kıslar benimde mütemadiyen midem bulanıyor ve çok berbat hissediyorum kendimi istifra etmiyorum ama mide yanması bulantısı sürekli var ama biraz yemek yeyince az bişi geçiyo sonra tekrar başlıyor
ayrıca yarın öğlen dr gidicem kalp atışlarını duyarım inş
ayrıca inş bu dr iyidir çünküdr değiştirdim hiç sevmedim ilk drumu off ya nedir benim bu şanssızlığım
ben de adetimden 1 gün önce yaptım benim ikinci çizgi baya bellydi ama yanındaki kadar koyu değildi kullandığım test maritech gebelik testiydi ve üstünde silik çıkarsa hamiledir yazmıordu şimdi çok şüphede kaldım...sonuç olarak gebemiyim acaba yoksa kıpkırmızı mı çıkması lazımdı????
6. haftada kalp atislari icin doktora gitmismiydiniz? Merak ettim ,haftaya cagirdi beni doktor...:Saruboceq:
6. haftada kalp atislari icin doktora gitmismiydiniz? Merak ettim ,haftaya cagirdi beni doktor...:Saruboceq:
canım ben 6+5 günlüğüm buğün kap atşını gördüm..
en geç zaten 7. haftada görülür bence..
insan cok heycanlanıyo balon gibi bişey şişip iniyookaydirigubbakcemile3
inş sende biran önce görürsün tatlım..
canım ben 10 gün önce gittim sadece keseyi görmüştüm
yarın randevum var inş yarın duyarım kalp atışlarını geldiğimde ayrıntıları yazarım
allah tamamına erdirsin canım seninle bebişlerimiz aynıı bende keseyi görmüştüm 9mmdi bende haftaya kalp atışlarını duymak için gidicem doktorumuza ..:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar, ben de yeni haziran anne adayıyım :) 6 hafta 6 günlük benim bebeğim de.Henüz çok minik. Allah nasip ederse 12 haziranda kucağıma alacağım inş.bebişimi :) ben iki defa ultrasona gittim ilk gittiğimde 4 haftalıktı keseyi gördük 4 mm bişeydi. Sonraki hafta gittiğimde de 1 cm olmuştu. bida 2 hafta sonra gel dedi.Haftaya çarşamba gidicem inş. bakalım kalp atışını duymayı çok istiyorummmmm.
benimde bulantı yok canım iştahımda yerinde allaha şükürgüzel annişler nasılsınız benim valla hala bulantılarım yok iştahımda yerimde maşallahım var sizler nasılsınız
allah tamamını erdirsin canımselam kızlar, bende hamileyim. Kısmetse 28 haziran gibi gözüküyor.:CüvCüv:
ayyy evet canım ya kabızlık bendede var karnımda akşam başlıyor şişkinlik ve gaz gece yatana kadar deli oluyorummbende pazartesi gittim doktora 2 haftada 1 kilo almısım ama benim kabızlık sorunum var ondanda olabilir karnım cok şiş sizde de varmı kabızlık kızlar
valla canım ben günde en az 5 6 ltre su içen bir insanım ama gebeliğimden önce hiç kabızlık yaşamadım gebelikte yaşıyorum neden anlamadımben günde enaz 2 litre su içiyorum o yüzden belkide olmadı kabızlık..su içmeye çalış ama çok önemli su
canım ben tam regl günümde yapmıştım 2.çizgi çok silikde olsa vardı meğer hamileymişimm sende hamilesin bence kesin tebriklerben de adetimden 1 gün önce yaptım benim ikinci çizgi baya bellydi ama yanındaki kadar koyu değildi kullandığım test maritech gebelik testiydi ve üstünde silik çıkarsa hamiledir yazmıordu şimdi çok şüphede kaldım...sonuç olarak gebemiyim acaba yoksa kıpkırmızı mı çıkması lazımdı????
geçmiş olsun canım duyarsın rahat ol tatlımmcanım yatıyom kanamam yok gibi bir de cumartesi kalp atışını duysak süper olacak
bende varım papatyaaaaa bende hamişim bende haziran annesi olcam inşallah
canım yatıyom kanamam yok gibi bir de cumartesi kalp atışını duysak süper olacak
çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsunnn allah tamamına erdirsin inşşş canımmm :CüvCüv: hihoyyytbende varım papatyaaaaa bende hamişim bende haziran annesi olcam inşallah