesesini merak etme

kızlar korkum kalp atşını duyamamak
ama dr um kanaman yoksa eger gebeliğin normal seyrinde gider dedi inşallah olmaz cünkü subatta bebeğin kalp atışı durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

ben daha eşim annem ve kızkardeşimden başka kimseye demedim biliomusunuz hamile oldugumu:)

merhaba bende 7+3 günlük hamileyim yarın dr kontrolüm var ilk kontrolde neler yapılıyo bi test falan yapılıyo mu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

yok canim üstten bakti ği zaman gördü ama çok küçük dedi 6 mm di henüz

hiç panik yapma bende senin gibiydim kalp atışlarını duymadan içim rahatlamamıştı ama bi aksilik olsa belli olurdu korkma

ayy canım sen daha çok yeniymişşin bende 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile oldumu şimdi 6+6yımmm zaman nasıl geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyordu ama geçmiş meğerse

yaw aslında sat a göre büyük de ben pko lu olduğum için yumurtlamam çok geç oluyo ben son 4 aydır 50 52 54 günlerde oluyodum zaten test sonucudu bunu gösterdi çok ufak bebişimmmm ondan bu korkular tutunup kesesine yatsaydı rahat etcektim pazartesi görmeyi bekliyom kıslar yaw alttan mı bakıyo sizin dr benim pazartesi öle baktı sancım çok azıcık vardı ondan mı acaba pembe akıntım da oldu dr alakası yok dedi işte bu sebeplerden dış gebelikten şüphelendi dr dua edin emiiiii ufacıcık minnacık bebişim yolumuza devam için benimle olsunnnnn:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba bende 7+3 günlük hamileyim yarın dr kontrolüm var ilk kontrolde neler yapılıyo bi test falan yapılıyo mu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
7yarın karından yada vajinaldan bakar muhtemelen keseyi görürsünüz aynı zmanda kalp atışlarınıda görürsünüz bence jayırlı uğurlu olsunn

anladım canım rahat oll inş heşey yolunda giderr allahtan hayırlısı bakalımm

bu arada oceran 3 tüp kan vermiştimm kan sayımı falan için miş tam açıklamadı doktorumda belki kanda alırlar rutin kontroller için

kızlar bi cevap yazın ya ben tüpbebekle hamile kaldım tüpbebek yaptırdığım dr ilk muayenemi yaptı kalp atışlarını duyduk keseyi gördük ama o dr um doğum yaptırmadığı için yarın başka bi dr ye gidicem sizce şimdi test falan istermi yoksa normal bi muayenemi yapar?????

teşekkürederim kızlar cevaplarınızı görmedim aç falan olmama gerek varmı peki????

herkese merhaba...
yeni arkadaşlarım aramıza hoş geldiniz.hepinizin bebişleri hayırlı olsun,Allah hepimize sağlık versin inş...Bikaç gündür sitedeki sorun nedeniyle bende yazamadım.
Kızzlar yarın akşam iş çıkışı doktora gidiyorum kalp atışlarını duymak için.Geçen hafta keseyi görmüştük karından 5+2iken. Yarın 6+4 oluyorum.Umarım duyabiliriz,o kuşku içinde 1 hafta daha geçirmek istemiyorum çünkü. Karından duyamazsak vajinal baktırcam.biraz heycanlı ve gerginim açıkçası
Bu arada kabızlık ve gaz problemi bende de var. 2 gündür de sabah bulantılarım başladı,hayırlı olsun :)sabah ilk kalktığımda acayip bulanıyo ama 1 saat içinde geçiyo.
size sonucu yarın akşam yazarım.Hepinizi öpüyorum,en önemli haftalarımızdayız kızlar,nolur kendinize çok dikkat edin.sevgiler...

teşekkürederim kızlar cevaplarınızı görmedim aç falan olmama gerek varmı peki????

evet canım bendende 3 tüp kan ve idrar alınmıştı.evet aç olman gerek mutlaka kan tahlili için.belki diğer doktorunda ultrsonla tekrar bakmak isteyebilir.eğer doğumuna o girecekse benve bakmk isteyebilir.amane güzel kalbini duymuşsun,çok rahatlaman lazım canım.bundn sonra artık ilk 4 ay hepmiz için geçerli olan düşük riskine karşı kendine ve beslenmene çok dikkat etmek kalıyo geriye.tekrar tebrikler...

canım benden de 2 tüp kan aldılar bi tüp de idrar aç olmana gerek yok yani bana öle dediler ama sen istersen dr un sekreterini bi ara bakalım ne diyolar ya da dr u ara????
:CüvCüv:

teşekkürler allah inşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…