2009 Haziran Anneleri!!

ne lıstesı canım anlamadım ben :uhm:

Canim onceki sayfalara bakarsan, ben listemizi yapiyordum. Pc basinda cok oturmak istemedigim icin bunu biriniz yaparmisiniz diye sordum, kimseden cevap gelmiyor. Benim en son biraktigim yerden itibaren, yeni gelenlerin eklenmesi gerekiyor.

ya benimde eşim cok sabırlı sabırlı olmasa benim 2 yıl vajinismus hastalıgından kurtulmamı beklemezdi ama nebilim işte aslında lekede cok gelmedi sadece 1 su damlası kadardı ama yinede içime sinmicek eşimgelir gelmez gideyim barii dua edin kızlar bebişime bişi olmuş olmasın nolurr
canım benimde öle 2damla gelmişti ki biz ilişkiye girmemiştik hemen doktora gittim hafif kanama başlamış progestana başla hemen dedi 1hafta rapor verdi evde yattım şimdi iyim ama şimdide başka sorunlar çıktı 7+5 gözükmesi gerekirken 5+5 gözüktü allah herşeyin hayırlısını versinnn
Merhaba arkadaslar,

Benden bugun kahverengi akinti geldi, bende neredeyse tum gun yattim, simdi yine gidip yaticam.

Ben rica etmistim, listeyi yaparmi biri diye ama kimse bana cevap yazmamis? Mesajimi kimse okumuyor galiba.

Listeyi benim biraktigim yerden guncelleyecek kimse yok mu? Ben cok fazla takip edemiyorum, pc basinda cok oturmak istemiyorum ondan dolayi.

Bende mide bulantisi var 1 haftadir ve ayrica agzimin tadi bozuk. Bilmiyorum ne zamana kadar surcek.

cnm çok geçmiş olsn bebeğin herşeyden değerli tabi yat dinlen
benimde durumumu okumusundur belki listeyi ben zaten alamam iş yerinde çok fazla takip etme şansım olmuyorsenağlama

Kizlar günaydin bebis basindan beri hamisligimin beni sabah 6 da kaldiriyor.Simdiden basladik.:ecrin_bebek: Hepinize iyi bir gün diliyorum.a.s.:nazar:

Günaydın kızlaaarrkaydirigubbakcemile3

bende de tam tersi nidacım, sabahları hiç kalkamıyorum, bugün yine servisi kaçırdım taksi ile gelmek zorunda kaldım işe.:eek: allahtan yakın dayerimseniben

salı olsa bir an önce diye bekliyorum ben de, ilk muayenem olacak inşallah, keseyi göreceğiz, kalp atışlarını da belki. çok heyecanlıyım. kalp atışlarını duyamazsam kötü bişey demek değil değil mi, erken daha?
görebiliriz demişti doktorum sanki de:bbo:

gunaydın kızlar cumanız mubarek ve hayırlara vesıle olsun insallah.menzıl glü canım lıstene baktım bende senın gıbıyım benım pc kablosuz oldugu ıcın cok kullanamaıyorum.ınan böyle guzel bır lısteyeyle ılgılenmek ısterdım....bu arada bugun testımı tekrarlayacagım ınsallah guzel sonuclarla dönerım kızlar dua edın ne olur....

günaydıın herkeseee..
güzel bir gün olsun inşallaahh.
benide uyutmuyor bu bebiş, çalışmıyorum artık evde hamilelik ne güzel olur uyurum hep diyodum ama sabahın 7sinde uyanıyorumm:)))
bugün saat 11de dr randevumuz var, çok heyecanlıyız. bakalım neler göreceğiz.
umarım iyi haberler veriririm sizlere..

Son düzenleme:
günaydıın herkeseee..
güzel bir gün olsun inşallaahh.
benide uyutmuyor bu bebiş, çalışmıyorum artık evde hamilelik ne güzel olur uyurum hep diyodum ama sabahın 7sinde uyanıyorumm:)))
bugün satta 11de dr randevumuz var, çok heyecanlıyız. bakalım neler göreceğiz.
umarım iyi haberler veriririm sizlere..

hadi ya bende evde olayım uyuyayım istiyorum hepp uyurum herhalde evde olsamkaydirigubbakcemile3
inşallahh cnm hayırlı haberlerle gell bekliyoruzz:1hug:

Günaydın kızlaaarrkaydirigubbakcemile3

bende de tam tersi nidacım, sabahları hiç kalkamıyorum, bugün yine servisi kaçırdım taksi ile gelmek zorunda kaldım işe.:eek: allahtan yakın dayerimseniben

salı olsa bir an önce diye bekliyorum ben de, ilk muayenem olacak inşallah, keseyi göreceğiz, kalp atışlarını da belki. çok heyecanlıyım. kalp atışlarını duyamazsam kötü bişey demek değil değil mi, erken daha?
görebiliriz demişti doktorum sanki de:bbo:

Meritcim,
sanirim 5. haftadasin, bu hafta da sadece doktor keseyi görebilir. Ama 6. haftanin sonu yada 7. hafta da kalp atislari görülürmüs.Hic korkma.Insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.:nazar:a.s.

