- 15 Haziran 2008
- 5.949
- 4
inşallah semacım inşallah bebeğine kavuşursun
inşallah canım sağol desteğin için:CüvCüv: rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah semacım inşallah bebeğine kavuşursun
çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsunnn allah tamamına erdirsin inşşş canımmm :CüvCüv: hihoyyyt
sağol canım rabbim gönlümüze göre varır inşallah:CüvCüv::Saruboceq:
kızlar inşallah bende haziran annnesi olcam ya dua edelim birbirimizin için benimde son adet tarihim 17 eylüldü
bana yakın arkadaşlar var dr beni haftaya cagırdı keseyi görmek için cok heyecanlıyım ben de eşimde
hepimize rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
hayırlı olsun şekerim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı huzurlu hamişlikler nasip etsin
herkesin bebişi benimkinden büyük yaw benim minişim çom minişşşşş ancak pazartesi görücem allahım nasip ederseeeee canım dr vajinal ult. Lamı gördü keseyiiiii:cüvcüv:
kızlar korkum kalp atşını duyamamak
ama dr um kanaman yoksa eger gebeliğin normal seyrinde gider dedi inşallah olmaz cünkü subatta bebeğin kalp atışı durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
ayy canım sen daha çok yeniymişşin bende 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile oldumu şimdi 6+6yımmm zaman nasıl geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyordu ama geçmiş meğerse
7yarın karından yada vajinaldan bakar muhtemelen keseyi görürsünüz aynı zmanda kalp atışlarınıda görürsünüz bence jayırlı uğurlu olsunnmerhaba bende 7+3 günlük hamileyim yarın dr kontrolüm var ilk kontrolde neler yapılıyo bi test falan yapılıyo mu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
yaw aslında sat a göre büyük de ben pko lu olduğum için yumurtlamam çok geç oluyo ben son 4 aydır 50 52 54 günlerde oluyodum zaten test sonucudu bunu gösterdi çok ufak bebişimmmm ondan bu korkular tutunup kesesine yatsaydı rahat etcektim pazartesi görmeyi bekliyom kıslar yaw alttan mı bakıyo sizin dr benim pazartesi öle baktı sancım çok azıcık vardı ondan mı acaba pembe akıntım da oldu dr alakası yok dedi işte bu sebeplerden dış gebelikten şüphelendi dr dua edin emiiiii ufacıcık minnacık bebişim yolumuza devam için benimle olsunnnnn:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
teşekkürederim kızlar cevaplarınızı görmedim aç falan olmama gerek varmı peki????
teşekkürederim kızlar cevaplarınızı görmedim aç falan olmama gerek varmı peki????