2009 Haziran Anneleri!!

kıslar benimde mütemadiyen midem bulanıyor ve çok berbat hissediyorum kendimi istifra etmiyorum ama mide yanması bulantısı sürekli var ama biraz yemek yeyince az bişi geçiyo sonra tekrar başlıyor

ayrıca yarın öğlen dr gidicem kalp atışlarını duyarım inş
ayrıca inş bu dr iyidir çünküdr değiştirdim hiç sevmedim ilk drumu off ya nedir benim bu şanssızlığım

6. haftada kalp atislari icin doktora gitmismiydiniz? Merak ettim ,haftaya cagirdi beni doktor...:Saruboceq:

ben de adetimden 1 gün önce yaptım benim ikinci çizgi baya bellydi ama yanındaki kadar koyu değildi kullandığım test maritech gebelik testiydi ve üstünde silik çıkarsa hamiledir yazmıordu şimdi çok şüphede kaldım...sonuç olarak gebemiyim acaba yoksa kıpkırmızı mı çıkması lazımdı????

ben de adetimden 1 gün önce yaptım benim ikinci çizgi baya bellydi ama yanındaki kadar koyu değildi kullandığım test maritech gebelik testiydi ve üstünde silik çıkarsa hamiledir yazmıordu şimdi çok şüphede kaldım...sonuç olarak gebemiyim acaba yoksa kıpkırmızı mı çıkması lazımdı????

canım silik de çıksa hamişsindir bence hemen bi dr a görün kontrollerini yapsınlar daha yeni ya annesi ondan silik çıkmıştır rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıklarıyla inşallah için rahat olsunnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar::nazar::nazar:

6. haftada kalp atislari icin doktora gitmismiydiniz? Merak ettim ,haftaya cagirdi beni doktor...:Saruboceq:

canım ben 6+5 günlüğüm buğün kap atşını gördüm..
en geç zaten 7. haftada görülür bence..
insan cok heycanlanıyo balon gibi bişey şişip iniyookaydirigubbakcemile3
inş sende biran önce görürsün tatlım..

canım ben 10 gün önce gittim sadece keseyi görmüştüm
yarın randevum var inş yarın duyarım kalp atışlarını geldiğimde ayrıntıları yazarım

canım ben 6+5 günlüğüm buğün kap atşını gördüm..
en geç zaten 7. haftada görülür bence..
insan cok heycanlanıyo balon gibi bişey şişip iniyookaydirigubbakcemile3
inş sende biran önce görürsün tatlım..

CAnimmmmm cok tesekkür ederim ,,icimi rahatlattin.. a.s.:nazar:

canım yatıyom kanamam yok gibi bir de cumartesi kalp atışını duysak süper olacak

:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar, ben de yeni haziran anne adayıyım :) 6 hafta 6 günlük benim bebeğim de.Henüz çok minik. Allah nasip ederse 12 haziranda kucağıma alacağım inş.bebişimi :) ben iki defa ultrasona gittim ilk gittiğimde 4 haftalıktı keseyi gördük 4 mm bişeydi. Sonraki hafta gittiğimde de 1 cm olmuştu. bida 2 hafta sonra gel dedi.Haftaya çarşamba gidicem inş. bakalım kalp atışını duymayı çok istiyorummmmm.
allah tamamına erdirsin canım seninle bebişlerimiz aynıı bende keseyi görmüştüm 9mmdi bende haftaya kalp atışlarını duymak için gidicem doktorumuza ..
güzel annişler nasılsınız benim valla hala bulantılarım yok iştahımda yerimde maşallahım var sizler nasılsınız
benimde bulantı yok canım iştahımda yerinde allaha şükür
selam kızlar, bende hamileyim. Kısmetse 28 haziran gibi gözüküyor.:CüvCüv:
allah tamamını erdirsin canım
bende pazartesi gittim doktora 2 haftada 1 kilo almısım ama benim kabızlık sorunum var ondanda olabilir karnım cok şiş sizde de varmı kabızlık kızlar
ayyy evet canım ya kabızlık bendede var karnımda akşam başlıyor şişkinlik ve gaz gece yatana kadar deli oluyorumm
ben günde enaz 2 litre su içiyorum o yüzden belkide olmadı kabızlık..su içmeye çalış ama çok önemli su
valla canım ben günde en az 5 6 ltre su içen bir insanım ama gebeliğimden önce hiç kabızlık yaşamadım gebelikte yaşıyorum neden anlamadım
canım ben tam regl günümde yapmıştım 2.çizgi çok silikde olsa vardı meğer hamileymişimm sende hamilesin bence kesin tebrikler
canım yatıyom kanamam yok gibi bir de cumartesi kalp atışını duysak süper olacak
geçmiş olsun canım duyarsın rahat ol tatlımm

demekki değişiyo kişiden kişiye bende hamile kalmadan önce kabızlık sorunu yaşardım ama şimdi düzenli..

bende varım papatyaaaaa bende hamişim bende haziran annesi olcam inşallah

cumartesine kadar hamişim diyebilirim allahım nasip ederse sonrasında da dicem cumartesi kan tahlilim tekrarlancak ama bebişim güçlüdür tutundu annesine:::))))

slmlar bende 6+4 haftalık :CüvCüv: nasipse 15 haziran muhtemel doğum tarihim reflü dışında bir şikayetim yok henüz grip oldum öksürüyorum endişeliyim biraz salı günü klap atışlarını duymak için dr a gidicez inşallah bir problem yoktur aksilik çıkmasını istemiyorum çünkü onu bekleyeli 5 yıl bitti çok özledik onu:emir_bebek:

kızlar dizi bşaldı belimde ağrıdı ben kaçar yarın görüşmek üzere umarım benide aranıza alırsınızzzzz
kendinize ve bebişlere ii bakınnn

canım dinlenmene bak insallah kalp atışlarını duyarız bende salı gününü bekliyorum.İçini rahat tut.Bence senin hersey normal geliyor bana içimdeki ses öyle söylüyooo.Annende hamilelik döneminde kanama geçirmiş mi?Genellikle genetik oluyor ya.

X