hadi ya bende evde olayım uyuyayım istiyorum hepp uyurum herhalde evde olsamkaydirigubbakcemile3
inşallahh cnm hayırlı haberlerle gell bekliyoruzz:1hug:

işte uzak olan şeyler tatlı oluyor mervecim..
bende önceki hamileliğimde çalışıyordum ve yataktan sürünerek kalkıp, ofiste kafamı koyacak yer arıyordum. ama şimdi evdeyim uyuyamıyorum bu işler böyleymiş demek.
bu arada seni burada gördüğüme ve hamile olduğuna çok sevindim, umudumuz bu ayda devam ediyordan biliyordum seni. kısa bir süre bende yazmıştım oraya.
amin canım, inşallah güzel haberler getiririm size ve hepinizden güzel haberler duyarım..

Meritcim,
sanirim 5. haftadasin, bu hafta da sadece doktor keseyi görebilir. Ama 6. haftanin sonu yada 7. hafta da kalp atislari görülürmüs.Hic korkma.Insallah hayirlisiyla hersey yolunda gider.:nazar:a.s.

evet canım, bende aynen böyle biliyorum... a.s.

Kızlar benımde bugun 14:00 de drum ama bulantılar felaket en ıyı gelen yesıl elma ve cubuk kraker aklınızda olsun umarım herkes hayırlı haberlerle gerı doner

Kızlar benımde bugun 14:00 de drum ama bulantılar felaket en ıyı gelen yesıl elma ve cubuk kraker aklınızda olsun umarım herkes hayırlı haberlerle gerı doner

evet duymuştum yeşil elma çok iyi gelir, umarım çok uğraştırmaz seni bulantılar..
sendende bekliyoruz güzel haberler..

Meritcim,

ben de epey umutluydum kalp atışlarını göreceğim diye. çok heyecanlıyım , korkuyorum hep ya bişey olursa diye. kalp atışlarını görmeden rahatlayamayacağım sanırım:1no2:

kızlar birşey soracağım. 1 kasımda kardeşimin nişanı var antalya'da. uçakla gidip gelsek sizce sakıncalı olur mu?

günaydın kıslar ya bu bulantılar beni öldürcek hiç birşey yemek istemiyorum ama hap içmek için yemek zorundayım yemek yiyince de midem çok kötü oluyo kimsede yoku mu bulantı?

slm canım bende senın gıbıyım bende pco hastasıyım sat 14 eylül ama dr bhcg degerım 214 cıkmıstı pazarteı baktırmıstım yarın testı tekrarlıyacam dr henuz ıkı haftalık dedı normaklde 5 olması gerekıyo ama gec döllenme olmus 1 hafta sonra kese ıcın gıdecem nasıpse.allahıma cok şükür kanamam yada lekelenmem olmadı olmasında ınsallah .ıste böyle cnaım cok ıyı anlıyorum senı...dılerım hepımız sorunsuz hamılelık gecırip meleklerımızı kucagımıza alırız...

amin canım evet benim bebişimde çok küçük ben de pazaresi görmeyi umut ediyorum yarın tekrar kontrolüm var .ben 7senedir bu hastalıkla uğraşıyom bii türlü kontrol altına alamadım işte 1 senedirde istiyoz eşimle kısmet nasip bu ayaymış zor oldu umarım rabbim devamını kolay yaşatır gerçi ben zor olsada razıyım bebeğim benle kalsı yeterki::))):ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:

günaydın kıslar ya bu bulantılar beni öldürcek hiç birşey yemek istemiyorum ama hap içmek için yemek zorundayım yemek yiyince de midem çok kötü oluyo kimsede yoku mu bulantı?

ara ara vuruyo ama daha yemek yememi engelleyecek kadar değil benim bebeişim daha 4 haftalık :nazar::ecrin_bebek:senin daha büyük s:nazar:anırım ondan bu bulantılar dr lar yataktan kalkmadan 2 3 kraker attıştırın diyolarrr çucuk kraker çizi gibi:CüvCüv:

cocoshcum hadi ii haberlerini bekliyoruz canım hemen yaz emiiii ben çok iiyim yarında ben ii haberlerle döncem inşallah:nazar::CüvCüv:

işte uzak olan şeyler tatlı oluyor mervecim..
bende önceki hamileliğimde çalışıyordum ve yataktan sürünerek kalkıp, ofiste kafamı koyacak yer arıyordum. ama şimdi evdeyim uyuyamıyorum bu işler böyleymiş demek.
bu arada seni burada gördüğüme ve hamile olduğuna çok sevindim, umudumuz bu ayda devam ediyordan biliyordum seni. kısa bir süre bende yazmıştım oraya.
amin canım, inşallah güzel haberler getiririm size ve hepinizden güzel haberler duyarım..

aylincim bende sen misin değil misin soracaktım tam tosbaa oldugunu biliyorum ama sonunda 8 varmıydı derken karıştı kafam..canım bende çoook sevindimm çok şükür burdayız ikimizde :) umuyorumm ayrılmamda burdansenağlama

X