slm cnm hayırlı olsun
kızlar selam kaç gündür sayfalar birikmiştir diyodum aklım burdaydı ama sorun varmış meğer.hafta sonu malum siteye giremedim.pazartesiden beri de düşük ihtimaliyle hastanede yatıyodum kanamam vardı hala devam ediyo ama rapor aldım evde yatıyom hiç kalkmadan bir de bebeğin kalp atışlarını duyamadık dr. pek iç açıcı konuşmadı o kadar korkuyom ki bişey olcak diye günlerdir ağlamaktan mahvoldum.6 haftada kalp atışı duyulmayan var mı
slm canım benim hepimizinki hayırlı olsun ben bu bebişi 1 senedir bekliyom valla. kaydirigubbakcemile2
bende pazartesi gittim doktora 2 haftada 1 kilo almısım ama benim kabızlık sorunum var ondanda olabilir karnım cok şiş sizde de varmı kabızlık kızlarcnm 7+4 oldum maşallahım var 1 kilo yakında aldım olsun sağlıklı olsunda bebişler
bende pazartesi gittim doktora 2 haftada 1 kilo almısım ama benim kabızlık sorunum var ondanda olabilir karnım cok şiş sizde de varmı kabızlık kızlar
cnm allah herkese naisp etsin biz 3 ay bekledik haziranda evlendim inş 6 haziran gibi bebişimi kucağıma alcam
ne güzel denk gelmiş. Canım bende İstanbuldayım. Sen avrupa yakasında mısın?
kızlar kabızlık sorunu ceken varmı ben zor durumda kalıyorum yaaaaa
kızlar hamilelikte yeşil cayın zararı olurmu acaba bilen varmı??
hmm bende 60 kilo ile hamile kaldım doktorumda ayda 1 kilo diyor ama bilemiyorum nasıl az kilo alcaz ya cok kilo almak istemiyorum
canım benim belim ağrıdı oturmaktan azıcık uzanayım öptüm seni kendine ii bak