- 17 Şubat 2008
- 5.344
- 6
teşekkürler allah inşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder
amin canım tek duamız o zaten inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler allah inşallah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder
canım benden de 2 tüp kan aldılar bi tüp de idrar aç olmana gerek yok yani bana öle dediler ama sen istersen dr un sekreterini bi ara bakalım ne diyolar ya da dr u ara????
:CüvCüv:
kızlar bir derdim var birileri varmı sorsamm
kızlar ben 7 haftalık hamişim eşimle hamile oldugumu ögrendigimden bu yana yani 3 haftadır doktorumun tavsiyesi üzerine 2 kere birlikte olduk buraya kadar herşey normal ama düm eşim şehir dışına cıkcak diye1 hafta aradan sonra tekrar birlikte olduk ve sonrasında kan geldi cok korktum bebişimemi bişi oldu diye ama bide zor bi ilişki gecirdim odanmı diyede şüphelendim şuan bi leke yada rahatsızlıgım yok ama nolur bide size sorayım dedim bileniniz varmııı
tamam canım sagol napalım eşim gelince doktora gitcez artık bide 1 ay sonra gitcektim ama kısmet napalım
bencede kısa zamnda dr gıt canım kuzenıme dr sorun olmadıgı halde mumkunse 3 ay ılıskı yok demıstı.bır sorun yok ama ilişki ilk aylarda bebgı zorlar demıs.bende o yuzden 3 ay ılıskı yok bebgımden kıymetlı degıl yanı..sagolsun esım benden anlayıslı...
Merhaba arkadaslar,
Benden bugun kahverengi akinti geldi, bende neredeyse tum gun yattim, simdi yine gidip yaticam.
Ben rica etmistim, listeyi yaparmi biri diye ama kimse bana cevap yazmamis? Mesajimi kimse okumuyor galiba.
Listeyi benim biraktigim yerden guncelleyecek kimse yok mu? Ben cok fazla takip edemiyorum, pc basinda cok oturmak istemiyorum ondan dolayi.
Bende mide bulantisi var 1 haftadir ve ayrica agzimin tadi bozuk. Bilmiyorum ne zamana kadar surcek.